hitta nemo fiskar e gulliga!

Nu sitter jag pa ett internet cafe igen, som stanger om 10 min. Denna dag har vi spenderat mitt ute pa indiska oceanien. Scuba diving stod pa schemat. De var helt underbart! Dyker jag tva ganger till under detta ar sa far jag dykarlicens och kan dyka vart jag vill och sjalv om jag vill. Kanske lagger upp en film senare beroende pa om de funkar att lagga upp den pa youtube. Vi har ocksa vart pa buffalo steak house och atit, som vanligt. Haha, men dar finns svensk mat och thai mat sa de ar bra. Hinner inte skriva na mer nu, men ha det SUPER hemma, puss.


grattis till min bästisnellies!

Nu sitter jag på mammsen och pappsens rum med trådlöst internet, som dock bara varar i kanske 15 minuter till, men skyndar mig att slänga in ett inlägg och kolla facebook. Nellie fyller ju år idag, så tycker att alla som ser de här kan gå in på hennes facebook och skriva ett sött litet grattis till henne. hihi. Iallafall så har vi haft de jätte bra idag! Vart stora vågor jämnfört med tidigare, och soligt hela dagen. Nu på kvällen har vi vart in till patong där vi hittade lite saker, käkade på nån restaurang, och så. Hinner inte blogga så mycket mer nu eftersom tiden snart är slut och Nellie vill ha datan ett tag, men ha det braaa! ♥

thailand ar suuuper!

Denna gang orkar jag inte kopiera bokstaverna sa ni far leva med det. Sitter just nu pa ett internet cafe nara dar vi bor. Ganska bra datorer har med. Idag har vi inte haft de lika bra, eller de har varit en helt underbar sol dag, men tyvarr har hela failjen nastan matt daligt. Mest pappa dock, och Nellie&Mathias. Dom var tvungna att aka till sjukhuset och allt. Men de har ordnat sig for Mathias och Nellie nu sa jag och Mathias sitter har och har de trevlans. Han kollar pa de forra avsnittet av solsidan och de ska jag snart gora. Sedan ska vi ut och gora natt sen hem pa hotellet och sova. Imorgon fyller lillasyster nelliepelli ar sa vi ska hitta pa nagot super kul at henne. Dock om alla ar friska. Nej nu hinner jag inte blogga mer om jag ska kolla pa solsidan, kanske slanger in ett till inlagg innan jag gar. Ha det underbart hemma i kalla sverige!

gulliga kommentarer fran farmor och moster!
fortsatt kommentera, de ar superkul att lasa.


äntligen!

så har jag tillgång till en dator! dock inte med alla bokstäver, men jag kopierar så ni kan läsa det. Har haft tre underbara dagar hitils. Idag var det super varmt, fast igår och dagen innan det var de lite molnigt och så. Sitter inne i patong nu på ett internet cafe och har nyss vart och ätit spagetti bolognes och druckit en mango drink på någon restaurang här i närheten. Klockan är halv elva på kvällen här, så om ett tag tar vi en tuktuk till hotellet. Igår på kvällen var vi till dinoparken som vi var på när jag var sju år senast, vilken nostalgi det var! Var också och kollade på vårat gamla hotel, och de var sig likt! Annars har vi inte hunnit med så mycket mer än att bada&sola. Var och tog massage igår, och sådär. Innan vi käkade idag var vi på en 4D film, som varade i 7 minuter endast, men vilket tur! Jävlare mig, hel sjukt! Man vart fast spend i en stol och där satt man, flög rund och hoppade osv, skitkul! Något alla borde testa som får den chansen! haha. Grym dator jag sitter vid faktiskt, mycket bättre än min hemma! Nu har jag inte så mycket mer att berätta om, så jag ska kanske börja avrunda. Men ni får ha de superbäst, för det ska jag! puss

Nu flyger vi;

Hejdå Sverige!

Sverige är kallt!

Nu har Eva vart och hämtat oss och vi sitter just nu i en liten buss med full fart påväg till Arlanda. Blir kanske inte så mycket mer uppdatering nu dom kommande två veckorna beroende på om vi har trådlöst internet på rummet eller inte. Annars får jag försöka leta reda på något internet café eller liknande. Ha de superbra, puss!

tre från idag!


internet funkar på mac datorn!

sitter här i soffan nu bredvid min bror. Ska snart börja packa och sen in i duschen. Under morgonen har jag hunnit med att städa mitt rum också. Skönt att ha det gjort. Efter jag duschat ska jag och syster min ut och knäppa lite kort som jag sedan kommer lägga upp här om de funkar. ha deeeeeet.

är hos min lilla wildamattiilda.

Hon byter om och så, så jag passa på att blogga nu när jag en dator med internet på. Efter skolan idag så fick jag skjuts ner på staden utav kim. Skulle som kanske sagt plocka ögonbryna hos Veronica. Efter de va klart satt jag ett tag och vänta, sen kom pappsen och vi åkte runt en sväng och gjorde en massa ärenden såkallat. Kollade på en ipod, på en sak till som jag inte tänker nämna, köpte tårta och smoothies. Lämnade ett par skidor gjorde vi också. Nu ska jag vara lite trevlig och social och så med Mathilda, men först ska jag sätta på lite musik. ha de bra!


Revolutioner värkar tråkiga..

Ligger i min systers säng och försöker plugga so som inte går så bra. Kan ju vara för jag inte alls är intresserad. Nyfärgat hår har jag också. Mörkare än innan, känns perfaaa! Imorgon så ska jag fixa ögonbryna också, ännnu bättre. Nej nu måste jag läsa lite, ha det braaaaao!

thailand om 4 dagar!

Hejsan. Duktig jag är på att blogga alltså. Nej men jag har fortfarande inget internet så de går inte så bra. Men nu är jag hos Alva så passa på att blogga här. Har vart i kopparhallen och kollat på futsal hela dagen. Och senare så ska jag och Alva på upptaktsmöte med skogsbo, så får se om vi börjar där! Orkar inte blogga mer nu, men ha de bra!♥

Alla hjärtans dag!

Och vet ni? Jag fick en jätte fin bikini och ett nagellack av världens sötaste mamma.

the winner takes it all!

Kom hem för inte så länge sen. Tycker de har gått jätte bra idag, vi spelade såsom vi skulle, och vi vann en, förlorade en. Sara va sjukt jävla grym i mål kan jag säga, i andra matchen tog hon allt! Utom 2 skott utifrån och 2 straffar tror ja de va, men hon va så jävla bra. Ska gå upp och duscha nu, och sen ska jag måla om mina naglar. Sen får vi se vad som händer resten av kvällen. Nånting ska jag iallafall hitta på. The last song går på tv 1000 klockan åtta, så funderar på att kika på den. Ha de bra!
om en vecka, då är vi där!

Fet daaag

Sitter i bilen nu Påväg till grängesberg. Solen skiner och de är -4 grader ute. Helt perfekt skoter väder, så när jag kommer hem blir de en sväng ut på den om de funkar. Mathias och Kim sitter just nu fast ute i skogen med soppatorsk. Skönt, haha. Nu ska jag in på Preem och köpa glass eller nått liknande, ha deeeet.

tpl!

nu finns de internet på en dator här i vårat hus, och tyvärr så är de inte min. Arg jag blir. Iallafall så ska jag gå ner och lägga mig snart, så jag orkar kliva upp imorgon. Kvällen har vart mysig faktiskt, mesta dels. ha det bra, kraaaaaaaaaaam
haha söt

Godnatt sovgott drömsött

Nu är de såhär att mitt internet fortfarande inte funkar, och jag vet anledningen. Så de är därför jag inte bloggat nått dom senaste dagarna. Hoppas på att de funktionerar imorgon. Mår faktiskt inte så bra, har sjukt ont i huvudet och är trött, som vanligt. Nånting annat intressant? Jo jag mormor nellie och gammoelin va och käkade mat idag på dalahästen, jätte gott faktiskt! Sen har jag haft träning och möte om dronninglund också. Vi hörs nångång, när jag fått internet tillbaka. Ha det!

Mitt internet är sönder!

de är därför jag inte bloggat nått idag. Sitter inne på toaletten nu och borstar tänderna. De luktar bränt här inne eftersom de började brinna här nyss. Jag fick bli brandman och släcka elden. Eller de va ju ganska lätt, men hade jag inte vart i duschen just då kanske vårat badrum hade varit aska nu. Nog om de, har nyss målat mina naglar föressten. Tror jag har blivit beroende, imorse måla jag dom lila, nu är dom smurfblåa. Imorgon ska dom få bli röda. Nånting mer att tillägga? Nej för nu ska jag gå ner och läsa en solotidning och plugga lite engelska kanske, sen ska jag sova. Ha de bra, sovgott!

fear of the dark

Nu kom jag hem från de jag vart på i cirka en timme. Ska snart gå upp och äta kvällismat. Sen sova eftersom jag alltid är så trött. Har kommit på att de är tråkigt att sitta vid datorn, så därför kommer jag kanske inte göra de så ofta längre. Frågan är bara vad jag ska göra istället? hm.. Nu ska jag iallafall gå upp, hörs imorgon efter min träning kanske. godnatt&puss

how you remind me

Vart inte så bra, men orkade inte ha den förra. Nu ska jag upp och duscha, sen fors (mp)

beautiful day

nu ska bror min ut och springa, och eftersom jag är tjock så ska jag hänga med på fyrhjuligen!

wind of change

Sitter här med spotify på högsta volym, och har de göttt. Haha nejdå men de är så jäklans skönt med en dag då jag inte känner att jag behöver plugga, ingen träning jag ska gå på, och inget jag måste göra. Eller jo, ska till Fors och fika med mitt gamla lag, eller gamla, men jag ska ju inte fortsätta där iallafall. Kul att träffa dom faktiskt! Annars så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på under dagen, i fors ska jag inte vara fören vid åtta.

i was made for lovin' you

hemma från västerås nu, fast ha vart de i nån timme också. Dock vart de inget nytt, eftersom vi kom dit vid ett kanske, och då tog vi de lugnt och käkade och så, för vi visste inte att de stängde fyra. Hittade ett par shorts jag ville ha, men skulle kolla vidare först innan jag skulle köpa dom, men nej då hann de ju stänga. Så farmor köper dom i stockholm i veckan åt mig. Nu ska jag städa lite på mitt rum, sen duscha innan solsidan. Har kommit på att de är faktiskt lite kul.
kolla inte på min mage..
haha.
tog bilderna från deniiiiice! ♥

come back

Helt sjukt, att jag faktisk inte ens saknat min dator, då jag senast satt här förra torsdagen. 3 dagar sen alltså. Statistiken har vart högre nu8 när jag knappt bloggat, haha. Iallafall så har jag haft en underbar helg, och kvar väntar en dag i västerås med farmor och kanske kusin. Gud så mysigt. Eftersom jag har ett antal presentkort som ligger och väntar på att bli upp köpta också, toppen. Ska väl börja fixa mig lite nu, så hörs vi när jag kommer hem. Ska försöka fixa några bilder från helgen senare också.

vad gör vi? nu kör vi!

nu kommer dom, taggga!

Så kan de vaaaaa

Tjaaa. Jag är sjukt dålig på att uppdatera, men har inte haft tid. Ligger just nu på en säng med mina snyggabrudar. Heheh. Sover här inatt också med Mathilda och Hanna, sen imorgon blir de en ny kväll med mina andra snyggatjejer. Hihi puss, ha de bra!

the things we owe

Rolig jag är som uppdaterat så mycket idag. Men har inte hunnit, de vill säga kom hem sju, åt mat, sen kom lite folk in hit, så var uppe ett tag, och sen har jag skrivit med Mathilda på msnen. Och gjort en grym lista. Iallafall så var vi ner på stan en sväng efter skolan, fikade lite, kikade runt och så. Skulle säga vad jag ville ha av henne i present, men kom inte på nått. Nu måste jag duscha, och så ska jag lägga mig tidigt. Har sjukt jävla ont i huvudet, och känns som att jag är påväg att bli sjuk. Men de tänker jag inte bli.

mathilda är bäst

Nu tänkte jag berätta om min dag. Sjukt tråkig faktisk, eller inte såå tråkig, men ganska. Iallafall så hade vi hål från ett till två, sen när lektionen började, kom Krille efter en kvart och sa att lektionen blev inställd. Så hade man suttit och väntat i över en timme. Då ringde jag mamma som sa att hon var i Sala, och kunde komma och hämta mig. Vi gick ner på stan för att gå in på smycka och köpa en berlock, eller alltså jag löpte en. Inte världens billigaste, men sjukt snygg. Den stora mikrofonen, kan kolla om jag hittar någon bild på den. Sen åkte vi hem, och hemma här har jag bara pluggat och vart uppe och sprungit. Nu ska jag upp och kolla på tv, och så ska jag försöka somna i tid idag. Har sovit dåligt som senaste dagarna. För er som ville veta. hehe.
den var de jag köpte!

grattis mitt hjärta!

hoppas du har haft en helt underbar dag, saknar dig som tusan. ♥

seek bromance

Mamma tvinga mig upp på löpbandet, och nu har jag precis sprungit färdigt. Så jäkla jobbigt när man springer, och kollar ner på tiden, och varje sekund känns som en evighet.. Haha, nej nu ska jag duscha, och sen fortsätta med att plugga som jag redan gjort nästan hela denna dag.

RSS 2.0