Grattis världens bästa syster i hela världen.


Vi har haft en jätte mega mysig dag. Först en massa bil åkande och sen en massa mys i who valley mountain lodge, våran stuga! Nu ska vi göra kväller eftersom vi ska upp i hyfsad tid imorgon! godnatt, puss.

always on my mind


Två från idag
Väskan är nu packad, för imorgon bitti far vi ett helt gäng upp till vemdalen och bor i världens finaste stuga ett par dagar. Helt underbart!

finns det en så finns det flera

Inatt sov jag hos Kimmen. Vi hade myskväll igår, såg på två filmer och åt pizza. Åsalinn var med ett tag också, skönt att få träffa henne nu innan hon åkte till Tyskland. Kommer sakna bruden. Imorse när vi vaknade tog vi en lång morgon promenad i det fina vädret, var ute minst en timme. Jäkla skönt var det. Nu väntas kalas här hemma då Nellie fyller år imorgon. Ha en bra dag!!

be with you

Matchen idag var grym. Vi var så jävla bra, varenda en av oss. 20-15 är ju helt okej. Nu ska jag se på biiiiiig brother!

kan man lita på någon annan mer än sig själv?

Eftersom jag inte hann blogga någonting igår så tänkte jag berätta nu vad jag gjorde. Blev väckt åtta på morgonen eftersom vi skulle upp tidigt för att hinna åka lite skoter. Vi gick in hos mig och gjorde i ordning lite frukost och fika som vi skulle ha med oss. For och hämtade Felicia och sedan vidare mot en sjö. Tror den kan heta svartskissen eller något sådant. Halv tre for jag hem eftersom jag skulle iväg på melodifestivalen. Bussen gick vid fyra från far mins jobb. Där vart vi först bjudna på buffé och sedan en massa musik såklart. Lite tråkigt bara att allt känns så uppgjort, alltså allt är till för att det ska bli bra på tv:n. Jag tycker själv att Mattias Andréasson var bäst, så väldigt tråkigt att han åkte ur. Kom hem vid halv två ungefär, och vaknade alldeles nyss. Nu ska jag äta frukost och sedan fara iväg på match. Ha en bra dag :-)


äppelknyckarjazz


Nellie har tjejmiddag ikväll och snäll som hon är låter hon mig vara med. Söt syster jag har. Vi har gjort cupcakes och grejer, ätit tacos, och en massa andra saker. Gud så roligt. heheh :-) Morgondagen kommer bli grym, om inte ännu bättre. Men tänker inte tala om nu vad jag ska göra. Det får ni veta då. Ha en bra kväll, det ska jag ha. Puss&kram.

all i have to do is dream

Idag när jag slutade skolan hämtade jag min underbara vän åsalinn. Vi åkte ner på stan och åt middag innan våran träning. Friterad kyckling med pommes, hur gott låter det inte? Det var jätte gott iallafall. När vi sedan gick ut från restaurangen fick vi oss ett gott skratt kan jag lova er. Bert alltså, ja vad hade man tänkt sig? hiho. Det var allt kul minsann. Nu är det snart sov dags för min del. Ha det gott!

ha den äran..

på din dag gullunge. Av oss fick hon en disco lampa och en sminkväska full med rosa smink. Hon börjar bli stor nu wildisen!!

valentine's day

Ligger i min sköna säng och bara har det bra, dock finns det två saker som är mindre bra. Ett: jag har ångest inför provet imorgon då jag kan absolut ingenting. Två: mina ben är helt trasiga, dom gör väldans ont. Annars är allt på topp!

när allting är som bäst

Ännu en helt underbar dag, solig till och med. Vart ute och åkt sen tio imorse, och kom hem för cirka en timme sedan. Vi tog oss till och med utanför dalarna, österfärnebo tror jag det heter! Delade på en familjepizza hela högen. Innan vi for hem gick Jespers skoter sönder och därmed vart han och Jocke kvar och fick sedan skjuts hem. Nu ska jag och Mathias fortsätta kolla på blocket, en till maskin skulle inte sitta helt fel inte!!

fade into darkness

Har varit en underbar dag med en massa skoteråkande. Stannade ute på bysjön och grillade med en massa folk, tog en kaffepaus hos Linus. Ja, de har varit riktigt nice. Galna som vi är, jag och Felicia, ladda vi på fullt över ett hopp och några meter efter vi landat flög vi av, haha! Och Andreas gjorde helt klart dagens krasch, som ni ser på första bilden. Som tur var klarade sig både han och skotern. Nu ska vi fara till mormor och hälsa på en sväng. Finns på telefonen.

hero of war

Ut och starta fyrhjulingen åt Nathanel och sedan fara iväg på skoter med några grabbar. På eftermiddagen käkas det middag hos mormor! Skön dag :-)

so you do

Fredag, åh vad jag älskar det. Helt klart bästa dagen på veckan. Ikväll blir det bara en massa mys och så, ingen ork alls för något annat. Min lilla plutt är här också, gud så jag saknat honom. Han hade med sig ett paket till mig eftersom jag fyllt år!! hihi. Nu ska jag tjocka i mig en massa godis och en semla, underbart. pusshej!

at the end of the rainbow

Har svarat på ett papper med biologi frågor ända sen jag kom hem nästan. Och då skämtar jag inte, har setat cirka två och en halv timme och ändå är jag bara på fråga nio av fjorton. Har skrivit fem sidor fulla med text. Nu känner jag mig duktig. Imorgon är det nationellt prov i svenska och då ska jag skriva igen. Jobbigt läge. Kommer säkert vara jätte svårt att komma på vad man ska skriva om, så bara sitter man bort tiden. Nej, så får det inte bli. Lunchade på Janyas idag med trevligt folk. Blandannat min snälla lärare, Pär. Han är ju bara för gullig alltså. Annars har min dag varit ganska så tråkig, bara en massa skrivande och tråkigheter. Prov i kemi, en urtråkig mattelektion eftersom vi hade vikarie (annars är matten nästan bäst). Ja, ni fattar. Nu ger jag upp mitt hopp om att bli klar med biologin idag och myser ner mig i min underbara säng istället. Ha de bra!!!

top model sverige

Såg nyss på top model. Har utan tvekan bestämt mig för vilka jag tycker om och vilka jag inte tycker om. Sibel och Sophie gillar jag inte alls. Sibel är till och med ful, om jag får uttrycka mig så. Jamilla däremot gillar jag starkt! Riktigt söt tjej. Det var allt jag har att säga, nu måste jag plugga kemi eftersom jag har prov imorgon. Godnatt!

liv och död

Har varit hemma hela dagen då jag är sjuk. Har precis sätt warrior och den är helt klart en sevärd film. Dock ganska förutsägbar, men grym ändå. Nu ska jag försöka plugga lite eller kanske se någon till film. puss

hoppas tandfen ger mig mycket pengar

Känns som att jag blivit tio igen. Det känns lite läskigt faktiskt.

big city life

Har inte varit så duktig på att uppdatera på sista tiden, har inte tagit mig tid till det helt enkelt. Just nu sitter jag i min soffa och ser på 2012 med trevligt sällskap. Tidigare idag städade vi gårdagens festlokal och efter det åkte jag, min mor, åsalinn och moa till Valbo för lite shopping. Fick med mig två par jeans och en skinnjacka hem. Så har min dag sätt ut. Blir tidig kväller för min del, både sjuk och väldigt trött. Nu ska jag fortsätta se på filmen, ha det fint!


RSS 2.0