best thing i never had

Converse beställda. Varit ute och gått 6an med min mor. Nu ska jag duscha och sen slå mig ner i soffan för att se på robinson!



wihooo.

6 kilometer avklarade. Endast min envisa som tog mig varvet runt. Om kroppen valt hade jag nog gett upp efter 1 kilometer.. Men att jag har bättre kondition är bror min, de visste jag inte om.

pressad av tid

Tvingat broder min att både plugga spanska med mig och nu ska vi ut och ta en skön springtur. Löpartightsen på. Yes, nu kör vi. Konditionen ligger på noll, men de löser sig hoppas jag. Ikväll är det robinson!

back in black

Har varit en toppen helg med Amandisen. Vi har gjort allt och ingenting, faktiskt nästan bott i min bil. Spelat match mot avesta idag, och det gick inte allt för bra direkt. Nu ska jag ut bada med M&K! ha´t fint.

you found me

Nu blir det grillat med familjen + kusiner. Kimpen, Nathanel och Jonathan alltså. Blåbärspaj till efterätt, mmm-ums. Efteråt far jag till skogsbo och leker med börjesson. Toppen!




en från theee voice!


silence calls


wey.
Sitter och äter en smack. En glass alltså. Var ner på stan idag på luchen och köpte dom där hängselshortsen som ni ser på bilden över. Pommes med extra mycket pommeskrydda fick bli min och Johannas lunch. Fyra lektioner och nästan tre timmars hål, ja så ser mina torsdagar ut. Om någon timme ska jag på träning. Det var allt för mig.

go for it!

Sen jag bloggade sist har jag:

spelat the sims i cirka 2 timmar
målat ett 20tal plankor
diskat
kollat på true talent
och bakat fem plåtar bullar.

full fart! nu ska jag gå och ta ut en plåt ur ugnen, vi hörs.

haven stay

Underbart att få sluta två timmar tidigare än vad vi engetligen skulle gjort. Körde bilrace med mig själv hem, en annan körare körde nästan in i mig. huh. När jag klev ur bilen hemma på gården luktade det bakat. Och tro det eller ej, men min bror stod vid spisen och lagade brännda mandlar!

what it´s like


dålig bild kvalitet, ja vet!
Nu ska jag snart byta om och sedan ta min lilla pärla och fara till Skogsbo där jag har träning. Har varit en trevlig dag, hängde med Kimpen och käkade pankisar på lunchen! Snart handlar alla mina inlägg om pannkakor, hehe..

what are words ♥

Har varit en underbar helg i Stockholm. The voice var grymt jäkla bra, så ni som inte var där missade verkligen något! Träffade på Nelly, Ornella och deras kompis Sandrine som vi hängde med hela kvällen. Imorse när vi vaknade tog vi vårat pick&pack och for till Järvastaden och hämtade mormor, sen åt vi pankisar på något café. Efter det åkte vi vidare till Smedjebacken där jag hade match. Vände 3-0 till 4-3, första gången vi verkligen spelade som ett lag. GRYMT.

can i be the one


Nu är jag klart för avfärd mot stockholm. Tåget går om 50 minuter, så vi åker nog snart. Staden hela dagen, sen vocie 11 ikväll. + en lägenhet helt för oss själva!

Stockholm med frida imorgon, weey!


Haha ögat..
Sitter hemma och myser för mig själv. 3 av 5 i våran familj har 39 graders feber och hosta. Lyckat. Ännu mer lyckat att det är jag som smittat dem, fast nu är ju jag frisk! hehe. Idag stod jag för mat-lagningen här hemma. Tacos blev det, och tårta efter det. Gottigt, som far min säger.

she will be loved

Tja! Just nu är jag i mitt hus nummer två. Kan ni gissa vart? Jo hos min Johanna. Har nyss duschat och försökte blåsa håret, men hennes hårblås blev överhettad så jag satt mig här istället. Och vet ni? Idag har jag solat två hela gånger. Eftersom det inte varit så mycket sol nu i sommar så är det behövligt, tycker ja. Nej, nu ska jag blåsa håret. puss&hej!

when i look at you


haha. Ja, ibland är inte jag och mina syskon som alla andra. En idé vi fick när vi satt och åt mat idag.

Norlie&KKV ♥






Kungsträdgården på lördag, yess!


threw it on the ground

Sista dagen jag ska äta pencillin nu, riktigt skönt. Ligger på soffan och väntar på att mamma ska göra pannkakor åt mig. De två senaste dagarna har jag tillbringat på soffan. Det blir lätt så när vädret inte är som jag vill. Sätt en hel del filmer. Ikväll så ska jag försöka träna iallafall, även fast jag inte är riktigt frisk än. För de är behövligt, inte rört på mig på 3 veckor nu..

hearts in the air

Riktigt trevlig dag idag må jag säga. Fint väder, så solat har jag gjort. Under kvällen har jag varit hos farmor&Erland på kalas, och avslutade med en tripp till hemköp och sen vidare till bäsinge tillsammans med Victoria. Godnatt för mig!

who they are


bild från idag.
Nu ska jag äta lunch men först tänkte jag slänga in ett kort inlägg. Idag ska jag och Mathias stå för mat-handlingen. Vi ska nämligen upp till Horndal och stor handla efter vi ätit. Senare ikväll så har syster min match som jag och resten av familjen ska se på, trevligttrevligt.


min pojk dehär!


Kom precis in efter en kvällsprommenad med mammi. Tog en paus hos Stig&Liana och vart kvar där i en timme eller så, fytusan vad kallt det var när vi kom ut och solen hade försvunnit.

miss sunshine

Just nu sitter jag i köket och väntar på att mamma ska bli klar med maten. Israelisk pasta med kykling, låter det inte gott? Det tycker jag iallafall. Denna dag har jag spenderat ute vid poolen, Josefin kom hit en sväng, trevligt! Annars har jag inte haft så mycket för mig, funderar på om jag ska ta mig tid och åka in och kika på min träning som jag inte kan vara med på? hm.

broken hill


kill me

Strömavbrott, livet allt utom leker just nu.


sol♥mig

Efter en veckas väntan med tre besök på sjukhuset har jag fått veta vad felet på mig är. Jo, jag har lunginflammation. Nu ska jag leva på penicillin ett tag här framöver. Efter sjukhus besöket nio imorse far vi vidare till Helena som fixade om mina naglar. Skönt att ha det gjort. Nu blir det bullfika ute vid poolen. Duktig som jag är ställde jag mig och bakade bullar igår morse.

So far away from knowing where I am going
I am trying hard to find out who I am
They all see that I don’t know what I am doing
I say they don’t hardly understand
So far away from knowing where I am going
I am trying hard to find out who I am
They all see that I don’t know what I am doing
I say they don’t hardly understand

a new day

Nu: Hede summergames!

I only wanna be with you



Nu har vi internet här hemma igen efter att ha varit utan i en vecka. Gotlands resan vart inte som planerad, men riktigt kung ändå. Redan kvällen efter vi kom hem fick jag feber, som stigit från att jag då hade 38.5° till att jag nu har över 40°. Att bara ta mig från soffan och ner till min säng får mig andfådd och kallsvettig, å då är det illa. Men solat, ja klart jag har gjort det. Som tur är har jag mått bättre under dagarna, men kvällarna är inte att leka med! Nu säger jag godnatt, för helt slut, det är jag.

Föresten så ursäktar jag för väligt dålig uppdatering för det få som fortfarande läser. Ska försöka bli lite bättre.

RSS 2.0