nyårsaftoooooon

Nyss vaknat, och nu sitter jag här med myskläder och mina älskade tofflor. Ska snart börja fixa mig lite, och sen åker vi till Fors. Uppdaterar nog inge mer under dagen, eller kanske om jag orkar mobilblogga. Ha de bra!♥
ni får en bild från nyår för några år sen!

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Har för ett ganska långt tag sen badat bubbblis med mammis. Med sånhär ansiktsmask och inpackning i håret. Sååå skönt. Nu ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen också, kanske kolla på någon film eller nått sånt. Har ont i huvudet så måste lägga mig tidigt. Kanske försvinner då? Vad vet jag. Imorgon vid 11 nånting sånt ska vi käka frulle hos mormor&morfar. Morfar fyllde ju år igår så vi ska få tårta också tror ja. Sen vid 12 nånting är de pulkaraaaaaace i åsbo! Haha, hejjjja mig. Nej nu ska jag gå upp, bloggar någon gång när jag har tid och lust och sånt, tycker de börjar bli lite små tråkigt!
VÄRLDENS SÖTASTE NATHALIE!

de är nu de gäller, nu eller alltid!


dreaming people

Nu är jag hemma efter en sjukt rolig, men kall dag i romme. Och min jacka som jag beställt från junkyard har kommit nu också, de va faktiskt snyggare än vad jag trodde. Ska ut och bada nu, lägger in lite bilder senare från idag. puss

min världsbästamorfar fyller år idag!

Haha, bra jag är på att uppdatera alltså! Iallafall.. Jag och Denice har ju vart på stan idag, kollade lite och sånt bara. Solade gjorde vi också. Resten av dagen har jag bara vart hemma, nördat angry birds på min phoneee hela tiden. I cirka 4 timmar kanske. haha. Imorgon ska jag och Hanna till romme. Så blir antagligen lite dåligt uppdaterat då. Ska kika film nu, så ja, vi hörs väl nångång. KYSSSSS

Jag har namnsdag idag!

Är påväg in till stan nu. Jag och Denice ska sola och sånt. Bloggar från mobilen, så de är sjukt drygt att skriva. Hörs när jag kommmer hem!

0720100256

Om ett tag kommer farmor och hämtar oss, sen blir de klinten resten av kvällen! jag finns på min mobil. ehehe

sådär ja!


barbra streisand

Nu är håret avklippt! Ganska mycket kortare faktiskt, men de är mest skönt. Fast ändå vill jag ju ha långt. Ni kan få en bild om ett tag. Hann med ganska mycket inne i stan faktisk. Beställde handbolls kläder, lämna in mina thomas sabo smycken som är sönder, fixade mitt simkort så jag nu kan använda min iphone. SKÖNT. Nu ska jag gå upp och käka lite mat, bloggar mer senare.

hold my hand

Hejj! Hann inte skriva nånting igår när jag kom hem, för klockan var runt ett och jag var supertrött. Men iallafall.. Först var vi i Valbo och handlade lite, men eftersom jag tycker att de är bara skit saker när de är rea så ville jag inte köpa nånting. Alltså de är ju bara rea på alla gamla fula saker och så. Sen så åkte vi vidare till Gävle, där vi käkade på church street, världens skönaste restaurang måste jag säga! Slängde ut nötter överallt och sånt! Westerntema va de också, coolt! Efter vi hade käkat kolla vi på bio, Änglagård tredje gången gillt vart det. Kollade på ettan i förrgår tror jag de var. Riktigt bra film enligt mig. Nu ska jag fixa iordning mig och snart åka in till stan för att klippa håret. Ha det bra, puss!

without you

Nu åker jag till Gävle och handlar på mellandagsrean och kollar på bio. finns på mobilen om de är nå!

HAHAHAHAH, jag dör!

Fan va ql, innan jag drog från festen hos jerka sket jag en bautakorv i deras pool ;-)

Skulle skicka till en kompis, hamnade hos Jerkas syrra. Jag fick en snyting i plugget senare av Jerka. Jag förtjänade det, vi är polare nu igen.

nu äre så

nu drar jag Mathias och Daffen upp till Klinten med Skotrarna!
Höres när jag kommer hem.

who owns my heart

Nu ska jag ut och bada, sen blir det film resten av kvällen! finns på min telefon.


Jag ♥ snowboard

Nu ska jag göra mig klar, och sen gå ut och hämta min älskling som ligger ute i boden.
Klinten med Felicia hela dagen! (y) eller kanske inte hela, men ändå.

så kan de vaaaa

Hemma, men ska kika på nån film nu, så vi hörs väl kanske senare om jag orkar blogga nått! puss

fix you

Nu ska jag gå upp och kanske kika på någon film, sen fixa mig och åka till mormor&morfar där denna kväll ska spenderas, med god mat och julklappsspel! Taggggga.
osminkad och söt!

några från igår!


gottt nytttt jul

Godnatt allla söta.
Hoppas ni har haft en lika bra julafton som mig, hihi. Imorgon bitti blir de julklappsjakten som inte blev av idag, och sen hem till mormor&morfar och köra julklappsspelet. ha de bra, puss godnatt.

christmas evening

Jag och Nellie, i våra nya morgonrockar, på Nellies nya fatboy,
med ett varsitt supergott äpple!

jag älskar julen

Jag är sjukt nöjd!

en iphone 4
1000 kr
presentkort på kupolen 500:-
presentkort på MQ 400:-
2 Thomas Sabo berlocker
Morgonrock
Tofflor
Halsduk
2 klänningar
kofta
tröja
piece sängkläder
en stickad mössa
kortetui
maskara och kajal
hypnoze parfym&krämer
jetset klocka
maserar apparat
en mugg som de står 'världens bästa syster' på

tror de va allt. :)



today's outfit


my immortal

You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

Jag är KUNG på vändtia!


merrrry christmas!

JAG ÄGER EN IPHONE 4 !

nu är de jul igeeeeeen

De är såhär att jag och min syster har spelat kort i en evighet, och nu ska vi båda lägga oss i min säng och susssa. GODJUL!

de är julafton imorgon!

Jag ska snart slå in en massa julklappar, för mamma behöver lite hjälp med det. Kan ju börja med att berätta lite kort om vad som har hänt igår och idag. Igår så slutade jag vid 12 nånting sånt, och då tog jag och Mathilda bussen ner på stan, där vi fick skjuts hem av mamma. Vet inte riktigt vad vi gjorde här hemma, men vi väntade iallafall på Alva och Malin. När dom kom åt vi lite pizza och sådant, sen tog vi skotrarna upp till skoterstugan med en massa packning för att senare sova där. Om man säger såhär, de var inte varmt. Cirka 20 grader kallt inne i stugan, eftersom den inte är isolerad, eller vad de heter. Så vi gjorde upp en eld i kaminen och satt där och försökte få de varmt. Tre timmar senare gav vi upp, så pappa och Daffen kom och hämtade oss på varsin skoter. Dock hade vi en skoter kvar där uppe också, men den pajjjja så nu står den där och dom ska snart dit och laga den. Haha, sen när vi kom hem igen så bestämde vi oss för att bo i farmors stuga istället, så vi slängde in packningen i bilen och fick sen skjuts dit. Där spenderades resten av kvällen och natten iallafall. Myyyys. Sen idag åkte jag och Mathilda hem hit, dom andra två åkte till stan tror ja. Och vi har iallafall badat bubbbel, vart ute och gått, spelat othello som jag är grym på, och lite mer. Nu vart dehär inlägget ganska så långt ändå, så nu tänker jag avsluta. Vi hörs senare under kvällen antar jag. Puss&kram.

för ett liv utan dig, de är fan inte värt att leva

Ååååh, imorgon är det sista dagen i skolan, och sen är det jullov. Hur skönt som helst ju. Och vi får betygen imorgon också. Hoppas på att de ser bra ut.. Haha nej, nu ska jag stänga av min dator och fortsätta med städningen lite kanske. Hadebraaaaaaa.

turn around

Kom hem för ett tag sen, jag och Mathilda har varit nere på stan och julhandlat lite. Kul de lät, julhandla.. Haha. Nej men vi har köpt julklappar, och lite sånt. Sluta tre idag eftersom vi hade profil sista, och då fick vi gå efter 20 minuter, så de va skönt. Bloggar senare efter att jag har städat, för det är ett måste nu innan julen.

sweet home alabama

social jag är! nej.
för de här är tråkigt tycker jag!
haha nu stänger jag av min fula dator. godnatttt.

bruno mars- grenade


stay with me

Skön dag faktisk. Även om jag inte fick gå i klassen jag ville, så vart de ju rättså okej! Men får se hur jag gör nu, ingen bestämt en. Jag och Amanda stack ner på stan efter skolan, gick runt och kolla lite, haha. Sen kom pappa och hämta mig och vi åkte på nån busstur och så vidare och sånt, och nu är vi hemma. Ska snart gå upp och dricka en milkshake som min bror står uppe och fixar. Åh, har verkligen varit sjukt trött idag, var tvungen att gå upp 06.20 imorse för att jag skulle hinna med och åka med pappa. Somna på vägen in till stan, och nu på vägen hem också. Haha duktigt. Nu ska jag gå upp, så vi hörs nån gång.

för det är saker man ser

Åh vad arg jag blir på Sverige! Förlorar mot Norge liksom. Ska snart sova, men först tänkte jag berätta att imorgon så ska jag gå i dommarhagen. Fast bara testa, eller vad man ska kalla det. För inget är bestämt om jag får och sånt en, men ja. Bestäms väl över jullovet. De var bara de jag ville, ska sova nu snart, ha de bra!

hallllååå

Nu ska jag upp och kolla på em finalen som spelas mellan Sverige och Norge, och efter det blir de bubblisss med pappssis. puss

oldiiiiiiiiiiies

haha feting söta

it would never end

Nu är vi tillbaka. Så jäkla underbart att åka! Åkte hem till mig älsklingsFelicia och hälsa på, fast hon var ju inte hemma. Taskigt tycker jag! haha nejdå. Träffa på farmor som fick mina byxor som hon måste byta i Stockholm eftersom dom var för stora. Kom som sagt hem för ett litet tag sen, har bara hunnit fixa ihop en tjockpannkaka som nu står i ugnen.
söt hon är min pluttt!

yeeeeeeeeeeeeeeeah

Nu ska jag och pappa dra ut på en tur med skotrarna!

haha


buskul!

Haha snacka om rolig kväll. Inte garvat så mycket på länge!
Fick för oss att spela lite charader, och rolig familj som man har, så kan det ju inte bli annat än kul. Haha. Självklart får jag det svåraste, stå på en kristall kula. Hur fan gör man de? Kim skulle vara lite rolig och leta därför ut ett kort ur högen, och sen läste han att de stog singel på kortet. Så han gick runt och försökte vara singel, hah. Självklart kom vi inte på vad han gjorde, så då sa han att han skulle va singel. Så tog pappa kortet och läste och börja aaaaasgarva, för där stor de ju inte singel, utan snigel! HHAHAHAHAHAH. Fyfan, dagens bästa!

kvällen kunde inte ha slutat bättre, ERIIIIIIIIIIK! ♥

så jävla grym!

nngfsdjgnaäagsgj

haha söt

fyra från igår!

erkänn våra drinkar va feting cooola? ;d

SVERIGE GÖR DET IGEEEEN!

Så jävla underbart, nu är Sverige i final! Grym match måste jag säga. Satt med Hampus och kollade, och vi satt och skrek typ hela matchen. Så spännande så de är inte sant!

go for it!

Tror aldrig jag har varit med om någon så lång dag som igår. Började med att jag hade sovmorgon till tolv. När vi sen hade haft en lektion på 40 minuter sa dom att vi tydligen hade inställd spanska också. Så det lev bara en lektion. Då drog jag och Denice ner på stan och sola, och sen kom Mathilda dit eftersom att vi skulle till Grand och pimpaaaa lokalen. Haha, men vi fick sitta där i cirka 2-3 timmar och vänta på pappa som var ute och köpte grejer och sånt. Kvällen vart iallafall sjukt lyckad, men jäklar va jobbigt det va, satt inte still en jäkla sekund. Fick diska tallrikar och sånt från 50 pers, och samtidigt stå i baren. Haha. Kul var det. Kommer bilder senare när jag orkar lägga in dom! Nu ska jag fixa nånting gott till frukost, ha det bra ♥

dagens!


young forever

sara om hej jag är en tixmongooooo! ;d:
sjukt söt tröja, var har du köpt den?
Sv; tack så mycket! Den har jag köpt på bikbok.


Fortsätt med att kommentera, för de är alltid kul att få kommentarer, både bra och dåliga. :)


do you remember

Godmorgon! Så jävla skönt med sovmorgon.
Ändå då vakna jag vid nio, men de är ju längre än vanligt iallafalll. Ska snart gå upp och käka lite frulle och fixa mig. Har inte orkar gjort nånting en, har bara kollat lite på tv och så. Ganska jävla skönt att vi bara har två stycken 40 minuters lektioner idag! Och inte dom jobbigaste heller, på svenskan ser vi film, och spanskan har jag ingen aning. Film där med kanske. Nej nu måste jag börja klä på mig och sånt, så vi hörs.

shalibali


all i ever wanted

Ganska oskönt att vi har sovmorgon till tolv imorgon! Och så slutar vi tjugo i två! UNDERBART SKÖNT. Efter skolan ska jag och Mathilda med pappa ner till grand på stan, och sen ska vi fixa iordning inför kvällen då vi ska servera och stå i någon bar tror ja. Michelle ska nog antagligen vara med också, så det blir nice! Kommer säkerligen ett antal bilder på de senare! hihi. Nu ska jag fotsätta spela, ha de bra!

kuliv! haha

Fick nyss en kommentar där någon fråga varför jag ska byta skola. För det första så tycker jag ni kan sluta kommentera anonymt. Finns liksom ingen mening med att vara anonym när man frågar varför någon ska byta skola? Aja, men de har med många saker att göra, vissa tror att de beror på klassen, vilket de inte gör! För en bättre klass en den jag går i nu går inte att få. Förutom att de är lite bråk ibland och sånt, men aja så är de väl i alla klasser.
De har väl också att göra med att jag tycker de är sjukt tråkigt att gå i Krylbo, och ja. Har ju inte bytt en, utan tänker testa först, så får se hur det blir med allt!

en från igår!


we made you

Nu tänker jag stänga av min dator och gå upp en sväng, och jag har inte fått några bilder en eftersom Moa inte vill svara mig! haha, ha de bra.



all you need is me

Sverige gör det igen! gud så glad jag blir. Underläge hela matchen, men tillslut lyckas vi trycka in några mål, och sen rullar det på. Helt sjukt va glad jag är. Nu byter vi sånt här såkallat samtalsämne här, imorgon vid 10 nånting sånt har jag möte med rektorn och våran klassföreståndare, om jag ska få byta till dommarhagen eller inte. Så antagligen kommer jag gå där i någon dag nu innan lovet, och sen börjar jag där efter lovet. Så är det med de. Ingenting mer att berätta just nu för tillfället, så vi hörs nångång. Kommer nog lite bilder från turneringen senare!

christmas lights

Nu ska jag upp och duscha, sen kvart över ska jag se handbolls em!


kungligt bra 8A, och de stämde

För vi vann hela skiten! Helt sjukt va duktiga vi var om man jämför med fotbollsturneringen där vi gick in med att vi skulle vinna, som vi då inte gjorde nu, och därför lyckades. Underbart, för jag älskar att vinna, finns inget bättre. Skönt också att jag fick skjuts hem från skolan! Nu ska jag gå upp och käka lite mat. Vi hörs!

seconhand serenade

Tänker försöka lägga mig tidigt idag och ska därför bara spela en gång och sen stänger jag av datorn. Godnatt!

the only thing that makes me smile

Helt sjukt vad jag saknar den här dagen! Och helt sjukt vad underbar min älsklingsmathilda är, hon har skrivit världens gulligaste sak om mig. Och Mathilda, jag vill verkligen inte tappa kontakten med dig, för en Nathalie utan sin Mathilda, de funkar inte liksom!

hej jag är en tixmongooooo! ;d

Hittade en sån här chokladkalender på mitt rum som jag tydligen fått av mormor. Så nu har jag öppnat alla sånna luckor som man ska öppna, och de ligger cirka 14 chokladbitar framför mig. mmmmm. Innan jag kom ner hit och börja öppna chokladar, så kollade jag på tv. Först på handboll, där Sverige mötte Frankrike och förlorade med 21-22. Efter det så kollade jag på paradise, men eftersom handbollen slutade när de hade gått typ 10 minuter av de så ska jag snart kolla om på datorn. Imorgon är det innebandy turnering, och då jävlar! Har inget mer att berätta, så ha det bra! ♥
en från igår!

left outside alone

Kom hem för ungefär en timme sen. Har hunnit äta mat och fikat lite lucia fika. Som ni ser har vi haft lucia idag i skolan. Gick bra, förutom att nåra i den där jävla kören förstörde allt. haha. Ska spela christmas crunch, sen gå upp och duscha, sen kika på paradise hotel när de börjar. puss

13 december-lucia


some new things

kofta  Zara 279:-     cheapmonday jeans  Weekday 400:-     byxorna  Zara 300:-
Canada Snow boots  Scorett 1299:-

den rätta vägen

Nu är jag hemma! Skönt.
Har hittat en hel del grejer under dagen, kan ju kanske lägga upp nån bild senare, har också hittat en del julklappar, skönt och ha de klart. Ska iallafall gå upp och duscha nu, sen ska vi ha lite adventsfika nu igen här hemma. Fort de går, snart jul! Haha, men vi hörs senare.

viddeokaset, ahahahah

Hallådär. Nu sitter jag här på scandic parks gäst dator, och gör inte så mycket. Tänkte blogga lite snabbt bara. Har just ätit frukost, och om ett tag ska vi ner på stan och handla en massa julklappar och sånt där. Skoj. Kvällen igår vart faktiskt lyckad, dock var inte maten god, men vi köpte en massa godis istället ;-) Sen när vi kom tillbaka hit till hotellet skulle vi ut en sväng, fast tråkigt nog kom jag inte in någonstans, 20års gräns på alla jäkla ställen. Haha. Föressten så fyller världens bästa Kim år idag! Grattttis. Nu hinner jag inte blogga mer, så vi hörs framåt kvällen då jag kommer hem. PUSS



sötbror!

QUEEEEEN!

Nu ska jag tagga ut en sväng! haha.
Sen sover jag antagligen, så aaa. hadetbra, och sovgott! / nathalie


några bilder från kvällen!

lite suddiga, men har inget såndär program som jag kan fixa bilderna i på den här datorn så.


Cooooooolt! Jag är kändiskåt. eheheh

so close

Nu är jag i Stockholm! Äntligen. Fast det tog inte så lång tid att åka hit endå tycker jag. Matchen imorse gick inte nå vidare bra om man säger så. Ajaa. Iallafall så vart jag sjukt glad att de finns en dator här på hotellet, för då kan jag ju blogga! Även om jag kanske inte hinner med det så mycket. Nu kom resten av familjen, så måste hänga med upp och kika på rummet. Ska hinna fixa mig och sånt också ju innan vi ska ut och käka och sånt. Sen ska vi ju på queen också. Vi hörs väl kanske senare, för nu måste jag skynda mig. Hadet! /nathalie


menjaaaaaaa

 


jordgubbbbe

Hallllåååå.
Är hemma hos Alva nu. Slutade vid tre nånting, och tog då bussen till stan där Alva va. Vi gick runt och kollade lite och så, sen fikade vi också. Om två timmar nånting sånt ska vi på lussebandy, och där spenderas väl då resten av kvällen. Har ingenting mer att skriva nu, haha, så ha det bra!


föressten så fyller Håkan år idag, GRATTIS♥

kari karu

Nu ska jag snart sova, för jag är sjuuukt trött.
Är på sjukt bra humör nu faktiskt! Haha, godnattt ;d

allt jag behöver, är dig.

Hejj! Har precis käkat världens storaste&godaste kanelbulle! mmmmm, smaskens. Har också nyss varit på träning, och älsklingstoamoa har börjat spela! Gud så glad jag blev när jag hörde att hon ville. Hon va faktisk jätte duktig! Innan träningen va jag till margaretas och plockade bryna, och sen gjorde jag inte så mycket mer, kul att veta. Fick VG på SO provet som vi hade för några veckor sen och fick reda på idag, skönt. Kan ta lite snabbt om min helg. Imorgon så är det lussbandy, och då är det så att jag ska dit och kolla med Alva och Moa, sen sover jag hos Alva efteråt. Mysigt. Dagen efter är det lördag, och de betyder match och Stockholm. Matchen är då vid halv 11, om nån vill, så kom gärna och kolla. Vi ska krossa Ludvika. Senare åker vi då till Stockholm, ska på queen, sen sover vi på hotell. Söndagen spenderas inne i storstan, med en massa shopping inför julen. Det var nog allt, vi hörs kanske senare efter att jag har duschat och kollat på mina älsklingsprogram på tvn. Ha det!

Nu har jag bestämt mig, och jag tänker inte att ångra mitt val.
Även om jag kanske kommer sakna allting, sjukt mycket.

mathilda är en kliare!

Tjaaaa! Nu sitter jag och mathilda här på en stol och kollar på en film. Skit kul! Nej för det är en tråkig film på svenskalektionen. Nått annat intressant? Nej. Eller jo, jag och wildamathilda är kungliga på tecknet som jag kallar det, dom andra säger kotten, iallafall så vann vi mot Denice och Michelle med typ 100-4 eller nått sånt, orka räkna liksom. Haha. Senare idag ska jag till margaretas, och sen träna. När jag kommer hem blir det soffan hela kvällen och kolla på paradise och robinson. Jag är fan sjuk, typ besatt. Hahah. Nej nu ska jag va snäll och klia på mathildas huvve. Puss


never grow up

Vetni? Jag är superduper glad för världensbästastemathildas skull!
Och vetni en till sak? Ni får inte veta varför! ha en kul kväll, godnattt! ♥

the stray boys, yessss

mössan är min, beställd och nu har den kommit. Haha. Exakt lika som idol Olles!

Ukraina Sverige, 25-33!

Har precis kollat på handbolls EM. Helt sjukt va grymma Sverige är alltså! Vann mot tyskland igår, och idag gör dom det igen! Har också hunnit med att kollat på lite innebandy, i dommarhagen med Mathilda. Ska snart kolla på tv igen, sen duscha. Så vi hörs!

my grown up christmas list

Har sovmorgon imorgon, men åker till Mathilda vid nio tiden nånting såntdär. Ska sova snart, fast först ska jag hämta min älskade ipod och fortsätta nöta på alla låtar som jag lyssnat på 100000 gånger. Måste lägga in nya snart. sovgöttt

if you leave me now

Precis duschat och nu sitter jag här med sjukt blött hår som aldrig kommer torka, och föna de orkar jag verkligen inte! Träningen gick helt okej, thaimaten var absolut inte lika god som vanligt, usch. De var typ hårda nudlar? Fast dom va mjuka på samma gång? HAHAH. Aja, och sen solade jag ju också. Men de blir inte nå stor skillnad enligt mig, måste börja sola ofta så kanske det blir de. Nu ska jag gå upp en sväng.
feting söt!

my feelings for you

Sitter på pappas jobb. Fick sluta 1 timme och 20 minuter tidigare då profilen var inställd. Om cirka 15 minuter sisådär så ska han skjutsa ner mig på stan. Ska träffa Alva och vi ska käka Thai, och efter det ska jag nog in på open sun och och bli lite brun. Helt själv, för Alva ska på sånt där utvecklingssamtal. Efter det ska jag på träning. Skönt att äntligen kunna träna, inte tränat på över en vecka då jag har varit sjuk. ha det bra/nathalie

du sliter ut ordet

Har inte gjort nånting alls idag egentligen. Haha. Har gjort sånna här knäck, och dom vart supermegabra. Kollat på paradise hotel, som idag var sjukt kul. Kom in en massa gamla sköna folk. Erik till exempel! han ♥ mig. Fast Leo saknas, inte bra. Sen så har jag inte gjort nått mer, tråkigt. Haha. Nej ska borsta tänderna nu, godnatt, sovgott!



måndaaag

Nu står mamma och fixar lite med pepparkakshuset..
Lotta, om de ur snygga huset: åååh, nathalie, de här suger balle!

hahaha fyfaaaaaan! De är helt sjukt, alla här i familjen har fan varit deprimerade över de där huset både igår och idag, typ går och klagar hela tiden på de, eckligt jävla fult de är! Nu ska jag iallafall fortsätta med mina knäck, och de ska jag fan lyckas med iallafall. Haha. Vi hörs senare ♥

sunday evening

ska kolla klart på programmet, sen godnatttt!

fyyfan, mitt, pappas och mathias mästerverk!

Inte klart en, men snart! hahaa. så fult
Tomas, om de ur snygga huset: nej, baka de är fan kärringgöra!
hahahahahah, jag dör!
kan fan lova att de ser värre ut i verkligheten!

this peppermint winter is so sugar sweet

Duktig jag är på att uppdatera.
Men iallafall.. Jag och pappa har varit ute och åkt lite idag. Drog upp till stugan en sväng. Finns värsta loftet där inne och allt, så nån gång nu i vinter ska jag dra dit och sova kvar där har jag bestämt. Hur mysigt som helst. Åkte några varv på banan också, och sen åkte vi hem. Har gjort ett pepparkakshus också, fast de är inte riktigt klart en, så ska gå upp och göra klart de snart!

give it to 'em

Hallådär. Jag har blivit besatt av ett spel på facebook, haha så nu har jag suttit här i typ två timmar och spelat. Ska snart gå upp och göra ett pepparkakshus med resten av min familj. Trevlans, och senare under dagen tänker jag åka skoter! Sjukt kul igår, haha jag Mathias och Kim var ute och åkte, så kom nån ful gubbe och stanna oss, och så fråga han om vi hade skoterkort och sånt, och sen sa han att om vi inte åkte hem direkt skulle han ringa snuten! hahaha. Bra att jag inte hade nån hjälm heller, och så åkte vi tre på en skoter liksom. haha ha det bra!

dronninglund 2010, grymt!

Hemmma nu igen. Helt sjukt vilken söt bild jag hittade på Hannas facebook!

menja, ja kommer inte på nå.

Hemma. Och de har jag varit ett tag också. Dopet slutade vid tre, och då stack vi ner på stan. Satt på kingen ett tag, sen fick vi för oss att bowla, så då gjorde vi det. Kan ju säga att jag är sjuuukt jävla dålig. Haha. Nu ska jag upp och käka nånting som Angelica har gjort i ordning, sen så ska jag hem till Jocke och lana med han och Markus! haha ha det bra.

göra det tusen gånger om

Godmorgon. Vaknade för sådär ungefär en halv timme sen. Ska snart gå upp och duscha eftersom att vi ska på dop vid ett tror jag det var. Senare har jag ingen aning om vad som händer. Nej nu ska jag duscha, pussss

you took my breath away

och jag vill aldrig hämta den!

du är en vacker person


de bara e så

Sitter hemma och gör absolut ingenting. Hur tråkigt som helst, och kan inte bli nå roligare heller. Jag och Mathilda va på stan från de att vi slutade tills 6 typ. Träffade på Kim som vi stog och prata med så vi fryste ihjäl, och så satt vi i en såkallad provhytt i cirka en timme. SKOJ. Haha. Fysik provet gick toppen, fast ändå inte nöjd, eller lite nöjd är jag väl, men kunde gjort de bättre. Fick VG, 3 poäng ifrån MVG. Nu ska jag gå och dö, ni andra kan ju ha en bra kväll för de tänker inte jag ha. hejdååååå! :)


söt gammal sådär

@extra svenska för mig för jag är kung

Jag är klar med min deckare! åååh vad skönt. Så nu sitter jag här, har sånhär extra lektion, och är klar. Så ska kika min facebook och sånt och sen ska jag gå och plugga lite fysik eftersom vi har prov om bara en timme, eller lite mer kanske. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra, tror jag åker hem och tar de lungt bara. Kanske ut en sväng med skotern. Angelica Geroges och Nathanel är ju här också så får hoppas på att dom kommer över en sväng ikväll då. Vi hörs ikväll när jag kommer hem. pusshejs

иаτнаιіε



klara sig själv

har varit sjukt osocial idag, förlåt! Men har verkligen inte haft nån tid. Pluggat i nån timme och skrivit klart min deckare är vad jag har gjort, och självklart kollat på både paradise och robinson. Måste skynda mig nu, för ska både duscha och plugga lite mer osv innan jag ska sova. Ha de bra! 
sommar, jatack!

I wanna go crazy

Social jag har vart på min blogg idag alltså. Men jag har pluggat en massa och skrivit lite mer på deckaren. Har också vart hem till Daffen, Carola, och Maria en sväng. Carola fyller år så vi fick tårtor och kakor och en massa godsaker. Synd bara att jag inte var så sugen på sånt, har inte vart de på ett långt tag, konstigt. Hehehhhhh, Kul liv. Nej nu ska jag plugga lite och sova och så, seyaaaaah.

if you was here

Oskön dag. Vart i skolan även fast jag inte känt mig sådär jätte pigg. Hur förkyld som helst är jag. Iallafall så bakade vi lussebullar på hemkunskapen, och kolla på film på SOn. Ganska skönt sisådär. Kom hem för bara ett litet tag sen, så jäkla segt att komma hem så sent. Ska gå upp nu och försöka hinna med att plugga lite fysik.

RSS 2.0