shut up and drive

Har tänkt att bloggat i två dagar nu men har inte haft något internet hemma vilket gör att jag inte kunnat. Just nu är jag hemma hos min kusin Vilda och lånar internet. Så skönt. Ska ladda ner någon bra film som jag kan fördriva min kväll med. Gårdagen bestod av jobb, denna dag har jag vart på stan, och morgondagen kommer också bestå utav jobb. Jag och Victoria håller på och arkiverar. Evighetsjobb.. Haha men faktiskt helt okej ändå! Nu ska jag försöka hitta någon film. Ha en bra kväll.

never makes you weak

Ett nytt avsnitt av vampire diaries har kommit ut och jag är super glad. Ska kolla på det nu. Inställd idrott idag vilket gjorde att vi slutade klockan ett. Hur skönt som helst, och nu är det lov. Som jag längtat. Denna helg består utav jobb för min del. Börjar tio imorgon bitti och då ska vi fixa iordning inför pappas personalfest, jag och några underbara vänner. Sen på kvällen ska vi vara tävlings arrangörer och stå i baren. Nu bara måste jag kolla på avsnittet som precis laddat klart. puss

sweet child o' mine

Godmorgon. Ska snart fara iväg till skolan. Åka skridskor som första lektion, och prov i privat juridik andra.. Bra start på dagen, eller? Snart lov iallafall, hur skönt som helst. 
söta cupcakes vi fick av sanna igår! hihi

live while we're young

Ligger på min säng och dricker en kopp kaffe och ska snart se på bästa vampire diaries. Har snart kollat på tre säsonger under endast en veckas tid. Under dagen ska jag också hinna med att göra upp ett träningsschema över ett halvårs tid, och åka till skogsbo på ett fotbolls möte. Så ser min söndag ut. Bara en vecka kvar till höstlov, för jäkla skönt alltså! 
 

don't say a word

Ligger hemma och är sjuk, så kommer världens bästa mamma och syster hem med det här. För söta alltså! Halstabletter och piggelin ♥

down the road

Nu var det ett tag sedan. Men det är faktiskt så att jag glömmer helt enkelt bort att skriva något. Jag sitter iallafall  och äter frukost just nu, ska alldeles strax fara iväg till skolan. Det här med sovmorgnar är bara för underbart! Har mycket att stå i just nu känner jag, två inlämnings uppgifter ska vara klara under veckan, en novell och en i idrott, plus att vi har ett kostprov i idrott på fredag. Inte nog med det så har jag träningar och ska försöka hinna hjälpa morfar med lite saker. Det är inte lätt när det är svårt. Är helt fast i vampire diaries också, så kan tänka mig att min pluggtid går till det istället vilket inte är bra alls. Nu ska jag borsta tänderna och sen fara iväg. Ha det fint!

klart man ska baka bullar på kanelbullens-dag!

Nu ska jag fara iväg på träning. Våra tyskar är här, och vi ska ha gemensam träning idag. 

I will wait

Börja 10.20 och sluta 11.50 är väl inte helt fel? Och tack världens bästa morfar som räddade min dag, och bästa leif också. Tur att det finns någon som ställer upp för en iallafall! Nu ska jag hjälpa morfar med lite bokföring, tur att man går ekonomi så man kan sånt ;-) Ha en bra dag! 

RSS 2.0