spela mig på radion

Haft en helt underbar helg! tiptop. Köpt en hel del saker, bott på ett jättte fint hotel med bästa frukosten, och en grym fest på det!

say it right

Är man konstig ifall man gråter så mycket att tröjan blir helt blöt av att se ett avsnitt av paradise hotel? hm, väldigt jobbigt att se den man tyckte helt klart bäst om få resa hem.. hihi

the one that got away

Har haft en ganska så stressig dag måste jag säga. I skolan hade vi endast matte och språk, tror vi sammanlagt hade nästan 4 timmar matte. Jobbigt men väl behövligt. När jag slutat så tog jag med mig Sanna på en tripp i Avesta och lämnade en massa lappar, och sedan träffade jag mormor som jag tog med mig till hair of ladylee. Halv fem hade jag tid hos Helena så då for jag dit och gjorde naglarna. Vart superbra tycker jag. När jag cirka 2 timmar senare var klar gick jag över till veronica och köpte färg, så när jag senare kom hem färgade jag mitt eget och min brors hår. Har också hunnit med att packa min resväska eftersom i morgon efter skolan hoppar jag på tåget till Stockholm för att spendera min helg där. Underbart! Det var allt, godnatt!!!

fly on the wings of love

Kvällen igår var jätte trevligt, filmen var bra, men ganska sjuk! Efter bion käkade vi, och sedan tog vi oss till världens läskigaste torn, trodde verkligen jag skulle dö, på riktigt. Denna dag har spenderats i Västerås med bästa mormor. Vi har hittat en massa fint, blandannat det på bilderna här nedanför. Nu ska jag duscha och sedan mysa ner mig i soffan!

Rock your body

Första fotbolls matchen för i år avklarad. Dock ingen seriematch men ändå. 2-2 blev det, vilket jag inte är nöjd med, för vi borde vunnit. Nu är jag påväg till världens goaste tjej. Vi ska gå på bio. Project x. Ha en bra kväll!!


att se titanic idag, är ett måste!


What it's like

För någon timme sedan fick jag för mig att baka bondkakor. Resultatet blev bra, ca 100 st. Just nu sitter jag ute i solen, dricker en kopp kaffe och lyssnar på musik! Ibland leker livet.. Yes!


great balls of fire

Gårdagen tillbringades i huvudstaden tillsammans med min fina vän Alexandra. Vi hade jätte trevligt måste jag säga. Tråkigt nog håller jag på att bli sjuk, jag är förkykld som bara den och ont i halsen. Inte bra på nått sätt, när det är lov och allt. Nu ska jag iväg till lilla mormor och jag med linn och hennes mamma. Ha en bra dag!

Detta fick jag med mig hem igår!

idag fyller världens bästa pappa år♥

många som fyller år nu i april har jag upptäckt!

två av mina favorit tjejer fyller år idag!!!

stort grattis, ni är bäst♥♥

raise your weapon

Har haft två jätte mysiga dagar tilsammans med min Angelica. Igår gick vi på stan, solade, lunchade, och for runt i min bil. Idag fick vi med oss Georges in till stan också, köpte 4 kg godis och solade. Om några få minuter väntas påskäggs letning. ohyes!!

hey där, men ska du gå, säg nej vadå, ska vi ta sällskap?

Godmorgon. Äntligen har vi lov, som jag längtat! Idag ska jag bara vara hemma, mysa och ta det lugnt helt enkelt, så underbart. Nu ska jag fortsätta se på ph, puss

april april...

Min helg har varit great. Fredagen tillbringades med mina favoriter, var ut på lite trevligheter och sedan avslutades det hemma hos mig. Klockan ett igår begav vi oss till Leksand för att spendera två timmar i våran loge. Leksand mötte Djurgården, vilken grym match alltså. Underbar vinst! Efter matchen for vi raka vägen till Avesta, efter en lång tids tjatande på min far så befann vi oss på Ming thai, min favorit restaurang. Jäklare mig vad han var glad efteråt. Det godaste han ätit på länge fick jag höra ett flertal gånger. Sedan lämnade vi av Benjamin hemma hos sig, och fortsatte färden mot fors, där vi hämtade Angelica, och slutligen blev destinationen hede!

RSS 2.0