whispers in the dark

Godmorgon! Igår kom äntligen min älskade iPhone 5. Bästa köpet! Om ett tag far jag och Joel iväg till Leksand och ser på Leksand-Mora. bra dag 
 

glada flickor som vunnit serien

Alla har varit superduktiga måste jag säga och det har varit riktigt roligt att träna dem. Bara att ladda om och snart spela match själv. Sista för i år och vi möter Gustafs! 

wake me up when september ends

Kom nyligen hem från Stockholm. Har äntligen fått svar på vad min ständiga förkylning beror på. Om cirka två år ska jag opereras. Hann med en sväng på stan faktiskt, köpte ett par röda byxor och en polotröja från american apparel, en väska och en röd skinnjacka från belle shoes, och en kjol från zara.  For direkt till ICA med min mor när vi kom hem, så fick lite lördags-godis och en Sofies mode tidning. Nu ska jag lägga mig på soffan och bara ha det bra!

 
 
 
 

if I could fly

Ledig idag! Så skönt. Ligger just nu i min säng, har precis vaknat. Om ett tag ska jag upp och göra mig i ordning sedan far hela familjen Ramsell iväg till Stockholm. Besöka ett privat sjukhus och ta hand om bästa kusiner. Hoppas på en shoppingrunda i staden också. Ha en bra dag.
 
 
två från förra helgen! 

don't you worry child

bästa låten. Om ett par veckor, rättare sagt någon månad, lever jag livet med dessa i friends arena. Låter det inte lite för underbart alltså? 

like we used to

Ska snart fara iväg till skolan men tänkte först göra en snabb uppdatering. Ställde klockan på halv tio imorse och tog en morgon-powerwalk med min mor. Helt slut av att bara gå eftersom att jag är dunder förkyld, och imorgon har jag match.. haha känns bra. Måndagar är iallafall bra dagar, går bara tre och en halv timme i skolan. Riktigt skönt. Nu måste jag åka om jag ska hinna i tid. Ha en bra dag! 

jag har världens bästa mamma

Slutade ett idag och det är fredag! Hur underbart som helst. Avslutade skoldagen med en 30 minuters företags ekonomi där vi fick tillbaka våra prov från i måndags. Fick inte reda på vilket betyg vi fick, men fick hyfsade poäng iallafall vilket jag är super nöjd med, för att vara första provet. For ner på stan efteråt och träffade på mami, vi gick och köpte nya löpar-skor till mig och tog en fika på café orkidé. Efter det tog vi oss en runda på plus och fick med oss fyra nya tröjor hem. Hjälpte också henne att handla lite mat på ICA innan jag for hem eftersom hon har gipsad hand och kan inte göra speciellt mycket. Nu ska jag snart se något avsnitt av min favvo-serie. Ligger just nu på sista säsongen. Snart är mitt Prison break liv över...
 







if it means a lot to you

Godmorgon världen. Idag vaknade jag ovanligt tidigt för att vara mig, strax före tio faktiskt. Igår kväll var jag hos Mange med trevligt folk, kom hem vid ett ungefär. Resten av helgen ser ut såhär: plugga till företagsekonomi provet, se på prison break, ta tåget till Falun vid 15.20 för att gå på granny goes street med tjejerna, fara till borlänge imorgon för att se på fotboll och sedan ta en sväng i kupolen. Ja, det var allt. Ha en bra dag! 
Min frukost ♥ Rostmacka med daim cappuccino.

RSS 2.0