lite mörk, men skitsammaaa

Bild på sjuka lilla mig. Fast är inte så sjuk längre.
Så kommer antagligen till skolan imorgon. godnatten

shakira

social jag är på min blogg alltså, men jag har inte haft tid. Har försökt skrivit på deckaren, men inte går de nå bra inte. Har ingen aning om vad jag kan skriva. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ska väl försöka plugga lite fysik nu på kvällen. Nu kommer och ska läsa min deckare, så hinner inte blogga mer. puss
grym hon är den bruden!

loca

Kul att jag skrivit cirka 2 sidor på min deckare, det ska vara runt 5 sidor kanske och den ska vara inlämnad på fredag. Riktigt bra jobbat alltså. Nej. Men det dåliga är att jag har inga som helst idéer om vad jag mer kan skriva, känns inte bra de här. Ska gå upp nu och kanske ta något att äta, sen fortsätta att skriva, så vi hörs.

sale el sol

Vaknade för ett tag sen, och har nyss ätit frukost uppe framför tvn. Blir somsagt hemma idag igen, så ska försöka skriva lite på min deckare, för kommer aldrig hinna klart med den annars. Nu ska jag kila upp och ta ett varmt och skönt bad i vårat lilla badkar, och sen lägga mig på soffan och ta det lungt.

love is a passion

Blir hemma imorgon också, mår inte alls nå bättre, utan snarare sämre nu än tidigare. Jag och Mathias har iallafall legat i soffan, kikat lite på youtube klipp på hans ipad, grymt roligt faktiskt. Cirkus möller, så jävla grym. Iallafall de där flickorna på klitteholm, helt galet skoj! Nu funderar jag på att försöka ta mig upp och ta en dusch, sen väntar sängen på mig. Ska bli så underbart skönt att sova nu alltså.
aaaw, haha söt gammal bild

ingen annat spelar någon roll

Bra uppdaterat idag alltså, riktigt bra. Nej det var ju inte så. Men eftersom jag inte mår så bra så har jag inte orkat. Försökt sova, men just när man somnat, så kommer någon och väcker en. Så typiskt. Kollat på några gamla the hills avsnitt, pluggat lite fysik, vilat och sånt, är det jag har gjort under dagen. Ska gå upp och lägga mig i soffan nu och sen kolla på paradise hotel. Finns på min lilla teletuuuut.

all i need is you

Hemma. Mådde sjukt dåligt imorse, men eftersom att Alva sov här och jag behövde ha hem fysiken och sånt, kände jag mig tvingad till att åka till skolan endå. Fick reda på matteprovet, fick alla rätt på G frågorna, plus 5 VG poäng, men det räckte tydligen inte till ett VG i betyg, lite synd tycker jag! haha. Nu är jag hemma iallafall och ska snart lägga mig på soffan, kika på någon bra film eller nått bra tv program, och sova. Hur skönt som helst. Mamma kommer hem efter två nångång med halstabletter, UNDERBART. Hörs senare, måste försöka plugga lite under dagen också eftersom vi har fysikprov då på fredag, och om jag hittar på min deckare, så ska jag försöka skriva lite på den med. Är långt ifrån klar och den ska vara inlämnad på fredag!

raise your glass

Sitter här och har för en stund sen badat, duschat, och snart ska vi kika på film. Måste bara bädda i ordning sängen först. Har varit sjukt dålig på att uppdatera idag, vet egentligen inte varför, har vart ute och sånt. Vi hörs väl imorgon för jag tror inte jag bloggar nånting meeeeer. pusshej!

adventsfika!


possibility

Godmorgon, först advent idag, och de betyder att det är mindre än 4 veckor kvar till julafton! Ikväll kommer min lilla Alva hit och sover här. Skönt, har faktisk saknat henne. Nu ska jag klä på mig och kanske gå ut en sväng!

allt för min syster

seriöst inte sätt en så liksom gripande film förut, jag och mamma grät väl ungefär hälften av filmen.. Men har ni inte sätt den, så borde ni göra det!

need you now

ska kika film nu, sen väntar sängen. godnatt, puss

the scientist

Två timmar I bubbelpoolen med familjen och ett glas vin♥. Nu blir det soffan en stund innan sängen kallar :)

Gulligt logg inlägg mamma la in på feeejjjan! hihi. Somsagt, soffan ett tag nu, sen sängen. Vart några bilder tagna när vi var ute också, som ni kanske får se senare.

get myself together

Nyss käkat en underbart god plankstek, och nu ska jag ut en sväng och bada!

time machine

maravillosa

moment 4-life

Halluu.
Sitter här och gör nästintill ingenting. Har inte en aning om vad som händer idag, vi skulle åkt till Västerås men tror inte de blir av. Jag vill ut och leka lite med skotern, men eftersom min bror tappat bort nyckeln går det inte. Vi kan heller inte skaffa någon ny fören nån dag nästa vecka. Ska fixa iordning mig nu iallafall, tänker inte sitta i pyjamas hela dagen!

peppermint winter


så snygg!


en räddare i nöden

Hallådär. Fastnade i soffan efter våran finmiddag lagad utav pappa. Där har kvällen spenderats, skönt tycker jag. Fryser som en dåre, så snart ska mina gula myskläder på. Smart som jag är så glömde jag min väska hos Moa, med smink och allt såndär som man verkligen måste ha.. Känns bra liksom. vi höres


en från idag

kiiingstontown

Kom hem för ett tag sen. Pappa min, han hämtade mig från Moa och vi åkte cirka 50 meter, och sen gick vi in på den där Rutbo saken. Fanns ingenting roligt, så vi åkte vidare mot willys. Där köpte vi lite mat, eller mat vart det inte mycket av, mer godis och sånt. Saffran köpte vi också som jag måste ha med mig på onsdag tror jag de är, när vi har hemkunskap. Är sådär superduper hungrig nu så ska gå upp och kolla hur det går för pappiiis med matlagningen!

hos sötismoa


MQ, jatack


konsten att lyckas

Snart ska jag sova, men först tänkte jag berätta en sak. Eller berätta å berätta, men iallafall.. Varför måste man alltid bli sur efter man har sätt ett sånt där tv program? Som paradise och robinson tillexempel. ALLTID fel personer som åker ut. Tråkigt. En sak till. Imorgon ska jag leka med världens sötaste Moa! ha det bra, natti

de e en vanlig dag, å jag har de bra!

Hej.
Kollar på robinsson, fast nu är det paus så jag gick ner för att hinna göra ett snabbt inlägg. Denna dag har vart helt okej, no, matte prov som gick helt okej faktiskt, idrott alltså rodd, svenska, och sen so prov i samhällskunskap. Det gick också bättre än förväntat. Hoppas på iallafall ett VG. Efter skolan tog jag och Mathilda bussen ner på stan, käkade thaimat och åkte till träningen. Den var dock ganska tråkig idag faktiskt. Kom hem vid halv 7, duscha och sen har jag setat vid tvn. Ska upp och fortsätta kolla nu, hörs (mp)

ni får en bild från idag ocksåååå


when darkness falls

Känns bra alltså, nästan inte pluggat någonting alls. Eller jo, litegrann, men finns inget mer att plugga på tycker jag. Ska sova nu iallafall, godnattt

sötnöt


så mycket sämre

hemma i tid idag igen, skönt. Mamma hämta mig innan fyra, slutade vid 15.15 idag eftersom att vi hade prov, praktiskt i hemkunskap. Jag och Mathilda är ju sådär ganska duktiga så vi lyckades plocka hem ett MVG. Nicesurprise. Annars har det inte hänt något speciellt, ska försöka plugga lite nu ikväll inför morgondagen då vi har prov i både matte och samhällskunskap. ha det bra, hejdå!

take a chance

Sovmorgon imorgon, SKÖNT!
ska sova nu, nattiii

alexandra♥

hon är underbar

min mamma är bäst, jag älskar pepparkakor

Kom hem från träningen för ett tag sen. Skönt det känns nu efter! Sen va jag på nått möte om tyskland och sånt, så får se hur jag gör, om jag blir med eller inte. För vi kanske åker någonstans med familjen och då vill jag självklart med. Jag har i allafall världens bästa mamma, hon har köpta pepparkakor och godis och sånt som jag ska få och ha i skåpet i skolan. Gulligt tycker jag! Nu ska jag duscha, sen kolla på första halvan av paradise som jag missade pågrund utav det där mötet. Ha det bra / nathalie

fly away

Sitter vid pappas dator, känner mig lite ensam här alltså. Helt mörkt och typ inga kvar här på jobbet. Pappa är i stockholm nu eller nått sånt så Veronika får skjutsa mig till träningen om ett tag. Tränar dubbelträning idag, sjukt jobbigt! Har träningverk och allt så blir väl ännu jobbigare. Ajaaaa, bloggar när jag kommer hem. Puss

zacke!

.
.
.
.
.

without me

Hemma i tid för en gångs skull, eller tid vet jag inte, men tidigare en vanligt. Mamma kom och hämtade mig, skönt! Sen så har hon städat mitt rum, och gjort om lite, och fixat lite såhära julstämning med en gran och en tomte i mitt fönster. Snäll mamma jag har! Nu ska jag ta fram nån stutsboll eller nått som mina syskon har tjatat på ett tag, sen ska jag plugga till SO provet vi har på torsdag och till hemkunskapen som vi har på onsdag. Hörs senare. Pusshej

snowfall

Sitter på västanhedetrafik nu och om ett tag skjutsar pappa mig till skolan. Somnade vid nio igår, hur skönt som helst. Dock mindre skönt att jag vaknade vid halv ett, för att jag hade så ont i bena och kunde inte somna om, så jag fick gå upp och ta en tablett, och då vart det bättre. eheh. Nej nu ska jag kolla min lilla facebook sen åker jag till skolan. puss&kram

godnatttt!

hihi söt tröja!

we can do it

Hemma, och jag är nästan död. Ont i hela kroppen, och då menar jag HELA. Ska snart lägga mig och sova för det är behövligt, hur trött som helst är jag, helt sjukt ju. Vann första matchen idag, förlorade andra och spela lika sista. Och i sista vart jag matchens lirare, känns ju bra de iallafall. Jag och Mathilda vart bestfriends med dom där röda, eskilstuna så kallade, dom va dom enda som va snälla. Dom andra va arga och dumma, vi fick inte ens våran egen madrass och sånt. Nu kommer lite bilder!
typ hej bra mobilkamera! haha.

kolla fb om ni vill se meeeeeer!



skin

Nu åker jag till Mathilda, bloggar kanske ikväll, annars imorgon efter U SM.
puss

complicated

jag och mathias ska ut och test köra våran nya helt underbara skoter nu.
amazing!

man down

Somnade vid 23.00 nånting sånt igår, och vaknade vid 10 imorse, skönt! Morgonen har spenderats på rummet, gjort en massa sånnahär paket. Haha, sen så har jag ätit frukost och sånt. Ska snart klä på mig och sen åker jag in till Mathilda. Sover där inatt somsagt, får se vad vi ska hitta på under dagen. Ingen aning faktiskt!
UNDERBART

min morfar är bättre än din!

Fick precis världens gulligaste sms, utav världens bästa morfar!


ska kolla på idol utröstnings saken nu, sen sängen! uppdaterar när jag vaknar imorgon.
godnattt

jay, han är grym


memories in blue


to the end of the road

Haha söt header, nej men åh. Trött på min gamla fula skit. Så jag vill ha något nytt, så äre med det. Inget annat jag vill tillägga? nej. farväl


space bound

Jag är uttråkad, förkyld, trött, sur, och har ont i mitt jävla ben. Åh. Kul att vi hade styrke/kondition/kordination på den så kallad gymnastiken idag. Sen så va den nån ej smal som sprang på en bänk och sen såhär flygde bänken upp i luften och jag hamna typ sådär mitt emellan och så, så jag flög typ en meter. Och då fick jag ont på ett till ställe på mitt ben. Jävla fitta. De kan ju gå och dö eller nått sånt. Kom hem för ett tag sen, vart på staden med bästastemathilda. Käkat tacos, och snart ska jag upp och sätta mig i tv soffan. Kul fredag alltså, jävla skojjj. Nej det var ju inte så, fast ganska skönt för jag är dunder super trött. Tänker sova tidigt. Imorgon sover jag hos Mathilda iallafall, och sen söndag har vi U SM på hemmaplan, så ta en titt i kopparhallen, vi har 3 matcher tror jag. vi hörs väl senare (mp

chipoooooong

Godnatt mina kära vänner, nu ska jag gå upp och kolla på mathias bästa kompis daffens fjällräven!

mathildadahl♥♥♥♥♥♥


i need something new


vänd tia

Nu börjar paradise så måste skynda upp. Sen efter det är det robinsson så ja. Iallafall så körde jag bilden från träningen idag, eller inte hela vägen, men från by! Grym jag är asså, helt sjukt. Aja, kan berätta lite mer senare, puss (mp)

the funeral

..sitter jag och lyssnar på nu. Sjukt längesen jag lyssnade på den. Annars gör jag inte mycket, ska gå upp ett tag snart och sen ska jag sova. Imorgon händer inget speciellt, tror vi har rodd? eller boxning? Nått av de har vi iallafall, på idrotten alltså. Sen har jag träning och sen vet jag inget mer. Skönt med en vecka utan prov, så jävla skönt! sovgott♥

nirvana

Kom just på att den där jävla deckaren ska vara inlämnad nästa fredag, och jag som liksom inte ens börjat skriva, ååååh. Känns sjukt jobbigt. Eller jag hade börjat skriva, men nej den vart dålig, så nu skriver jag en ny. Nån som har några bra ideer, så ja tack! ha ett bra liv, hejdåååå!

haho värld

Är på pappas jobb just nu och äter pepparkakor. Fick sluta 20 minuter tidigare då vi hade hemkunskap, så då skynda jag och Mathilda iväg till bussen och nu sitter jag här helt ensam. Pappa är ute och kör buss tror jag. Jag och Mathilda skrev nån sak på hemkunskapen, bästa lunchen tror jag de hette, och eftersom vi är så bäst fick vi MVG! Sen nästa vecka har vi praktiskt prov och då ska vi laga egna fiskpinnar, usch. Men då jävlar. Haha. Nu ska jag kika vad som hänt på fejjjjan. Hah pusss




marcuuus♥

jag och han här är grymma på badminton, vi vinner alltid!
haha, fetttttt söt alltså.

every time

Sitter här och har trååååkigt. Har nyss ätit och kollat på tv, och innan de tränade jag i två hela timmar, känner mig riktigt duktig. Fast dessvärre åt jag inte de bästa jag kunde ätit innan träningarna, haha. Har sovmorgon imorgon fast mina föräldrar är dumma och säger att jag måste åka med pappa när han ska köra buss vid kvart i nio, inte kul Fast jag tänker fixa annan skjuts. hadetbra, puss

if my dream come true

GODNATT

haha, tråkigt

tydligen kan ingen som bor i sverige se mitt videoklipp, fan...
kika på facebooken istället!

vänd dig om

Har inte så stor lust för att blogga, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Inga tankar på nånting speciellt alls just nu. Har vart sjuuukt trött hela dagen, och egentligen skulle jag behöva sova nu alltså. Känns som att jag är på väg att bli sjuk, men de tänker jag inte bli. Orkar liksom inte vara hemma och sen missa en massa saker i skolan, de blir så jobbigt. Nu ska jag gå upp för snart ska jag se tv.
SNART KOMMER EN COOLT VIDEO!

fotbolll♥

sjukt vad jag kommer sakna allt, men vad kan man göra när i princip hälften av alla i laget redan bytt eller lagt av? Funderar på att antingen sluta helt, eller börja i nått annat jävla lag. Men vilket liksom? Jag och Alva ska
spela i samma lag om vi nu ska spela, den saken är klar!
haha godnatt.
smått gammal!

make it rain

Hemma. Dagen har faktiskt känts ganska kort tycker jag! haha. Morfar hämtade mig runt fyra hos Mathilda, och vi åkte hem till han och mormor, dit mamma, pappa och gammoelin också kom. Mormor och morfar fick present, för mormor har fyllt år, och morfar för det är farsdag. Deras present var att få åka till stockholm där nånting spännande kommer att hända, och sen efter det sova på hotell. Nu ska jag gå upp och fortsätta nörda mitt älskade monkeyjump, seriöst besatt av fanskapet!


två från idag!

decodeeee

Är hos Mathilda nu.
Igår hade vi sjukt kul iallafall, eller mer mysigt. Haha. Iallafall så vaknade vi vid 11 tiden idag, sen gick vi upp och spela monkeyjump hela morgonen. Och vi har nästan slagit Mathias record! haha. Aja, nu ska vi hitta på nått annat. hejdåååå!

halååååha

För ett tag sen kom Valter och Edvin hit också, och nu ska vi ut och bada!

du är som att andas för

Nu är jag hemma själv, pappa och dom åkte, och jag är kvar hemma och väntar på Alva. Om nån vill leka med oss ikväll kan ni ju komma hit, hihi. Ska gå upp en sväng nu!

jag älskar min alva!

Nu ska jag nog hänga med pappa till fors och sen åka till Alva en sväng, eller så stannar jag hemma här och väntar på henne. Får se hur jag gör. Vi hörs senare iallafall. puss

en för alla, alla för en!


pass out

Nu går vi ut och badar en sväng, jag nathanel, mathias och nellie!

min kusiiin är här.

tagna för cirka 5 minuter sen!

gullig mormor jag har, hihi!


ability to feel

Är på bättre humör idag faktiskt. Haha. Nyss kollat lite på EMA med mina syskon, och får se om vi snart kanske ska ut och bada, lät som att Mathias ville det. Igår föresten så hade jag ju utvecklingssamtal, och de gick bättre än förväntat. Efter de åkte jag och mamma ner på stan, och där blev det ett par nya handbolls skor, och sen käka vi på kingen. Underbart. Sen vid 10 nångång åkte vi förbi mormor och morfar, där Angelica Nathanel och Georges var. Skönt att få träffa dom, va jätte längesen. Nathanel har blivit så stor, helt sjukt ju! Hoppas på att dom kommer över hit en sväng idag också. Ikväll ska jag nog va med Alva, vi blir själva här eftersom mamma och pappa ska på 80-tals fest. Vi hörs lite senare för nu väntar en frukost på mig!

frnajfasgsdhsdfghsgfspååååådfgfadg

Jag är arg, och mår sjukt dåligt. Ont i huvet och mår illa. Toppen, nej de var ju inte så. Hela världen kan gå och dö känner jag just nu. Matcherna kan vi ju glömma. Julia hamna på sjukhus och Hanna gjorde illa armen så den vart helt blå och börja skaka. Nån typ bröt min tumme, sen kalla deras linje mig för dålig förlorare också, men vem fan va det som va dålig? Nej nu ska jag fan sova. Kan behövas!


Sitter på kingen med mammi!

foto0381 (MMS)

Sitter på kingen med mammi!


happyface

Sitter i biblioteket med Moa och vi har inget bättre för oss, så vi frågade om vi fick sitta här vid datorn en sväng, och ja det fick vi, men först fick vi sätta i en massa sladdar och så. Hahah. Om ett långt tag har vi spanska, sen efter de kemi, och då har vi prov. Nu har jag inget mer att skriva, så pusshej!

hot and dangerous

Hej jag är bäst på att uppdatera, nej det va ju inte så. Men har inte haft tid så, ja. Mormor hämtade mig efter skolan och skjutsade mig till träningen, hon som fyller år också, hihi! Ajaaa. Sen efter träningen skjutsade hon hem mig.. Han bara duscha sen började paradise så jag fastna där, och sen robinson. Därför har jag inte knappt hunnit pluggat nånting men får hoppas på att det går bra nu. Har ont i huvudet som en jag vet inte, så måste sova snart. Sen imorgon har jag både utvecklingssamtal och två matcher, haha. Inte så man längtar till utvecklingssamtal direkt, så sjukt jobbig och tråkigt och sånt. Nej nu måste jag kolla på glosorna vi har tills imorgon. ha deee bra!

yesssss

Halllåj! Svenska nudå. Och fortfarande deckarna vi ska skriva på. Är lite sådär smått blöt, eller nej ganska väldigt mycket blöt, eftersom världens dummaste Emma och Adam snöpulade mig. Mina trosor är fan till och med blöta, min bh också. ÅH. Aja, vi hörs sen efter träningen, pusss

hihi söt

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORMOR!


bättre än de mesta och de flesta

Asså jag är fortfarande glad, helt sjukt ju!
Ska gå upp en sväng nu, kanske kolla igenom kemi boken en sista gång ikväll.
SOVGOTTTT



paramore

Mitt humör är på topp just nu, är såhär superduper mega glad! Inte nån speciell anledning egentligen, men de är bara så liksom. Ska upp och kika på tv snart och sen fortsätta med kemin. WIIIIIE

we R who we R


men ja...

Kom precis innan för dörren, fryser sönder om mina fötter. Haha.
Ska käka nu sen plugga. Vi höres!

godmorgonnn

HELT SJUKT VA SNÖ DET HAR KOMMIT ALLTSÅ!
Idag börjar jag 10, eller mer bestämt 10.15. Skönt. Får skjuts av Lina. Sen så har vi ju som vanligt bara fyra lektioner den här dagen. Underbart. Fast de är väl ganska mycket endå. Nu ska jag upp och käka lite frulle. Ha en bra dag!

väldi väldi härlig!

Kom hem för ett litet tag sen. Ska kolla på paradise hotel nu och sen plugga stenhårt eftersom jag har cirka 20 sidor att läsa på, plus en massa frågor. Sovmorgon imorgon så de är ju lungt. Annars har jag inte mycket att berätta, min jävla inflammation i benhinnorna värkar ju inte vilja gå över.. Jobbigt läge då jag ska spela både match med mitt lag på fredag sen sm med 94orna lördag söndag. Haha, men får hoppas på att det blir bättre bara. Nu ska jag kolla, så får vi se om jag hinner blogga nånting mera ikväll!
aaaaw.

@svenskaaaa

Har svenskaa och ska snart börja skriva på min deckare som jag aldrig kommer att bli klar med. Kommer ta hundra miljoner år. Haha. Inte ens en aning om vad den ska handla om ju. Ajaa, ska väl försöka börja. Efter de här har vi musik, sen profil och sen slutar vi. Skönt. Träning vid 5, om vi ska träna med 94orna, sen har vi träning vid 6 också. Uppdaterar när jag kommer hem, pussss



DET SNÖAR! haha på dej edviiin

real life

Nej nu tänker jag sova i tid ikväll, funktionerar inte annars.
Fast kommer ändå aldrig somna. Haha.
Men godnattt, sovgottt, drömsöttt.

hel sjuk brud alltså, haha!

"jag önskar de fanns lite snyggare tjejer här, som var på min nivå liksom" hahaha.

right above it

Nu ska jag upp och kolla mobilen, sen försöka plugga lite som jag inte kommer att lyckas med... sen paradise hotel. loveeee

maskiiinen

Kom hem för ett tag sen sisådär, och nu sitter jag här i mina mysbyxor som jag älskar, så gryyymt sköna. Kollat lite på kemin som i har prov i på fredag, men fattar inte så jätte mycket. Egentligen har jag ju träning ikväll, men eftersom mitt ben inte är helt okej tänker jag inte träna, men imorgon måste jag. Nånting annat spännande som hänt..? Nej tror inte det faktisk. kyssss


dagens

img_027 (MMS)

sudddiii


oncee

GODNATTTTT!



noooow

Kollar på filip och fredrik, fast nu är det paus så tänkte skynda mig ner en sväng..
..ingenting intressant.

cruel


let me say

Dålig uppdatering, men har vart i och handlat hela dagen. Hittade dock inte mycket, eller ett par svarta jeans, tre par strumpbyxor och en tröja. Kan lägga upp bilder senare kanske, ingen lust för det nu. Är själv hemma då alla andra är hos farmor och ska äta middag. Jag hade inte lust för de heller, och ska göra en annan sak, så jag stanna hemma. Eller mamma skjutsade hem mig och åkte sen vidare till farmor. Tänt en massa ljus där uppe och satt på tvn, för de va ju helt mörkt när jag kom hem. Lite läskigt faktisk. Hörs lite senare, pussss


får bli en söt bild på mamma!

världensbästaste

Jag mamma och Nellie var nyss ute på en kvällspromenix.
Nu hade jag tänkt att gå upp och kolla på en beck film, sen väntar sängen!
hörs imorgon. godnattttt

som jag hade dig förut

Kom hem från Hanna för ett tag sen. Ganska långt tag sen faktiskt. Jag och Hanna åket ner på stan en sväng, fikade och kollade på när Nellie och Erika bowla. Gick en sväng till flotta flätor där mamma satt och färga håret och sånt där, sen kom Hannas mamma och hämtade oss. Sedan spenderades dagen på Hannas rum med först henne och Emma, och senare henne och Mathilda. Hann ut en sväng och knäppa lite kort också, blandannat dom jag la ut i förra inlägget. Nu ska jag gå upp för om ett tag ska vi till Maria eftersom hon har fyllt år nu i veckan.   / n♥

gulllli


make a change

Vaknade för en halvtimme sen, och snart ska jag till Hanna. Vi drar nog ner på stan en sväng eftersom Hanna skulle köpa en halsduk. Får se hur det blir ikväll om jag blir kvar där eller inte, för då blir det väl antagligen inte så mycket mer bloggning. Imorgon så ska jag och mamma iväg och handla en massa kläder iallafall. Inte en aning vart vi åker med nått trevligt ställe blir det. Vi hörs väl någon gång, pusshej!

pappersflygplan

nummer 1 på önskelistan dårå! hihi.
GODNATTTI

3 från våran myskväll, eheh


,

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin of the days, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you

mmmmmega gött

Sitter med Nellies dator och knäpper cam bilder. Kom hem för ett litet tag sen och har bara hunnit käka lite thaimat. Morfar hämtade ju somsagt mig och skjutsade mig till Hanna, där Emma va. Jag och Emma gick ut och tog bussen ner på stan för att leta efter en frisörsalong med drop in då hon skulle färga håret, fast de fanns självklart inte, så vi gick och fikade och kolla runt lite istället. Tog bussen tillbaka till skogsbo och gick hem till Felicia där vi satt och spela super mario i 2 timmar tills min pappa kom och hämtade mig. Vi gick in på Tempo och köpte cirka 100 kg godis, så nu blir de myskväl med en massa godis. Hörs senare när jag orkar sätta på min egna dator. puss


daaagens

Malin är sjuk så jag åker till Emma istället. Morfar kommer snart och hämtar mig så hinner inte blogga mer. puss

fånga dig själv

Please come now I think I'm falling
I'm holding to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say
Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
maybe six feet
Ain't so far down
Please come now I think I'm falling
I'm holding to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
maybe six feet
Ain't so far down

buenos días

Vaknade för en halvtimme sen. Har hunnit städat mitt rum lite smått, och ska snart höra med Malin hur det blir idag. Ikväll kommer Linn över och vi ska ha myskväll, mysa i bubbelpoolen och sen kolla på idol. Nej nu känner jag att frukost skulle sitta fint!

det är de pojkar gör när kärleken dör

Imorgon ska jag och Malin hitta på nått kul. Tar nog bussen in till stan när vi vaknat nångång. Hör av er om ni vill träffa oss, för vi har ingen hus! hahaha. Nej men sjukt kul. Ska sova nu iallafall. Godnattt♥

alla vi som knäpper kort på bussN

Sitter nere på mitt rum nu med Linn. Vart somsagt borlänge, med Mathilda. Vi gick och käka, oxfilé med pommes. Gött, fast de va faktiskt inte så. Sen gick vi runt och kikade, hittade inte så mycket, köpte bara en tröja. Skönt att ha nånting att göra iallafall. Imorgon vet jag inte vad som händer, om nån vill hitta på nått så hör av er. Ska duscha nu om ett tag sen ska jag kolla på paradise. Hörs kanske senare!

fsbfhaskldgaw

assåååå de sjukt vad jag har tråkigt. Snart kommer pappa så ska gå och göra iordning mig nu. Hörs senare, får se vad jag hittar på idag, kanske blir borlänge. puss

i´ll be missing you

Kul dag, har ingen aning om vad jag ska göra. Jag och Nellie är hemma själva just nu. Ska gå upp och göra iordning lite frukost åt oss, hörs väl senare!

sleeeeap well

Fick hem omdömerna idag, inte riktigt nöjd där va.
På hemkunskapen va jag sämst och de stog att jag inte orkade hänga med på genomgångar och sånt skit. Haha. Vem orkar de liksom..? Jag och Nellie skulle ju kolla på karlsson, men eftersom den va trasig fick de bli eva&adam istället. hihi. Nej nu ska jag sova. godnatt

lose yourself

Nu ska jag och Nellie kolla på film. Karlsson på taket kanske de blir!
Gud så myyyysigt. Finns på mobilen.

så mycket bättre

Precis badat klart och snart kommer Linn över. Trevlans!
Har inga nya bilder så får bli en gammal.
saknar dig ebba ♥

i´m sprung

Kom nyss innan för dörren efter en lång dag i borlänge. Mer bestämmt maserhallen. Gick sådär, har en inflammation i benet mitt, så ska ta det lungt ett tag nu. Beställt nya handbolls skor också, kommer om nån vecka tror jag. Mina andra har jag haft så länge, och de är en anledning till att mitt ben är pajjat. hehe. Nej men sen så har fotbollen med saken att göra också, de förstör tydligen benen. Nu ska jag kila upp en sväng och ta lite mat, sen ska jag bada och träffa linn! ha en bra kvälll. puss

dreeeeeam

Jag är arg på mig själv, jag satt kolckan min på 8, men jag är ju inte så smart så jag har självklart inte ställt om klockan en, även fast man skulle göra de i lördags. Så ja, 7 vakna jag. Typ helt död nu och ska snart iväg till borlänge liksom. ÅH. ajaa, ska äta frukost, pusshej

kärlek vid sista ögonkastet

Linn va nyss här, skönt att träffa henne en stund. Har iallafall börjat packa, fixar resten imorgon innan jag åker. Ska hämta Isabelle vid 9, sen Frida och Mathilda efter de någon gång. Har kollat på paradisehotel nyss också, eftersom att jag missade de halv 8. Nu måste jag sova för annars kommer jag inte orka upp vid 8 imorgon. Ha det bra, sovsött!

crazy in love

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från kvällen, men först ska jag bara berätta en sak.
Jag är ju inte sådär jätte smart, så jag stog och prata ett lång tag med hon tjejen jag tyckte va gullig, trodde jag. Men lite senare kommer hon, och jag tänkte vafan de är ju två av hon nu? Dom snacka liksom om samma saker också.. Så jag ba, men vem är hon då? Den lilla gulliga tjejen ba: men de är ju min storasyster!
hahaha. smart ass. Nu kommer iallafall lite små söta bilder.
där är hon iallafall, den söta flickan! hihi.
söt vi är, jag och min bror
gulligt, och jäkla många de får plats i bubbelpoolen!

amen jo precis

Här är de FULLT HUS!
en massa små ungar, en riktigt gullig tjej faktisk, elin tror jag hon heter!
Ska gå upp nu, kommer bilder senare! puss

smells like teen spirit

fixar inför nellies halloweenfest ikväll!

sjukt bäst


vetni vetni vetni vetni?

JAG SKA FÅ EN TILL KUSIN!
åh vad glad jag blir.
Vaknade för ungefär en timme sen, kollat på MTV och ätit frukost är de jag hunnit gjort. Just nu lyssnar jag på musik och gör inte så mycket annat. Ska väl ta och klä på mig nu och fixa iordning mig. puss/n

in the shadow

Missade mitt älskade paradise hotel idag, så nu ska jag kika på tv6 play. vi hörs!
haha söt

super duper mega rymden mycket

Jag sitter och äter en massa godis för jag är ledsen. De är bara mathilda i hela min värld som inte är arg. Åh, de här livet suger verkligen. Träningen idag gick sådär, sjukt ont i benet/foten vet inte vad de heter, som jag också hade på matchen. Imorgon ska jag liksom Mathilda sitta hemma och ruttna, tills senare då Linn kommer. Så skönt att hon kommer, saknar henne sjuuukt mycket. Ska väl ta och gå upp en sväng, fast ne, dom där uppe är också arga. ALLA ÄR ARGA! helt sjukt ju. Nej får bli sängen nästa istället. godnatt


söt hon är, min älskling!





drar till mathilda, puss


monkeyjump

Sitter och typ dööööör av tråkighet. Inte haft såhär tråkigt på länge. Om ett tag ska jag nog iallafall åka till skogsbo och leka Mathilda fram tills träningen ikväll. Får se vad vi hittar på, jag vill gå ut ett tag för jag har setat inne och typ dött hela dagen, så jag vill ut! Nu vet ni de, haha, Nej men nu måste jag gå och fixa håret och såntdär, puss (mp)




inte sådär jätte sött vaaaaa.
Nellie har blogg nu föressten!http://www.nellieramsell.blogg.se

every day

gooodmorning.
Ligger i soffan med min systers dator, och kollar lite på MTV. Nyss snackat lite med mathilda i teeeeletuten. Vi båda har tråkigt och funderar på att dra till antingen kupolen eller västerås. Men jag vét bara inte hur jag ska komma in till stan först. De fixar väl sig. Ikväll har jag träning, får se hur den blir med den eftersom jag hade sjukt ont i foten igår på matchen, och jag får inte ha ont på onsdag för då är det ju dalaläger. Nu ska jag ta en snabb dusch och fixa mig för jag orkar iallafall inte ligga här hela dagen. puss

RSS 2.0