never ending story

Idag är jag frisk. Må vart piggelinen som gjort susen. Kom hem före fem någongång idag, och vid 17.05 började en ny säsong av Degrassi, vilket jag kollade på. Vart sedan kvar vid tvn och såg på 16 and pregnant, duschade, och efter det var klockan ganska så mycket, jag som hade tänkt att plugga så mycket idag.. Men men, det är väl som alltid. Prov imorgon, ett lycka till kan behövas! Jag och min bror har fått för oss att bara prata norrländska med varandra vi, helt normal är vi inte. haha, ha det fint.

Piggelin hjälper mot allt


Ät en piggelin så blir du frisk, piggelin är bäst. Mitt huvud sprängs snart, så nu ska jag gå och ta en piggelin ur frysen. Min snälla pappa köpte ett helt paket åt mig igår.

söt han är min olle.

Att vara sjuk är verkligen inget jag hade önskat. Men tyvärr är det ju något man inte kan bestämma över. Ska försöka plugga lite biologi nu så jag får någonting gjort idag.

alla vill till himmelen men få vill ju dö

Adventsfika med bästafamiljen♥
Gårdagen tillbringades i västerås med mormor och mamma. Hur mysigt som helst. Några julklappar blev köpta, resten ska jag försöka fixa imorgon!
Någon centimeter snö ute på gården när jag kikade ut, kan ju inte bli bättre! Snöar för fullt. Hoppas nu detta håller i sig.

one less lonely girl

Sitter vid Therese jobbdator just nu. Jäkla go tjej det. Så snäll så. Om ett tag, när robbans möte är klart ska jag och han ut och greja med någon lift och gå på fjäll tror jag. Tråkigt bara att det regnar, jäkla skit väder!!

love comes around

Angelica, om du läser detta så vill jag bara säga att jag uppskattar att du ringer när du lovat.. ;)
Denna dag har vart mycket sämre än de andra. Lång och urtråkig verkligen. Kom hem efter fyra, lagade mat och sedan satt jag mig i soffan med biologi boken och försökte plugga, men som vanligt är allt i världen viktigare än att plugga, så slog på tv:n och såg på vem vet mest. Lyckades svara på några frågor i pauserna iallafall. Imorgon är det sista dagen på praoen, och jag ringde nyss therese och frågade om jag kunde få vara ute med robert några timmar, och de skulle jag få! Så får se vad jag får göra då. Sen på eftermiddagen kommer världens bästa mamma&pappa och hämtar mig! wiho. Ha det fint, puss.

stay with me

Ännu en dag avklarad. Idag har jag vandrat på fjäll och lämnat stuginfo pärmar i massvis med stugor, minst 50. Lite kul att se hur olika stugor kan vara, vissa rätt snygga, andra helt förjävliga. Har under dagen också kastat min första snöboll för iår. Förstå lyckan när jag insåg att det började snöa!! Käkade thaimat till lunch, föll dock inte mig i smaken. Ska aldrig mer äta thai någon annan stans än i avesta. Bra att veta. Imorgon börjar jag tio igen också, gud så härligt. Nu ska jag duscha och sedan mysa ner mig här i soffan igen och kanske se någon film! ♥

you smile, I smile

Började tio imorse, riktigt skönt. Käkade dagens på hildings krog vid halv tolv. Slutade vid halv fem, men det gjorde jag av vilja. Så tråkigt att sitta själv i stugan i flera timmar så då jobbar jag hellre lite längre. Så har min dag sätt ut i stort sätt. Nu börjar det äntligen bli lite kallare ute, och det är bra! Hoppas på lite mer snö nu under natten. Nu ska jag skriva en engelska uppsats och sedan duscha!

when we stand

Myst ner mig i världens skönaste soffa och ska snart fortsätta att se på never say never. Har haft en ganska trevlig dag, men ändå ganska seg. Lång har den varit. Träffat en hel del sköna folk. Vart i skodshopen och märkt varor, vart med dom som säljer liftkort nån timme och lite sådär. Helt okej. Lite lång tråkigt att vara själv nu hela kvällen och resten av alla kvällar bara med annars så! Fixade nyss internet så nu har jag det iallafall. Nu ska jag fortsätta se filmen!

Sitter i bilen påväg till Vemdalen

där jag ska spendera hela min prao-vecka. Öppnar backarna så ska jag hjälpa till vid liftarna och ha hand om skidskola, annars så har jag ingen aning om vad jag får göra för något. Men kul ska det bli. Får se också om jag hinner till Sveg någon gång under veckan och träffa Linn, det skulle vara toppen! Har jag internet i stugan så blir det nog en hel del massa uppdatering, annars så får det bli när jag kommer hem. Ha det fint!


jonathan♥nathalie


bakning med världens bästa klass!!

Kom hem för kanske 20 minuter sedan. Stannade kvar i skolan och bakade till fyra, och sedan for jag och min bror till ICA och storhandla då mor och far är bortresta. Trevlans! Ha en fin kväll, för det ska jag!

breaking dawn


Sjukt jävla bra film. Helt klart sevärd!
Dagen har spenderats med Felicia. Lagade korv och makaroner, tränade in några moves till vår dans, och handlade godis och läsk på pickaboo, sedan såg vi denna underbara film. Under morgondagen ska jag spela min första handbolls match för denna säsong. Glad tjej!

down to earth

Tre stycken lite halvsöta bilder från igår
Sitter med mina adidasbyxor och min handbolls tröja på och inväntar träning. Är ganska lång tid kvar faktiskt, hela två timmar tills den börjar. Innan jag åker ska jag hinna med att ladda ner lite ny musik och lägga in i min telefon så jag har något att lyssna på vägen dit. Idag har min bil varit på lagning. Dörren var trasig och nu är den lagad, remmen är bytt så nu låter den inte alls lika mycket längre, och basen har dom skickat tillbaka eftersom den var trasig. Skönt att få ordning på allt det där. Ha en trevlig kväll!

goaste tjejerna! ♥



innan jag kände dig

Har precis druckit en kopp kaffe med farmor och min mor och nu sitter jag i soffan och myser. Har kommit på att kaffe faktiskt är helt okej! Med en kubb till så är det till och med gott. Senare ska jag fara till Moa, vara med henne och kanske Åsa-Linn. Det kan ju inte bli annat än trevligt. Mitt sovrum är just nu under renovering, så sängen är inflyttad till mitt vardagsrum eller vad man ska kalla det. Lite trångt och sådär, men blir säkert toppen när allt är klart. Ska duscha och så nu, ha en bra dag!

11-11-11, mormors födelsedag!

Stort grattis till världens bästa mormor ♥

Lät du henne komma närmre

var hon vackrare än mig 
det finns dagar som jag tänker 
mer på henne än på dig 
jag går bredvid men halkar efter 
jag orkar inte springa mer 
försökt att visa dig med blicken 
men det är inte mig du ser 
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut 
hur ska man älska nån som har älskat nån förut 

när allt påminner om dig

Hemma själv med syskonen. Just nu sitter vi och dricker glögg och äter pepparkakor i vardagsrummet med brasan tänd. Låter det inte mysigt!? Känner mig duktig idag. Har skrivit en inlämnings uppgift i biologi och lagat mat, tunnbrödsrulle. Med riktigt mos också. Spenderat max en halvtimme vid datorn, rekord. Och om 2 timmar, då ska jag göra comeback på handbollsplanen. Helt underbart, som jag saknat det. Nu ska vi fortsätta vårat måndagsmys, ha det braaa :-)

hoppas på det bästa

Ligger i min underbara säng, med nya sängkläder i ett ny städat rum, kan inte bli så mycket bättre! Kvällen har spenderats hos Philip, med han Linn och Matilde. Super trevligt må jag säga. Kollade på idol och spelade med andra ord, som numer är mitt favvospel. Det var allt för mig, godnatt!

'Cause I gotta feeling, woohoo


Kom hem från kryssningen igår. Har varit mycket trevligt. Köpt en del kläder i Helsingfors har jag också gjort. Och en massvis med godis från taxfree, tyvärr så är nästan allt slut. Nu ska jag klä på mig och sådär. HA DET GÖTT

RSS 2.0