make way

Nu har jag fått en till present! av lina. Ett halsband och en ring. Ska duscha lite snabbt, sen plugga lite spanska eftersom vi har prov på onsdag! ha de bra, puss och godnatt.

you´re still the one

Nu har alla åkt hem, så nu tänkte jag lägga in några bilder.
Men först ska ni få veta vad jag fick!

en lampa, thomas sabo berlock&örhängen, och 1500kr av mamma&pappa
O.P.I nagellack av mathias
björnborg cupcakes trosor, och lösögonfransar av nellie
800kr på veromoda av maria, carola&daffen
laila bagge armband av alva och hennes familj

sist men inte minst, så brukar jag ju alltid få en fin blombukett av mina föräldrar. Dock så var ingen affär öppen då dom skulle köpa, därför fick de bli en hemmagjord variant av blomma istället! Sköna föräldrar jag har.


i like it

Nu ska jag gå upp snart till allt folk som är här och grattar mig. Har fått en massa underbart fina presenter. Bästa födelsedagen, helt klart. Kan berätta senare vad jag fått under dagen. puss

1515151515!

va är de för dag? jo va är de för dag? nej de är ingen vanlig dag för de är min födelsedag, hurrraaa!
hihi, nu ska jag äta tårta, hörs nångång.

nu ska jag snart lägga mig

Och när jag vaknar är jag 15. Ett år äldre.


min födelsedag för två år sedan. då jag fyllde 13 alltså.

underbart


åååååååh äckliga jävla frankrike.

Blir så arg, ingenting går min väg. Först vill jag självklart att Sverige vinner, och nej då vinner fula jävla Spanien. Och nu ville jag att Danmark skulle vinna, men nej. Dom där fula stora Franskarna vann. Usch.
Men iallafall, mamma kom nyss hem med pizza. Och nu ska jag upp och kika på teve!

helvettes jävla spanien! åååh

..vinner med ett jävla mål.
Tycker endå Sverige har varit helt otrolig duktiga som spelat med 3 skadade spelare och utan en Kim Andersson. Oscar Carlén och Jonas Källström var grymma! Självklart också Sjöstrand som var hur bra som helst i mål. Nu tänker jag gå upp och kolla på någon film eller nått liknande, sen ska jag se finalen mellam Danmark-Frankrike klockan fem. Där hoppas jag på att Danmark gör ett riktigt bra insats och tar hem de här vm:et!

11-11

står de, och nu är de paus.
Sjöstrand är kung!

my heart will go on

Nu ska jag fixa mig, eller iallafall klä på mig och så, sen vet jag inte vad som händer under dagen. Klockan två ska jag iallafall se handbollen, som spelas mellan Sverige-Spanien.
en från igår.

leksaaaaaaaand

Hann inte blogga nånting igår kväll, då vi kom hem ganska sent. Två sköna vinster blev det iallafall. Först så var vi i tegera arenan och kollade på Leksand-Västerås. Vi käkade oxfilé och rostad potatis i våran loge, och tårta efter de. Underbart. När matchen var slut så tog vi oss till någon arena bakom, där Skogsbo mötte Leksand. Damlaget alltså. När den matchen var avklarad bar de av hemåt.
Vill ni veta vad jag fick i present? Klart ni vill.


500 kr av farfar&solveig
400 kr och en naomi campbell lotion av farmor&erland
presentkort på smycka av håkan&veronica
en snowboard jacka, örhängen,
och 2000 baht (thailändska pengar) av mormor&morfar

nu drar vi;

på mitt lillla kalas. Bilder kommer senare!

en hund kom just in på mitt rum!

Har nyss duschat och börjat fixa mig, å nu kom Marie, Ola, Liam, Linn och Kevin hit så ska upp och vara lite trevlig, kommer kanske nått mer inlägg senare. puss

fall for you

Nu är jag hemma. Och jag har sjukt ont i magen. Hade lite ont igår, sen inatt hade jag lite svårt att sova och så för jag hade så ont. Tänkte därför gå ut en sväng och bada och se om de hjälper. Haha låter ju lite konstigt, men mamma trodde att de va en bra idé så man kan ju alltid testa. Vi hörs nångång senare!

Jag och Mathilda har mått dåligt i 554 år! Hahaaa

Ligger i Mathildas säng och väntar på att hon ska vakna. Gårdagen vart helt okej mysig. Vi träffades på stan, kikade runt lite, köpte ansiktsmask och ostbricka&frukt som vi skulle mysa med på kvällen. Käkade thai gjorde vi också. Sen gick vi hem till Hanna och slog på teven eftersom handbollen började. Jäkla synd att dom förlorade.. Sen gick vi till Hemköp vid 9 nångång för att köpa godis och träffa Emil och Peyman. Senare, vid 12 kanske, så fick vi skjuts hem hit till Mathildas hus. Här vart vi förföljda osv, men de behöver vi ju inte säga nått mer om! Hehe nu ska jag kolla med mammsen hur de blir idag, jag ska ju ha släktkalas på ett hemligt ställe!

you make me smile'

Vet att ni sätt den förut! Men har tyvärr inga nya.

just lose it

Har ingen större lust för att blogga men gör de för de känns som att jag måste. Efter skolan idag så gick jag ner på staden och solade. Ingen som ville följa med mig, så gick dit själv. Dock satt en hel del folk där inne, så jag var ju inte ensam direkt. Senare kom Mathilda ner och vi gick våran gamla vanliga runda inne på coop, sen till träningen. Sen efter så åkte jag hem, och här hemma har jag inte gjort så mycket. Duschat, och suttit här. Roligt värre. Imorgon iallafall så blir de myskväll i Hannasysters lägenhet med Mathildisen och kanske Alvisen. Åh vad mysigt. Hyra någon film och äta nått gott, kolla på handbollen också såklart. Sen sover vi där också tror jag. Själva, fast Hanna kanske kommer hem, jag vet inte! hihi nej nu ska jag gå upp en sväng, ha de bra! åh, älska!

I can´t live without you

Nu ska jag kila upp en sväng och göra nått, sen lägga mig och läsa min solo tidning som jag fick av mammsen. Blir tidig kväll nu ikväll, är sjukt trött.
åh vad jag saknar dronninglund!
hoppas min alexandra kommer åka med iår, ingen dronninglund cup utan henne!

nu är elen tillbaka! fast de har den vart ett tag..

Hann dock både göra och äta maten medans de var strömavbrott. Jag var kocken! Och jäkla gott faktisk. Gjord på våran gamla eld-spis. Hihi. Biskiverna och cupcakesen är också gjorda nu!

Helvetets el saken är borta så jag kan inte göra nånting!

Glad man blir.. Fast nej. Tvungen att blogga från mobilen.. Ååh kul kan inte göra mina biskvier som jag hade tänkt heller. Skönt iallafall att jag fick skjuts hem idag med. Vid halv tre när jag slutade. Nej nu ska jag göra nått som man inte behöver el till för de finns ju ingen sådan. Ha de braaaao, puss

the one and only

Kom nyss hem, och ska snart upp och kolla. Synd nog så är ju inte Kim Andersson och Oscar Carlén med, så vi får se hur de här går. Båda höger niorna liksom, så nu ska Ekdahl du rietz ta över den platsen läste jag nått om. Aja, de blir nog spännande iallafall! Vi hörs nångång!

två från igår!


en snabbb!

Nu ska jag snabbt upp och slänga i mig en tunnbrödsrulle som far min var och köpt, och sen blire klinten. När vi kommer hem sen vid åtta så ska jag se handbollen. Så bloggar väl inte så mycket mer. Ha de bra, pusss

inget stoppar oss nu

Underbart skönt att för en gångs skull vara hemma i tid. Har dock varit hemma i en timme också. Slutade kvart över ett. Hur skönt som helst. Ska snart upp och baka något eftersom jag fyller år om mindre än en vecka och i helgen som kommer, då kommer släkten hit på kalas. Trevlans. Så kommer säkert någon trevlig bild på de jag bakar senare. Har inte en aning vad de blir, men de får väl bli en överraskning. hehe. Igår bloggade jag ingenting, hann inte eftersom jag va hos Mathilda till tio. Men iallafall.. Hängde med Negin ner på stan när vi slutade, och vi kollade lite, sen bjöd hon mig på pizza! Söt hon är. Senare så kom Mathilda dit och jag följde med henne till coop där vi köpte hårfärg och sen gick vi hem till hennes syster. Så satt vi där till kvart i åtta då vi åkte till träningen. Hann med att kolla på minuten, äta massa godis och färga hennes hår. De va nog allt, kommer lite bilder sen från igår när vi åkte skridskor också! ppuss

hur många uskados har du samlat på dig idag då?

HAHA! humor kallas de.
Pratade nyss med Wildamathilda i teletuteeeen, och morgondagen ser ut dåhär: Jag och Börje går ner på staden när vi slutar vid tre nångång, fast jag har skridskor sista timmen eller nått så jag kommer nog vara klar lite senare. Iallafall så ska vi fika eller nått liknande, och sen ska hon göra nått annat och jag ska hitta på Mathilda någonstans. Hos en frisör kanske? Vad vet jag. Sen ska vi hem till henne och vara där tills våran träning böjar klockan åtta i Åvestadal. Sen kanske jag sover hos henne efteråt om inte mammsen kommer och hämtar mig vid 10 när hon slutar jobbet. Mysig dag tycker jag! hehe. Nu ska jag gå upp en sväng, så ha de bra. Godnatt.
såhär har jag gått runt hela dagen,
osminkad och värsta chilll kläderna!
SKÖNT.

å dom lyckas ännu en gång!

Dalibor Doder och Niklas Ekberg!
helt klart mina favoriter.

sverige-kroatien

Nu ska jag kika på handbollen!

låten♥


don´t you know

Nellie kom nyss ner med Mathias ipad och sa att jag skulle testa nån app som dom laddat ner. Så jag hängde med na upp för att testa de där. Man skulle tänka på någon känd person, från hela världen. Fick svara på några frågor, som är den från europa? från sverige? om den sjunger? om den är skådespelare? om den är man? om den vart gift? om den snaggat sig någon gång? och så vidare.. Och jag tänkte självklart på världens snyggaste joel! Joel Kinnaman. Och tro de eller ej, men de kom upp en bild på honom efter ett antal frågor. Helt sjukt! Nej måste fan upp och testa ännu en gång.

i want it!


we will rock you

Kul att jag hade gjort fetaste inlägget igår, och sen lagga helvettes blogg.se sönder. Man kunde inte ens logga in ju. Iallafall, vaknade vid 10 imorse, har kollat på sprinten och de på tvn och lite så. Ska snart gå ut och åka lite fyrhjuling tror ja, för Mathias fixade den igår! Hörs nångång, puss!

tripp trapp trull


nathanelooo är här!

Han är så söt, helt sjukt. hihii.
Snart ska jag åka in till Alva, eller till stan kanske om hon och Mathilda är där. Jag har inte en aning, så måste ringa först. De blir mormor som får äran att skjutsa in mig. Åker väl hem sen ikväll, mamma hämtar mig när hon slutar jobbet. Kanske svänger förbi janyas och köper lite mat, om inte pappsen orkar laga iordning någonting. Nu måste jag skynda mig, puss. finns på mobilen!

vi tar och slänger in en bild först!

Jag saknar sötismooooa!

how to safe a life

Har nyligen duschat och ska bara borsta tänderna, sen bara vääntar min underbara säng på mig. Ha en fortsatt bra kväll, godnatt!

du vet att de gäller allt

Nu är jag hemma. Håkan kom och hämtade mig och lillebror på fyrhjulingen och skjutsade oss till liana&stig, där mamma och pappa är och festar eller vad man ska kalla det. Helt sjukt va fint dom har i sitt hus, och då överdriver jag verkligen inte! Heelt sjukt. Toaletten, Josefins rum, allt verkligen! Så nu har jag fått lite ideer och tankar osv på att göra om mitt rum. De första alltså. Införskaffa en dubbelsäng och kanske måla och tapetsera om? Låter finemang! Nu ska jag upp och liiiira lite med Mathias.

sista chansen

Har nyss ätit en underbart god plankstek och sen lite glass på de. mmmm. Slutade tre idag, och då skulle ju egenligen jag och Alexandra ta en fika, men eftersom hon hade träning hängde jag med Oscar och Pontus och solade. Sen när jag var klar, visste jag inte vad jag skulle göra, så jag ringde Mathilda som sa att jag var välkommen dit hem. Så jag gick till busstationen för att ta nån buss. Den jag klev på befann sig också Malin och Olivia på, så blev en trevlig liten pratstund med dom också. Sen fick Mathilda komma och möta mig när jag klev av bussen och sen gick vi hem till henne. Nått mer? nej! Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska hitt på, syster min är hos mormor, mina föräldrar är bortbjudna till nå folk så dom är inte hemma, och bror min sitter uppe och nördar tvspel eller någe liknande. Så vad ska en ensam jag göra? inte en aning... hehe nånting kul ska jag allt göra!

Rockklassiker, grymt

Sitter i bilen påväg till skolan. Tror att de är en sånhär jobbig dag idag, med lektioner hela tiden och sånt. Iallafall så ska jag och Alexandra ner på stan och ta en fika efter skolan, mys! Vi hörs en gång, puss

from yesterday

Sverige är sjukligt grymma, leder med två bollar!
Nu ska jag upp och fortsätta kolla, så stänger av datorn och så också, ha de bra. pppuss

wish you were here

Har precis duschat, och ska snart se handbollen. Först kan jag berätta lite om min dag, som har vart ganska sisådär skön faktiskt. Haft endast fyra lektioner, varav en var idrott och en annan satt vi vid datorn, och de är ju skönt. På lunchen drog vi ner på stan och käkade på ming thai, eller va de nu heter. Kina restaurangen iallafall. Efter skolan så tog jag Amandis och Felicia en trippp ner på staden. Vi kollade väl igenom alla affärer ett antal gånger, tills mathilda kom och jag och hon tog oss ner till kopparhallen för lite träning. Dock vart vi sisådär 10 minuter sena när vi hade bytt om, så vi fick köra på egen träning i en halvtimme. Haha. Nu ska jag se på tv, så bloggar kanske i pausen eller någe liknande, pusss

tryck på nån vettttja!

våran såkallad bildlektion såg ut såhär.. haha

do it like a truck

Ska snart upp och duscha men tänkte hinna göra ett inlägg först. Igår så hade jag verkligen ingen lust eller ork att slå på min dator när jag kom hem från matchen, så då vet ni varför jag inte blogga nå mer igår. Iallafall så gick matchen inte bra, eller vissa stunder, vissa inte. När jag kom hem så kolla jag självklart på matchen som spelades mellan Sverige och Argentina. Tråkigt nog så är de ingen idag, men imorgon, då jävlar. Haha. Idag så slutade vi fyra, hade profil sista timmen, eller nått. Jag spela handboll på den tiden. Sen efter så gick jag till västanhede trafik. Tog en fet semla för jag var så hungrig, men semlor är inte goda så åt inte upp den. Sen gjorde jag nått mer och nu är jag iallafall hemma. Har hunnit med några rundor kortspel, vart till Monica och lämnat min klänning som hon ska sy in. De var nog allt, nu ska jag duscha!

avestabrovallen är inte kungar!

Vi ska åka nu, men lite snabbt hinner jag bara skriva en sak.
Vi ska krossssa hedemora snart! puss

sverige är kungar!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite biologi och sen sova, skönt!
Imorgon ska jag ner på stan och sola efter skolan, sen träna så jag uppdaterar när jag kommer hem eller nått sånt. Ha de superbra, godnatt.

nu;

handbolls vm!

Sverige-sydkorea

en måndag

Slutade för över en timme sen, och nu sittar jag på pappas jobb, vid farfars dator och gör inte så mycket. Kanske borde kolla på de där spanska saken, men jag kommer inte ihåg hur man gör. Eller glosboken kanske de hette. Iallafall så ska vi åka och fixa så jag får abonemang eller va de heter snart, och sen åker vi hem. Fast de kanske är om typ en halv timme eller nått, haha tråkigt. Föressten så har jag sjuukt ont i min rygg, och nacke från igår. Gokarten alltså. Fast jag ska väl inte klaga då de var jag som var den galnaste som körde in i alla hela tiden. Haha. Stackars syster min fick blåmärken över hela knäna, hihi. Nej nu har jag inget mer att skriva så nu rundar vi av här. ehehe puss

Jag saknar min alva! ♥



den sötaste får bli den sista!

Kom nyss hem efter en dag i vikmanshyttan och en stund hos farmor också. Gokarten gick sådära, kunde gått bättre. Men kul va det iallafall, sen efter de så åkte vi till farmor dårå och där fick vi middag. De serverades ris och kött. Trevlans, och sen en efterätt också. Nu orkar jag inte skriva nånting mera, tänker iallafall inte göra som alla andra töntar som ska kolla på solsidan! Plugga biologi låter mycket mer spännande, haha puss

cooolt!

Sjukt dålig jag är på att uppdatera alltså, men har inte hunnit eller nått.
Lite kort om igår nu då, vaknade med en frukost på sängen som min underbara mamma hade gjort iordning. Under dagen så spelade vi en massa kort, byggde puzzzel, åkte skoter med bob efter osv.. Ganska okej kul! Sen idag så har vi badat bubbel och snart ska vi till Vikmanshyttan för att åka lite gokart. Som jag är king på! Mathilda får de i present av mig, gulligt va? :) Ha en bra dag, bloggar mer ikväll!

Jag är en årm!

Heeeeeeeeeej. Bra att jag är såhär duktig på att uppdatera som jag är.. Men de är ju tråkigt så.
Idag har jag inte gjort nå speciellt, förutom lekit med Mathilda och vart i Klinten och badat i cirka 2 timmar nånting sådant. Fast de va ju nått, så jag har väl gjort nått. Haha. Nått mer intressant? nej.. Vi hörs nångång när jag har tid eller nått, godnattt!

jag tror på sverige i alla lägen

och dom gör de suveränt!
så jäkla skönt.

cold wind blows

Precis tryckt i mig en semla, årets första, haha. Nej de är faktiskt inte så gott tycker jag, förstår inte meningen med att äta en egentligen. Vid kvart över åtta så ska jag kolla på handbollsvm. Matchen spelas mellan Sverige-Chile. Därför måste jag snart börja avrunda här framför datan. HAHA! Så jävla skön. Nånting mer kul att veta? Jo jag och Kimpisen fick skjuts ner på staden för att keka thai efter skolan av far min. Gott som tusan. Nej nu får de räcka! pussssen

last time

Kollat igenom nästan allt på victoria's secret.
Hittade en hel del snygga kläder faktiskt. Blandannat dom tre här neranför.

never gonna give up!

Sitter och lyssnar på en 70 minuters lång techno låt, haha skönt! Slutade fyra idag då vi hade profil sista, jag gick på matte/no då, eftersom jag inte orkade gå till kopparhallen för att spela fotboll. Funderar på om jag ska byta till bollsport istället. Men iallafall.. Den här dagen har vart sjukt seg, eller ja, de kommer nog alla onsdagar vara. För vi har lektioner hela tiden, efter varandra och så hela tiden, + att vi har kort lunch. Men morgondagen däremot blir nog mycket bättre tror ja. Efter skolan så kom papppsen och hämtade mig, och vi åkte runt en sväng, sen skulle han köra någon busstur. Jag hade dock inte alls någon större lust att hänga med på den, så jag satt vid hans dator istället. Efter när han va klar, åkte vi till ishallen för att hämta nå skridskor och så kolla vi lite på dom som hade träning. Så har min dag sett ut, haha tråkig. Hörs nångång sen när jag har lust, för jag tycker de börjar bli helt okej tråkigt att blogga alltså!
haha osnyggg

live the moment

Nu är klockan redan över nio, och jag har bara hunnit duscha och ätit efter att jag kom från träningen. Eller rättare sagt träningarna, eftersom jag och Mathilda träna två gånger på rad eller vad man ska säga. Haha. Slutade tre idag, som vi gör alla dagar utom imorgon tror ja, så då hängde jag med Kim hem och käka och spela en hel del innan träningen. Trevlans. Nu hade jag tänkt att gå upp en stund sen försöka lägga mig i tid idag då jag verkligen inte kunde somna igår, är ju sjukt svårt när man haft lov!

varje gång du möter min blick

Har precis duschat och tänker snart lägga mig, för annars kommer jag inte orka gå upp halv sju imorgon. Idag har jag ju somsagt vart och plockat ur mitt skåp och så, var faktiskt jobbigare än vad jag trodde. Alltså jag kommer sakna allt så mycket, men nu har jag gjort såhär, och då är de så. Har också vart och pratat med rektorn i dommarhagen, och de gick braa. Nu ska jag packa ihop mina träningssaker och så, sen tänker jag lägga mig! ha de bra, sovgott♥

hitta två bilder på faaaaceboook från cupen!


f**kin' perfect

Vaknade halv tio idag faktiskt, duktigt av mig! Har inte gjort så mycket sen jag vaknade, spelat lite och såntdär. Måste snart börja fixa mig för om ett tag åker vi in till stan. Har träning ikväll också, får se om jag går på den. Sen så var de nog inte så mycket mer..

a stone in the stomach

Nu tänker jag sova så jag orkar gå upp i tid imorgon.
Under denna dag har jag inte gjort mycket alls, har hunnit spelat en hel del kort, kollat på skidor, skidskytte osv, och lite mer såntdär. Men nu ska jag somsagt lägga mig, ni får ha de så bra.

when I hit the floor

De här får bli en sånhär slapppp dag. Är sjukt trött efter cupen och de, och sen har jag faktisk lust att bara sitta här hemma för en gångs skull. Kanske spela några vändor kort med min familj eller så, får se vad vi hittar på här hemma. Imorgon ska jag iallafall till Åvestadal och plocka ur mitt skåp och sånt är, prata med rektorn på dommarhagen också tror jag. Nej nu har jag faktisk inte tid att sitta här mer, måste packa ur mina saker som jag inte orkade göra igår, och tvätta bort min choklad anisktsmask! haha, ha de götttt.

världensbästaalexandra!

henne saknar jag sjuuuuuukt mycket.

godnatt på er!


vet ni en sak?

hehehe, ni ska få se en damp bild för varje nytt inlägg, på mig och mathilda. Eller damp bild vet jag inte, men en sånhär när vi gör olika saker och så men ser nästan lika ut.. Nej ni kanske inte fattar, men snart gör ni nog de! Finns en i förra inlägget, ehehe. Nu ska jag upp och spela kort, monopolen gick inte alls någe vidare. Jag och pappa åkte ut först, och Nellie lyckades ta hem en seger. Här kommer en bild!

kopparcupen!

Har vart hemma i ett tag nu men inte orkat blogga. Har vart super kul på cupen, nästan hela tiden dårå. Vi hade 2 matcher igår som inte gick så bra, sen imorse så vann vi och gick då vidare så de vart en till match vid halv 2 nångång idag. Den förlorade vi, men tycker vi spela helt okej på dom flesta matcherna iallafall. Ska upp och spela monopol nu, men först ska ni få lite söta bilder! hah.

han till vänster är min och till höger är mathildas!
sååå jävla söta ♥

Dålig uppdatering, men jag är ju på inte hemma såååå

Nu måste jag sova snart eftersom vi måste upp efter 7 nångång imorgon.. Men först tänkte jag berätta att vi vann matchen idag! Super bra! Hihi puss och godnattt, hörs nångång eller nått sånt!

finns på min mobil, 0720100256!

Nu åker jag, mobilbloggar när jag har tid och sånt! puss

it was just a dream

Bra uppdatering!
Nu ska jag iallafall fortsätta på mitt påbörjade packande, och sen duscha. Går lite segt här asså. Ska också fixa lite låtar till ipoden som ska med. Bloggar mer senare om jag hinner, ha det!

it was just a dream

Bra uppdatering!
Nu ska jag iallafall fortsätta på mitt påbörjade packande. Går lite segt här asså. Ska ochkså fixa lite låtar till ipoden som ska med. Bloggar mer senare om jag hinner, ha det!

I've had the time of my life

Nu ska jag börja packa så jag blir klar någongång!
Eftersom imorgon åker vi ju på Kopparcupen, om jag inte redan sagt de.
ååh, sommar!

I don´t caaaaaare

Nu är jag hemma igen.
Idag så vart vi väckta runt 10 nångång, och gick upp för att äta pannkakor med deras små söta barn. Och dom hade med sig nån sånhär lönnsirap som vi fick, och de va supergott ju! Sen åkte vi till ishallen för att kolla på deras match, där dom mötte Skogsbo och förlorade med 3-0. Efter matchen åkte vi tillbaka till Mathilda och spela kort med dom, bluffstop tror jag de va. Fast lite annat, men de va faktiskt kul! hehe. Nu är jag ju hemma somsagt, och får se vad jag ska hitta på resten av dagen. Tänker gå upp och ta nått att äta nu iallafall, för börjar fan bli hungrig asså. Ni får ha de bra, puss

sötaste mathilda <333333333


duktig jag är på att bloggga!

Nu är jag hos Mathilda, och här blir jag kvar inatt. Vart med Hanna och Emma hela dagen nästan, vi har legat i soffan och kika på MTV och såntdär, sen så åkte vi ner på stan en sväng och käka thaimat.Efter vi hade käkat hade jag träning, så jag gick dit och nu är jag ju somsagt hos Mathilda. Är lite småtttt trött eftersom vi somna rund halv 5 inatt nånting sånt, och sen ringde Hannas alarm vid 11.. haha bra jobbat! Ikväll så ska vi va hemma här med deras amerikanska barn som är här, för de heter så, inte usaiska.. Haha! Nej nu ska jag göra nått annat för de här va inge kul, vi hörs nångång, och som ni vet så finns jag på min såkallad mobil. pusspuss

en från igår!


Hemma hos hannnna..

sitter här vid hennes dator medans hon äter. Får se vad vi hittar på senare och så, har inte en aning. Pappa skulle komma hit med lite pengar iallafall för vi tänkte köpa oss ben&jerrys tills ikväll. Bloggar äl antagligen inget mer ikväll, så vi hörs nångång imorgon eller nått sånt. Ha deeet.
söt bild jag hitta! hehe♥

just another day

Fyfan, va nog jobbigaste på länge. Haha. När jag kom in sen hade min söta lillasyster och hennes kompis gjort frukost med rostat bröd och massa grejjer. Gulligt tycker jag. Nu ska jag gå upp och duscha och fixa mig, för sen när mamma kommer hem ska hon skjutsa mig hem till Hanna. Ha det bra!

hejdäääär

Vaknade för cirka 15 miuter sen, och nu sitter jag här med springkläderna på. Så ska snart ut och sen när jag kommer hem igen ska jag käka frukost. Myyyys. Vi hörs sen nångång!

i smell love in the air


the last day

Jäkla bra statistik igår mot tidigare! Fortsätta att kolla, för då är de mycket roligare att blogga. :-) Idag så har jag vart i Klinten nästan hela dagen, kan lägga in nåra bilder senare. Har också hunnit kolla på film, en två timmar lång film. Kommer inte ihåg va den hette, men ganska bra va den väl. Har funderat på att ut och springa, men nu orkar jag inte då klockan är snart åtta och de är så mörkt ute. Men imorgon så måste jag nästan, eftersom vi har cup torsdag till söndag nästa helg, och jag har nollll kondition. Har bara en träning innan också, så de kommer nog bli rätt hårt för oss. Har ju hållit uppe i snart två veckor, och jag har knappt rört mig nånting på hela tiden. Så är de med det. Nu ska jag gå upp en sväng, ni får ha det bra!

om du var här

Nu ska jag duscha lite snabbt, sen väntar min underbara säng på mig!
Godnattten.

en enda bild från våran nyårsafton!


men en rubrik

Sitter fortfarande med min pyjamaströja på. Har kollat på ivanhoe, så sjukt bra film. Två och en halv timme lång var den också. Nu ska jag och mamma en snabbis upp till affären, vi hörs sen nångång.

maagic in me

Nyss vaknat.
Jäklar vilken dag igår alltså! Började med pulka race och sånt, som inte gick nå bra alls. Vart inget race för alla fryste och så. Aja, sen åkte vi hem till Alva och dom, där spenderades resten av dagen. Bada lite tunna, satt och spela på min älskade mobil. Angry birds ♥. Mathilda kom dit och käka vid 7 nångång, och sen fixade vi skjuts hem till Jocke och var där resten av kvällen. Eller till 2 halv 3 nångång iallafall. Även om de inte vart som jag och Mathilda tänkt oss igår, så hade vi jävla roligt iallafalll. Så äre med de, nu ska jag snart ut och åka lite skoter med bror min. Kanske drar upp en sväng till klinten om vi orkar. Får se vad som väntar under dagen!

RSS 2.0