vart jag än går

Vilken skön dag alltså, sovmorgon till klockan tre, sen har jag endast en lektion! Min helg har varit toppen. Slutade vid halv tre i fredags, och när jag kom hem var mina kusiner och min moster här. Så jag spenderade några timmar med dom och sedan for jag hem till Felicia och sov hos henne. Vid nio tiden dagen efter tog vi tåget till huvudstaden för lite shopping och så, var jätte trevligt måste jag säga! När orken började ta slut så for vi hemåt, dock inte ända hem då problem uppstod. Vart sedan hämtade av Micke, och vi åkte till Flisan och käkade tacos och hade det bra. Vid nio tiden kom min far och hämtade oss hem till mig, men vi bestämde oss för att åka på vildmarks äventyr i Stjärnsund och tog då min bil dit, sov i en stuga utan ström eller någonting mitt ute på en öde ö. Dagen efter det, alltså igår, hade vi match. Roligaste matchen iår om jag ska vara ärlig. Vann med 5-2 trots en dm vatten över hela planen. (Det spöregnade, åskade och blixtrade under matchens gång). Gjorde faktiskt ett mål också, inte ofta det händer inte. Det var i stort sätt allt jag gjort. Nu ska jag gå upp och ta en morgon fika med min mor. Ha det så bra! 

det bästa man kan få

Vilken jävla insats av saif f96 alltså, oavgjort mot serieledarna, untz untz. GRYMT. Synd nog är det väldigt några matcher kvar nu, vi som faktiskt blivit ganska duktiga. Imorgon väntas en dag på Sjöviks folkhögskola, ingen aning om vad vi ska göra eller så, men vet iallafall att jag kan sova en timme längre än vanligt, sköööönt!

right above it

Now tell me how you love it
You know you at the top when only Heaven's right above it
We on, It's Young Money, motherfucker
If you ain't runnin' wit it, run from it, motherfucker

all around the world

Nu var det länge sedan jag tog mig tid att skriva något. Kan väl egentligen inte skylla på att jag har fullt upp hela tiden heller för de har jag inte haft. Nu är iallafall mitt sommarlov slut. Tråkigt men sant. Tycker inte att jag hunnit gjort någonting, det var alldeles för kort.. Fick en helt okej ny klass men saknar faktiskt min gamla väldigt mycket. Nu hinner jag inte skriva mer då jag ska till fors och träna små tjejerna. Ha det så bra! 

have a little faith

Helt besatt av honom, men framför allt av serien. Sätt hela första säsongen på tre dagar. Nu ska jag fixa säsong två, så då vet ni vad jag kommer ha för mig de kommande dagarna.. ;-)
 
 
 
 
 
 

välkommen hem

Något jag inte nämnt här är att jag vart på Mallorca en vecka. Kom hem igår natt men har inte haft tid till att blogga då jag tillbringade gårdagen med bästa tjejerna! Har iallafall varit en helt underbar vecka, en av de bättre semestrarna jag vart på! 

RSS 2.0