till the world ends

Kom hem för ungefär en halv timme sen. Slutade vid tre, och då gick jag ner på stan och mötte mormor och Elin. Hängde med dom och storhandla, och efter de träffa jag Mathilda. Vi lyckades hamna i sveriges längsta kö, nästan iallafall. Skulle köpa tre wienerbröd på den nyöppnade ICA affären, dåligt val. Stog i kö i cirka 45 minuter, och missade en kvart av våran en timmes träning i kopparhallen. Lyckat. Nu ska jag kolla på big brother avsnittet som jag missade igår, ha det braaa!

om du bara vill


Helt sjukt vad jag har tråkigt, kommer heller inte på något att göra.
Har iallafall varit helt underbart väder ute idag, känns verkligen som sommaren är påväg nu. Bara all snö kunde försvinna. Sommaren är verkligen något jag längtar till.

do it all night

Nu tar jag en springtur ute i det fina vädret.
Sen får vi se vad som händer. Kanske ett bad ute i bubbelpoolen? de lät som en toppen idé!

run for your life

Nu ska jag kila upp till soffan och se på big brother.
kramis.

här kommer alla känslorna på en och samma gång

Nu är jag hemma. Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag ska upp och duscha. Har ingen större lust att ta bilder på de jag köpt så därför struntar vi i de. Iallafall nu för tillfället. Men iallafall så köpte jag en tröja från MQ, 3 tröjor från monki, ett linne och en spets sak, väst, vet inte riktigt vad jag ska kalla det, en bh från newyorker, och örhängen. Mamma hittade också två fina tröjor, som jag säkerligen kommer sno någon dag. Vi hann också med att käka på vårat favvo ställe, helt underbart gott där. Nu har jag inte tid till att sitta här längre, måste hinna plugga lite också till engelska provet som är på torsdag. Ha det fiiint.

the first time i saw you


Har inte gjort så mycket alls idag, kom hem ganska sent och har därför inte hunnit med så mycket. Ska snart duscha och sen kika lite på tv innan jag ska mysa ner mig i min underbara säng. Imorgon ska jag och mammsen till västerås direkt när jag slutar skolan, så jag kommer inte vara speciellt aktiv här fören imorgon kväll tidigast.
Ha det toppen!

this day´s outfit



you can´t stop me now

Har legat på soffan och kikat på en massa tv program och filmer hela dagen. Ska bara ta en snabb dusch nu sen ska jag fortsätta. Faktiskt så är de riktigt skönt att bara ligga och ta de lungt en hel dag på soffan, de gillllas. haha, ha det braaaao!

going through changes

Precis kommit in efter en långpromenad idag igen med mamma.
Nu ska vi sätta oss i soffan och se på Dear John.


爱!

underbar

en av världens bästa filmer

som jag ska se nu, helt själv. Bara för att den är så sjukt jävla grym.
EMINEM ♥

nu ska jag upp och äta frukt och glass som syster min fixat!

Köpte en jacka från MQ och ett svart linne från JC också,
men de fick jag inga bilder på.

wait for me

Hemma igen. Har dock hunnit med att promenera 6 kilometer med mamma min också. Påvägen hem från farmor var jag chaffis, coolt va? hehe.

just can´t get enough

Nu kommer ett snabb inlägg innan jag ska till farmor och käka tacos och grejjer.
Denna dag har jag inte gjort så mycket, jag och mamma åkte in till stan och hämtade pappa som kom hem, efter att ha varit i detroit en vecka. Så vi fick lite saker av han också, insmörjningskrämer och sånt! Kan lägga upp bilder på både de jag köpte igår och sen de jag fick idag senare kankke, för nu måste vi åka, ha det bra.

3 from the mexicanaaaaa!

imorgon ska jag försöka lägga upp bilder på de nya sakerna i min garderob!

words i never say

Nu ska jag gå upp och fika lite kladdkaka och spela kort.
Sen ska jag se på halv åtta hos mig. Ha det!

gamla goa tider.
saknaaaa.

grym bild vaaaa?

Nu ska jag lägga mig och läsa lite fysik så jag inte behöver plugga ihjäl mig imorgon.
Jag har faktisk börjat fatta vad ett radioaktivt ämne är, haha. Sjukt tråkigt med fysik.
De måste fan slå alla rekord i världen på tråkigaste ämnen.. usch.
Ha det toppen, puss och godnatt!

sommmmar ♥



I am to school for cool!

Sitter i trappan med mobilen just nu. Internet har inte fungerat på hela dagen och jag är så trött på det. Istället har jag försökt pluggat lite, fast de gick lite sisådär. Har hunnit tagit några kort också med syster min som jag kan lägga upp någongång när internet fungerar igen. För annars blir de så tråkigt på bloggen om det bara är en massa text. Nu har jag inget mer att berätta, ha en fortsatt trevlig kväll.

godnatt

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

whip jampboree

Just nu sitter jag och pluggar lite biologi. Har prov imorgon så de känns som att de är ett måste. Mysig dag idag faktisk, alltså efter skolan. Har spelat en massa kort med mamma och mina syskon, och vi har fikat och gjort saker tillsammans, de gillar vi. Mamma var snäll och hämtade mig från skolan också, och de gör hon imorgon också. Ska fortsätta med mitt pluggande nu!

behind blue eyes ♥

Har inte någon lust alls för att blogga just nu, men känner att jag måste. Är i fors med Angelica i mormor&morfars hus och blir kvar här över natten. Har varit med Mathilda sen i fredags, och för någon timme sen blev hon hämtad härifrån. Känns tomt nu när hon har åkt. Tråkigt. Nej nu tänker jag vara osocial och sluta skriva, ska duscha och plugga sen kolla på solsidan. Vi hörs någongång.


Yesss, skönt.


kiss the rain

Är hemma hos Kimpen nu. Vart här sen vi slutade idag. Har blivit en massa kortspel och såntdär med han och bror min. Nu ligger dom över varandra mitt inne i en brottningsmatch. Undra vem man ska hejja på.. Haha mogna barn. Nej nu kommer snart pappa och hämtar oss, så ska logga ut skiten. Ska hämta Mathilda också så ska vi ha myskväll ikväll, får se vad vi hittar på. Hadet.

helt sjukt vad jag älskar denna!


make it stop

Kom hem för ett litet tag sen från en skön kväll i en skön kopparhall. Fast skön vet jag inte, men endå. Avslutning med handbollen, och vi spelade en massa små matcher med mjukhandboll. Mitt lag var helt okej, fast inte bäst för vi vann bara 2 matcher. Innan handbollen så var jag på stan och käkade och kollade runt lite granna, så har min dag sätt ut. Nu ska jag plocka ur min väska som är helt förstörd av all tvål som runnit ut i den.. underbart! hadet.

coming home

Mamma städar mitt rum, gullig hon är.
Själv sitter jag här med ont som tusan i ryggen, eller rumpan, eller ja, där emellan. Smart som jag är så ramlade jag i trappen imorse. Är också lite stressad med tanke på att jag har prov i biologi nästa tisdag, kan inte ett dugg och har inte boken med mig hem nu. Imorgon kommer jag heller inte ha tid för att plugga då jag har handbolls avslutning i kopparhallen mellan 6 och 8.  Sen är det ju helg, och nej, ingen skola på helgen. Haha.. Nej nu ska jag städa min egna toalett, eller jag ska inte städa toaletten, men alltså handfatet.. och så ska jag slänga lite onödiga saker som står där!

a strange feeling of anxiety

Varje dag känns så lika, jag vaknar på morgonen, skolan, hem eller träning. Sen sitter jag vid datorn eller teven, sen är dagen slut. Gud så tråkigt det är egentligen. Jag ogillar verkligen att tänka på det. Då känns allt så meningslöst. Men exakt så känner jag nu, usch. Men strunt i det. Nu ska jag kila upp en sväng, puss&godnatt

GRATTIS VÄRLDENS UNDERBARASTE MAMMA!


dream about me

Hade inte tid att blogga igår när jag kom hem, och denna dag har jag inte haft nå internet. Tråkigt men sant, har därför hunnit med att plugga lite hemkunskap, som jag har prov i imorgon. När jag är klar med datorn ska jag fortsätta med pluggningen ett tag. Imorse när jag precis satt mig på en stol inne i klassrummet ringde Kim och sa att det var bad på idrotten, haha så det fick bli en snabb sväng ner på stan med han och Oscar på hålet innan idrotten och köpa bikini. På badet var det livräddning, som dock skulle utföras på mindre än 2 minuter. Gick fint det. Världens sötaste mamma var snäll och kom in och hämtade mig sen efter det, så var hemma i helt okej tid också. När jag var ner på stan hann jag också fixa en liten present åt mamma, som fyller år imorgon. Men det tänker jag inte nämna något om här eftersom hon antagligen läser detta. Nu ska jag plugga lite mer, puss. 
får bli en från thailand

Jag är kung på att tvätta bilar, haha

Nu far vi till alfta för att spela handboll. Precis satt oss i bussen och framför oss väntar en 2&en halv timmes bussresa. Har faktiskt inte en aning om vart alfta ligger, vi åker genom horndal nu så antar att de är åt de hållet. Slänger väl in något inlägg sen när jag kommer hem, ha det!

the voice of mayhem

Här hemma är det röj, fullt hus, ja vad säger man. Dock endast en massa 10åringar. Denna dag har jag lik som igår spenderat inne, endast inne i mitt hus. Linn har varit här och gjort mig sällskap, och om ett tag skulle jag tro att hon kommer igen. Funderar på att ta mig ut till bubbeln senare, nytt vatten och 40 grader varmt, låter ganska så lockande faktiskt. Ska hjälpa mamma lite med tacosen nu, så vi hörs nångång.

just love


vid din sida

Ny duschad, ny färgat hår, nyss käkat plankstek med familjen + kusin och Jakob. Snart blir det pokerspel, och kladdkaka till efterätt. Senare kanske Linn kommer över också! Kan det bli så mycket bättre?

tjeeeeenare mannen, och kvinnan hans!

Har tagit en paus nu i mitt big brother tittande. Fast ska snart upp och kolla igen. Har ju missat en hel del när jag varit borta så tänke att jag skulle se en hel del nu. Nu kom bror min hem så ska vara lite social, ha det.

som en drömvärld

Nu ska jag kila upp en sväng för att göra iordning lite mat till mig själv. Efter de ska jag lägga mig i soffan en stund och försöka sova lite. Stackars Nellisen är på sjukhuset i Falun med sina njurar eller vad det var nu igen, men dom kommer hem runt fem kanske. Tills de är jag hemma själv, om inte Mathias kommer hem. Vad vet jag. Pappa tog hem färg igår till mitt hår som snart måste läggas i, så får se om Mathias kanske klarar av det. Annars får jag vänta på mammsen. Så är det, ha det bra.
sista bilden jag tog innan vi skulle fara hem.
sjukt vad jag saknar de redan.

några stycken, resten finns på facebook!


Nu ska jag sova;

tänkte först bara berätta två saker. Nummer ett, internet funkar på min dator så imorgon kommer bilderna. Nummer två, jag är sjuk. Det var allt, blir hemma imorgon så då ska jag fixa filmen och de också om jag har ork. pussåkram


jag levde min dröm

vet att jag har varit super dålig på att blogga. Men nu är jag hemma igen. Har vart en underbar resa och har träffat så jävla goa människor. Tänker inte berätta om allt jag gjort då de kommer ta hur lång tid som helst, men ska lägga upp en massa bilder senare när jag får igång på internet hemma. Sitter just nu på pappas kontor och väntar på att Mathilda ska sluta, för då ska vi ner på stan och ta en fika. Gud så jag saknat henne! Men somsagt, bilder kommer när jag har internet och då ska jag försöka börja blogga mer också. Ha det bra!

RSS 2.0