get a grip girl

Beställde en träningsjacka från decathlon förra veckan som kom idag, jävligt snygg och jävligt nice. Ett bra köp. Träningslinnet från nike kom pappa hem med för någon vecka sedan.
Dessutom så har Mathias beställt en hel del gym grejer, bland annat en bänk, vikter, skivstång så nu måste jag se till och använda dem.

I like us better when we're wasted



Igår var vi på 70-års kalas hos farfar. Nästan hela släkten var där vilket var super trevligt. Senare på kvällen var jag iväg på lite party med bra vänner. Nu ska jag ut och sola i det fina vädret☀

dagens träning


Efter en tung helg i Stockholm med massa party är jag nu igång igen. Jobbigt men roligt. Det går att följa oss på instagram för er som är intresserade, abhfdam heter vi! 

☀☀



Varit och fixat naglarna hos Isabell och sedan lunchat med åsalinn. Nu sitter vi ute i solen och äter glass! En super mysig dag. Så glad att det är fint väder. 

en bra lördag





Bästa daddy kommer hem med braiga saker från Milano


Snart kommer släkten hit och firar Mathias, och ikväll ska jag på middag och partaj hos Johanna som fyller 18! 

Happy b-day!!!!!!!


Jag och mami har precis avklarat ett pass nere i gymmet, och nu ska vi fira födelsedagsbarnet. Nästa vecka börjar försäsongsträningen, vi har fått två nya tränare som kommer hålla i fys pass på torsdagar, dem verkar vara grymma så det blir förmodligen super! Känner att jag verkligen måste komma igång nu så det är skönt att vi börjar igen. 

bongo drum



Jag och lillasyster älskar att fixa & trixa. Imorgon är det Mathias dag, så det gav oss en anledning. (Hoppas han inte läser detta). Bästa lillebror börjar bli stor, nu får han t.o.m övningsköra!! 

RSS 2.0