I like how it feels

Sitter och funderar på vilken av dom här fyra tapeterna som skulle passa bäst i mitt rum, vad tycker ni!? Vid 12 tiden imorse for jag och min bror in till stan och lunchade på Janyas med mor&syster. Vi hann också med att kika på tapetprover, fick med mig dom fyra här över hem. Beslutsångest. När vi kom hem slog vi oss ner i soffan och åt chokladbollar till världens finaste film, Titanic. Eftersom den är väldigt lång vart den nyss slut. Nu sitter jag och kikar på hockey, leksand-mora.
HEJA LEKSAND!

to let myself go

Hade tänkt att sätta mig på ett tåg nu på morgonen och fara till Stockholm för att träffa Angelica, men eftersom vi knappt skulle hinna göra någonting idag då jag inte skulle kommit fören kvart över tolv så ändrades mina planer, till ingenting. Titta på film och sådär med mig själv som vanligt kanske, hihi. Imorgon far jag och Felicia på kryssning till Helsingfors, trevlans!
Nu ska jag klä på mig och sådär iallafall, ha det toppen :-)

halloween!

Bilden är tagen från Denice blogg. Visst var vi väl söta!?
Dagen har spenderats på Felicias säng. Vaknade vid 10, och ända fram tills halv fem låg vi i sängen och myste och kolla på film, hon jag och Frida. Sådana dager behövs dom också. Kom nyss hem iallafall, börjar bli riktigt mörkt ute redan vid den här tiden, nästan lite små läskigt att åka helt själv i mörkret. hehe. Nu ska jag äta middag med familjen sen blir det film resten av kvällen. Skräckfilm med mig själv!

all i ask of you

Sitter och väntar på att min bror ska bli klar, sen ska jag och han fara in till stan, närmare bestämt kopparhallen. Kim är där, och han nämnde något om handboll så ska in och se vad det är. Senare ska vi se på vårt underbara husband. wiho!
ha en bra kväll.

Rock N' Roll

suddigt och sådär, men det får duga!
Haft SO prov idag, gick som förväntat, alltså lite mittemellan. Varken bra eller dåligt. Hoppas på ett G iallafall. Imorgon har jag prov i fysik också, så har endast haft denna dag på mig att plugga till det. Känns inte alls nå bra. Måste fortsätta plugga efter jag duschat. Nog om det. En till sak jag ska göra imorgon är att dissekera ett öga, ett ko öga om jag inte minns fel. Fan va läskigt! Har inte så mycket annat att berätta så tar och avrundar här. Ha det gött!

rain over me

Kom precis hem från våran lilla tripp. Riktigt jäkla roligt faktiskt, funderar starkt på att börja åka cross, alltså testa träna och så. Nu ska jag käka lite sen plugga & se på film resten av dagen!

good feeling

Nu ska jag och Mathias snart ta på oss crossgrejjerna och sedan fara till revsbo genom skogen för att se på km i enduro. Mycket trevligt. Gårdagen spenderades till stor del på felicias säng, och framåt sju någongång åkte jag till farfar och hämta min syster. Vi fixade ordning lite mysigt här hemma tills resten av familjen kom hem som vart på crosstävling någonstans bortanför örebro sen i fredags. Vid elva nånting gick jag hem till Jocke och kolla på wrong turn 4 med han och några till. Nu måste vi fixa iordning crossarna så vi kommer iväg någongång, måste hinna med att plugga en massor idag också så. Ha det fint!

if we ever meet again

Jag ursäktar mig för ganska dålig uppdatering, har haft annat för mig dom senaste dagarna. Plugg & andra tråkigheter. Fick just en nyss en tanke på att jag skulle behöva lite nytt i garderoben, väldi sugen på att åka i väg och handla en massvis med kläder. Kanske fara till Stockholm någon gång under höstlovet? Låter som en bra idé. Nu börjar klockan bli ganska mycket och jag börjar bli ganska trött, så ni får ha det så bra! godnatt♥


español!



Myskväll men familjen inklusive kim. Nudlar&nutellamackor♥ Nu ska jag fortsätta mitt pluggande sen se på pengarna på bordet. ha det fint!

the way I loved you


Två från igår. Trevlig kväll måste jag säga. Nu ska jag ut och fortsätta mitt städande i min och i Angelicas bil. Sen ska jag se på film resten av dagen/kvällen med mig själv. Ha det brao.

hero of war

Gårdagen tillbringades med moa, som jag saknat så sjukt mycket. Vi hade det jätte trevligt, åkte till mormor och fikade efter skolan, träffade mina kusiner. For hem till mig och bara myste hela kvällen lång. För någon timme sedan åkte hon hem. Om ett tag ska jag duscha, sedan fara till steingruber och blir antagligen kvar där tills imorgon. Ha en bra dag!

så jävla fula, men ändå lite söta..


pantad&såld



dancing in the dark

söta.
Sitter och funderar på om jag kanske ska plugga lite matte, har prov i morgon och känner att jag kan knappast någonting. Potenser, vad är det liksom? Klockan sex ska jag och min mor ut och gå våran gamla vanliga vända. Skönt att röra på sig lite grann. Jag har åkt skridskor idag också! Wey, bra jag är.

30 days of night


Ingen film jag rekomenderar att kolla på helt själv i ett svart rum. Dog ett tag där.

fläcken som aldrig går bort

Laddar hem lite nya filmer som jag ska se under dagen. Blir en filmmys dag med mig själv idag helt enkelt. Plugga lite är något jag också borde göra. Får se om jag kanske orkar städa mitt rum, det skulle verkligen behövas. Gårdagen spenderade jag i kupolen med min mor, mycket trevligt. Kvällen var också mycket trevlig! wiho. Ha det bra!

Steve Jobs 1955-2011

Första jag hörde när jag satt mig vid tvn, första jag såg på skärmen när jag slog igång datorn.
Där dog ju nästan hela världen.. rest in peace!

end of the road


Nu ska jag ut och ta en promenix helt själv. Känns som att jag behöver röra på mig lite då jag inte tränar för tillfället.

i made it

Ligger i min underbara säng och myser för mig själv. Kollar på lite olika gymnasium, har faktiskt ingen aning om vad eller vart jag vill gå. Inte så lång tid kvar nu till jag måste välja ju. Idag hade vi två inställda lektioner, vilket var superskönt. Vanliga måndagar är jobbiga, men denna var faktiskt helt okej! Slutade två, så då promenerade jag ner till solstudio, och om ni undrar varför jag gick så är det för att batteriet i bilen var slut imorse. Vid tre kom min mor och hämtade mig, så kom hem i hyffsad tid ändå. Åkte upp till Horndal och hämtade mina leggins som jag beställde från monki förra veckan. Ja, så har min dag sätt ut i stort sätt. Nu ska jag upp och duscha och sedan skriva en insändare som ska vara klar till onsdag. Ha det gött!!


RSS 2.0