run to your mama

Det är tur att man har föräldrar med koll. För några minuter sen kom pappa och sa: det är lite ändrade planer, vi måste åka halv sju imorgon bitti istället för tio, båten gick visst vid halv elva.. Och där förstördes min kväll. Måste packa, som jag hade tänkt att göra imorgon innan vi åker. Måste färga håret eftersom vi köpt färg som måste i ikväll. Måsteälpa till med att städa ur bussen vi ska åka i. Hade tänkt att träffa Linn som kommer hit nu ikväll men det blir antagligen en kort stund om jag ska hinna sova någonting ikväll/natt. Känns ju lite sådär små stressat just nu då. Under dagen idag har jag iallafall hunnit med en tripp ner på staden. Köpte en ny mascara, (samma som jag redan har men den börjar ta slut) käkade lunch på café la rose, och fickade mina naglar hos Helena. Förstärkte dom, och målade fransk manikyr. Nu känner jag att jag måste börja packa om jag ska hinna med allt, ha det fint.

won´t back down


Ligger på soffan helt ensam och bara tar det lugnt för ett tag. Riktigt skönt. De senaste dagarna har jag varit målare, och nu är vår stuga vit istället för brun. Riktigt snyggt, bara lite smått kvar till imorgon sen är jag helt klar. På torsdag, alltså i övermorgon, far jag Mathilda och familjen iväg till gotland. Trevligt värre! Nu ska jag spela nhl arcade och kanske några vändor kortspel med grabbarna och sedan är det läggdags för min del.

har tyvärr inte så mycket bilder på min dator så nu får stå ut med bilder som vi tagit hos caroline!

mina syskon är världsbäst♥


jonathan&nathanel


eftersom jag inte har bloggat någonting under tiden då jag varit bortrest så har jag inte hunnit lagt ut någon bild på min kusin Jonathan som föddes den 14 juli. Men här är han, och hans storebror Nathanel. pluttisar♥

all day, all night

Sitter i far mins buss påväg hem från Göteborg. Somsagt så var jag i Danmark förra veckan, på cup i Dronninglund. Var riktigt trevligt mesta dels. Denna vecka har spenderats i Götet på gothiacup, riktigt trevligt det också. Har mer eller mindre varit sjuk hela gothia och ett tag i Danmark också, så var lite jobbigt. Bodde på hotel de sista två dagarna, att kunna sova riktigt och slippa luftmadrass, skönt det. Hem längtan är stor just nu, att få sova i min egna säng inatt känns riktigt bra. Endast några timmar kvar nu, gud så skönt. Nu är det filmtajm!

dop hos rickardssons!


ja, jag har aldrig sagt att far min är normal. :)

Har varit en trevlig dag med mycket trevligt folk. Setat ute i solen på filtar och myst. Tog en tur till Fors med Victoria där vi köpte godis som snabbt blev slut. Helt enkelt en chill-dag. Om ett litet tag ska jag duscha och packa det lilla sista, sedan lägga mig och sova så jag orkar med morgondagen. För det är nämligen så att vid 8 på morgonen bär det av till Danmark. äntligen

varit en feeet vecka med bruden här neranför och en till.




a better believer

Sitter i soffan och myser med min vän Linn. Har nyligen kollat på never back down, och nu ser vi på johan falk. Helgen som varit var underbar, spenderades med favoriter. Och nu är det som så att jag har hela huset för mig själv ja, skönt men ändå lite läskigt på samma gång. Ska fortsätta att se på filmen nu, ha´t finfint!

heaven nor hell

Kvällen igår var grym. Att stå längst fram när volbeat spelar är ganska riskabelt, lyckades få en hink eller liknande med vatten över mig blandannat. Som tur var så träffade jag på min räddare i nöden, Michelle. Men kvällen var grym, mer finns inte att säga. Nu så ska jag fixa mig lite och sen fara in till Hanna med högsta volym i min lilla bil. Underbart!



RSS 2.0