nu är det dags för fredagsmyys!

Trerätters och en fet godis skål en fredagskväll, inte helt fel. Plankstek serverades till varmrätt, helt okej. Nu ska jag ut och vara lite trevlig då vi har besök här hemma. Sen så är idolpausen slut nu också. Vi höres!

riktigt skönt väder ute!

Nu blir det promenad med mor min.

våran värld

Sitter och funderar. Står inför ett av mina större beslut. Har ingen som helst aning om hur jag ska göra med handbollen. Ska jag lägga av med sporten jag spelat större delen utav mitt liv? Nej, det vill jag ju inte. Dock finns inget lag jag vill/kan spela i. Men fatta vad jag kommer sakna allt om jag slutar..


sad man's tongue

Ligger i sängen och lirar wordfeud. Har tröttnat nu faktiskt, men finns inte mycket annat att göra. Imorgon har jag sovmorgon. Orienteringsprov fem i tio, och sen börjar våra lektioner vid ett igen. Skön dag! Har varit väldigt dålig på att uppdatera, men har inte tid eller ork att göra det hela tiden.. Helgen har jag spenderat med flisan för ovanlightens skull. Det är alltid lika trevligt. Nu fanns det inget mer att skriva, så ni får ha det så braa. Natti.

make you feel my love


Två från idag. Felicia är ägare utav tröjan så alla vet det!
Hann inte med att blogga någonting igår, men kan berätta lite om gårdagen nu. Skolan var som vanligt, jobbig eftersom det var onsdag och det innebär att vi slutar fyra. Efter en timmes idrott och över en timmes fotbollsprofil, tog jag mig hem till Mathilda. Vi gjorde iordning oss lite grann sådär och sen for vi ner på stan, närmare bestämt kings arms, där vi hade avslutningsmiddag med laget. Riktigt trevligt var det. När vi var klara där for jag och några fler till avestavallen och kikade på fotboll. Eftersom klockan vart ganska så sent så blev jag kvar hos flisan! Denna dag har dock varit mycket mer ointressant. Spelat in en ny låt med vårat gryma husband, wey. Nej, nu ska jag duscha och mysa ner mig i soffan i väntan på robinson. ha det fint!!

in kommer ting

Nu ni, samtalat med Angelica&Georges på telefon i 45 minuter om Judendomen, så nu hoppas jag att jag kan lite mer iallafall. Nu ska jag fortsätta, sedan se på idol. Ha det fint!

framåt för evigt

Bloggade ingenting igår, men iallafall så hade vi match, och den vann vi med 2-1. Därmed blev vi tvåa i serien. Underbart skönt. Hann också med en del pluggande, som jag snart ska fortsätta med eftersom vi har prov imorgon. Judendomen, och det förstår jag inte mycket utav. Religion är verkligen inte min grej..

färgernas krig

Bikinin är på- bada bubbel med felicia. Myslördag!

long time ago

Sitter med färg i håret som jag snart ska skölja ur. Lite mörkare än innan, toppen. Beställt klipptid har jag också gjort. Riktigt skönt. Funderar på att klippa kort, eller hyffsat kort, men jag vet inte riktigt om jag vågar det. Sålt lite polkagrisar och kakor har jag också gjort idag. Nu ska jag tvätta ur håret och sen se på robinson. ha det fint.



låten får tala för sig själv.

ju mer dom spottar

Sitter och kikar på lite bloggar och myser för mig själv i soffan. Helt ensam hemma vilket är skönt men också ganska tråkigt. Har nyss städat mitt rum, duktig jag känner mig. Inte ofta jag tar mig tid till att göra det. Nej nu ska jag ta mig ut till poolen för ett kanske sista dopp för i år, och sedan sätta mig i bubbelpoolen och bara leva livet.


träning, vi höres!


Ja, ni får en bild på vad jag gör just för tillfället.



i want it that way



Halv studiedag, vilket innebar att jag slutade klockan 11 idag. Skönt det. Jag och min bror tog oss till västanhede trafik där jag sålde kakor och sedan for vi ner på stan för lite ärenden. Dalatrafik borde skjutas. En jävla äckel buss prejade in mig i en annan bil så min ena backspegel är allt utom hel.. Lunchade med pappa Jocke och Mathias på vegas, och sedan hem och spelat wordfeud och sims resten av dagen. Nu ska det ätas plankstek och efter det far jag in till staden och leker med Eklind&Börjesson. Ha det gött.


wherever you will go

Wordfeud, jag är besatt. Dagen har varit helt okej. Vart i tråbacken och lekt. Eftermiddagen tillbringades hos Steingruber och sedan träning på det. Nu ska jag fortsätta spela världens bästa spel. puss&godnatt för mig.

maybellene i hofteholder

Volbeat spelades på högsta volymen i bilen påväg hem från träningen. Helt underbart. Far min fixade en bas förra veckan till pärlan, så nu är ljudet toppen. Nu ska jag se på fotboll och sen ska jag duscha! ha´t gott.


något mer som är helt underbart är att far min har en så fin vän, cloettamannen♥

dansa är kul men jag föredrar att supa

Sitter i en fotölj och äter polkagris. Dagen har spenderats i felicias soffa, och på fotbollsplanen. Vann med 3-0, grymt. Vart tydligen stämplad eller nått, så nu har jag en stor blå knöl på foten.. hehe. Har hunnit med att bada också. Riktigt skönt i poolen faktiskt, 27 grader. Nu ska jag ladda ner lite musik och se på idol. Ha det!

how to save a life

Är hemma hos Eklinden. Snart ska vi fara ut till mig och hämta matchsakerna till imorgon och fika. Sedan ska vi vara här ännu en natt. Kvällen igår blev kort, la oss vid tio tiden och såg på film med en massa godis, och vid elva var vi helt slut somnade båda två! Idag har vi faktiskt också bara sätt på film och tagit det lugnt, skönt det.

systrarna lika, wey!


RSS 2.0