always on my mind

Inte varje dag man blir erbjuden frukost på sängen inte. Nu ska jag dammsuga och torka golven i hela huset så det är fint när min familj kommer hem, sedan duscha och fara in till stan. Ha en bra kväll, och ett gott nytt år!

disarm yourself

Kom nyligen hem efter att ha varit och ätit en väldans god plankstek på kingsarms. Riktigt trevligt må jag säga. Skrapat ihop lite vuxenpoäng har jag också hunnit med under dagen. Duktigt jag känner mig. Nu ska jag mysa ner mig i soffan i väntan på lite sällskap. Ha det fin fint!

better than I know myself

Nu har hela familjen farit till fjälls och själv sitter jag kvar hemma helt själv. Skönt men också lite tråkigt. På söndag är dom tillbaka igen så det ska nog gå bra! Ikväll kommer iallafall Johanna och Denice hit. Vi ska bada och troligtvis se på en del filmer. Nu hade jag tänkt att fara upp till horndal och handla lite mat + nått gott till ikväll. ha det bra!!
denna film tycker jag verkar vara bra!!

when we stand together

Kom nyligen hem efter en heldag med min mor i västerås. Fick med mig en hel del saker hem faktiskt. Bland annat ett par svarta jeans och några tröjor. Resten av dagen/kvällen ska jag se på en massa filmer och bara ta det lugnt hade jag tänkt, om inget annat kul dyker upp!

this is how you remind me

Ny städat rum, med nya sängkläder som jag fick i julklapp! helt underbart. Ska mysa i mitt rum resten av kvällen helt för mig själv, eftersom jag faktiskt nästan aldrig är här annars. Denna dag har jag inte gjort mycket alls, spelat med andra ord och städat är vad jag har gjort. Nu tänkte jag spela batman på mitt nya xbox i brist på annat att göra och sedan se på bring it on; all or nothing. Ha en bra kväll

last christmas

Hemkommen efter en dag i ishallen och en middag hos mormor efter det. Min far lyckas alltid med de lite mer omöjliga sakerna, och denna gång stod det en tv apparat, ett xbox, iphone högtalare och lite fler grejer på spel, och tror ni inte han kamma hem en första plats? jomen visst. En extra julafton för hans del kan man säga. Snart kommer Linn och denna kväll väntas det partyy hos gårdagens tomte!!

Go jul allesammans !

Söta vi är alltså!! haha. Lägger upp fler bilder senare, eller imorgon.

I believe in angels

Min syster är ju bara för söt alltså. Vi hade bestämt att inte köpa några julklappar till varandra, direkt när jag kom hem idag kommer hon springandes med ett paket, och så har hon köpt ett jätte fint halsband för 200kr av sina egna pengar till mig, inte kunde hon vänta med att ge det heller. Ni kan ju tänka er hur taskig jag känner mig då som inte köpt någonting till henne.. Iallafall, denna dag har spenderats med Moa till största del. Vaknade hemma hos Johanna, gjorde iordning mig lite snabbt, sen for jag till Mois och gav henne en julklapp. Jag hon och Josefin åkte sedan till donken i hedemora och lunchade. När vi kom tillbaka for jag hem till mormor&morfar för att träffa Jonathan och lämna en present. Sedan hem och käka tacos och snart ska jag ut till bubbelpoolen och hänga där resten av kvällen! Så har min dag sätt ut, riktigt skönt faktiskt!
muffinsen vi baka igår!!

det här är en sång om ingenting

Myskväll med Steingruber, inte helt fel! Vi har nyligen besökt Kimpan och hans vänner, och innan det var vi till ICA och köpte bak grejer, så nu blir det cupcakes bakning! Sedan myser vi ner oss i hennes källare och ser film.
Vet ni? Vi har lyckats med något lite halv kul, köpte lika julklappar till varandra fast vi inte ens visste vad vi ville ha!

all this way

Hyffast skön dag faktiskt, sovmorgon till 10.10, kollade på film i 3 timmar typ, och sen for jag hem. Under dagen har Magnus satt i min nya bas, lite värre än den förra, så nu jäklar är det bra ljud. Min far har köpt en ny stereo också som sitter där i nu, med usb uttag så nu kan jag ladda mobilen. Skönt. Imorgon väntas en match i handboll mot lärarna som jag ska medverka i, jag och Sanna!!
Eftersom jag inte lagt ut någon bild på hur mitt rum blev tidigare, så får ni dom nu istället!

fade into darkness

Har inga bilder från helgen för den som undrade, tyvärr!
Dålig update nu på senaste tiden, men har ingen tid för att blogga nästan. I söndags vart det mysdag hemma, gick till lilla mormor och jag med min mor och köpte en jättefin lykta med ett ljus i, bakade bullar och såg på tv. Gårdagen tillbringade jag med moa och åsalinn. riktigt trevligt! Och denna dag har jag vart på stan, fått de sista köpt inför julen. Efter stan for jag hem till mormor och såg på Degrassi och gjorde henne sällskap någon timme. Nu ska jag städa mitt rum, duktig jag känner mig!! ha det bäst.
ni får en bild från idag istället! hehe.

kim och limpo bitch!!

Mysdag med goa brudar i kupolen, och nu väntas en grym kväll hos mig med klassen. wiho

julfesten!


broken man and the dawn

lever upp till mitt citat - livet på en pinne. Träningen idag gick super bra, riktigt skönt var det att äntligen kunna träna igen. Dock ligger konditionen på noll, men de ska jag ändra på nu!!

Just nu mår jag bra. Kan inte göra annat när man lyssnar på volbeat. bäst

för att du är här

Har lyckats göra något ej smart idag. La min iphone i mitt skåp när jag skulle ta ut jackan, och någon sekund senare var hela baksidan spräckt. Såntdär som man bara blir så överlycklig av. Tur att de finns snälla hjälpande personer alltså.

you learn

Att snön har kommit är helt underbart, test kört nya ski doon och åkt spark med lill kusinen! awesome

first of the year

Skön dag faktiskt. Om ett tag kommer en av mina favoriter hit. Och om några timmar far jag och Mathias till kopparhallen för att se på lussebandy. Denna helg ska jag bara ta det lungt, ska bli riktigt skönt med tanke på hur min förra såg ut. Helt galen! hehe, ha en bra kväll!

dom är ju så jävla sköna, så var tvungen att lägga upp!


end of time

Jag ursäktar min dåliga bloggning, men har inte haft någon tid över denna helg. Spenderat nästan 20 timmar i avestaparken, och resten på handbolls planen. Tre matcher lite halv sjuk och utan nästan någon sömn alls, jävlare mig vad bra det gick. Nu ska jag färga håret på mig själv, eller åtminstone göra ett försök. Ha en bra dag!

RSS 2.0