idag är det min dag.

Och den har varit bra. Stort tack till mina söta syskon som gav mig en jättefin present, vill ni veta vad det var? Ett typ av objektiv till min iphone, grymt va?? blir mycker bättre bilder. Och tack till alla andra som grattat mig också såklart. Nu ska jag fortsätta leva livet, pusspuss

glad you came

Denna dag är en mycket speciell dag. Jo, det är den 30 Januari. Det kan hända vad som helst, inte bra saker, utan dåliga. Så jag varnar er. En stor varning för att inte åka skoter just idag. Den 30 Januari under flera år har jag och Linn råkat ut för olyckor. Imorgon är en ännu mer speciell dag, min dag. Så nu ska jag baka bullar så vi har lite gott fika tills släkten kommer!

what makes you beautiful

Vilken helg alltså. Inte alls som planerad, men den vart grym ändå! Kvällen igår slutade i min stuga med trevligt folk. Denna dag har jag tillbringat i kopparhallen. Spelat två matcher varav en vunnen och en förlorad. Sista matchen var grym kan jag lova, tror aldrig vi spelat så pass bra. Inte på ett bra tag iallafall. Nu ska jag ut och sätta mig i bubbelpoolen en sväng hade jag tänkt, och sen lägga mig och sova. Bara tanken på hur lite jag sovit de senaste nätterna gör mig trött. heheh



sena nätter, tomma glas

Precis fikat med farmor&erland. Eftersom jag fyller år i veckan som kommer så fick jag några presenter också. Blandannat min favorit parfym! Om ett tag ska jag fara hem till åsalinn och vara med henne och Hedvig. Får se vad vi hittar på för något. Kul ska vi ha, kan jag lova! det var allt, puss

I'm day dreaming

Sitter i fika rummet på far mins jobb och dricker en kopp kaffe i väntan på bättre tider. Hade tänkt att snart åka till solstudio en sväng och sedan tillbaka hit för att se Degrassi. Sedan har jag träning klockan sex. Så ser min dag ut. Spanska provet idag gick åt helvette och islam provet som vi fick tillbaka idag såg helt okej ut! Det var allt jag hade att säga, ha en bra dag!

Evelyn

Jag ursäktar min dåliga uppdatering, men har haft väldigt mycket att göra dom senaste dagarna så har inte haft tid helt enkelt. Och nu måste jag plugga spanska eftersom jag har prov imorgon. Ha det fint!


grattis hjärtat mitt!

dig tycker jag om ♥

tröjan du hatar

Min helg har varit jätte bra. Och den är inte slut än och det är ännu bättre! Sov med två underbara brudar och hade världens mys kväll igår, spelat match idag. Två stycken till och med. Förlorade båda men jag tog andra matchen som en vinst. 2 skadade spelare utan 8, varav en av dom är målvakt vilket slutade med att Hanna fick stå i mål och vi fick spela med 5 utespelare. Men vi kämpade på, och matchen slutade 12-15 till Ludvika. Jag satt en straff vilket jag vart jätte glad över! Efter matchen hängde jag med Åsalinn hem och såg andra halvlek av Sverige-Polen, sämsta jag sätt. Åt tacos gjorde vi också. Sen vid halv åtta for jag hem och såg på gladiatorerna och resten av kvällen spenderades i soffan + lite kort spel. Nu ska jag sova, behövligt efter denna långa dag! godnattis♥

never be afraid again

Anonym om always on my mind: Har du sökt dit? :) hur vet du när du kommer in osv? Och när ska erat gymnasietval vara klart? :)

Svar; ska söka nästa vecka! Ingen aning om när jag får veta, men under våren någongång. Kommentera gärna med namn nästa gång istället för att vara anonym! :)


Födelsedags middag med favorit brudar på ming thai!!

Två snyggingar fattas på bilden dock!


jäkla söta ungar!


han är min idol

och det vet jag att jag nämnde förra året också!

always on my mind

Kom nyligen hem efter en heldag i Stockholm. Lunchade hos farmor, var ner på stan en snabbis, och sedan for vi vidare till it collage of sweden, gymnasiet jag funderar på att gå på. Om tio dagar ska jag ha gjort största beslutet hittils i mitt liv. Beslutsångest....

on the street where you live

Just nu sitter jag och äter glass, för ovanlighetens skull. Har ingenting att plugga till vilket är jätteskönt så nu ska jag bara ta det lugnt tills fotbollsmötet ikväll. Efter mötet har jag handbollsträning också. Så ser min dag ut. Nu ska jag spela lite texas. Ha det fint.
Hittade lite gamla bilder, saknar sjuan faktiskt!!

young, wild & free

Just nu spelas det plump då det är paus på the voice. Snart kommer Flisan och gör mig sällskap över natten, och morgondagen tillbringas med henne i kungsberget för första snowboardåkningen för i år! Livet leker

here i go again

Slutade 13.50 idag, riktigt skönt. For upp till Horndal för att hämta ett paket från hollywood och skjutsa hem Jesper och Andreas. Och nu är jag hemma. Måste plugga, men vem vill plugga på en fredag liksom? Inte jag.. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha fredagsmys här hemma. Kanske bada en sväng också. Ha det bra, puss!

looks like sex

Hade träning, kom hem vid åtta, såg på sveriges mästerkock, och nu ska jag se biggest loser. Ha en bra kväll!!

I like how it feels

I väntan på att potatisen ska koka klart tänkte jag berätta om min dag hitills. Vaknade vid tolv vilket kanske inte var speciellt bra med tanke på att jag ska upp sju imorgon, fast behövde sova ikapp lite kände jag efter denna helg. Låg på soffan och bara tog det lugnt till tre någonting, och sedan var jag och Nellie tvugna att åka till ICA och köpa knäppkorv eftersom pappa hade ätit upp våra igår. Så startade inte min bil som kanske inte var så konstigt eftersom jag inte använt den på ett tag.. Mathias fick därför komma ut och koppla in startkablar och sånt där och tillslut kom vi iväg och nu är vi tillbaka. Så har min otroligt roliga dag sätt ut. Haha. Resten av dagen måste jag plugga. Har världens ångest just nu över skolan och allt som har med den att göra, orkar verkligen inte. Prov på islam andra lektionen och jag förstår verkligen ingenting än så länge. Åh.. nya schemat gör mig inte mer taggad heller direkt... Har iallafall träning ikväll, och det ser jag fram emot. Att börja träna riktigt och spela matcher och sådär. Har inte tränat speciellt mycket på senaste tiden så ska bli hur skönt som helst att komma igång! Ha det fint, pusshej!

Stockholm med moa

Har varit trevligt och verkligen jätte kul. Gårdagen tillbringade vi till stor del inne i stan, och var förbi kungsträdgården och såg på junior vm landslaget, fick höra mina favoriter sjunga, kunde inte bli bättre förutom att det var super kallt och mycket folk! Under kvällen var vi barnvakt åt en bebis, en treåring och två fyraåringar, ja ni kan ju gissa hur det gick!! Har iallafall varit en toppenbra helg!
bilder från stockholm

grow up, peter pan

Vaknade exakt 13.37 idag, lite grymt ändå. Har duschat och fixat iordning mig inför en middag hos farmor. Efter vi varit där och ätit åker vi och hämtar moa och sedan ska jag och hon ut på trevligheter. Återvänder igen på söndag. SKÖNT!!

Vilken final alltså!

Grymt bra, nu kallar sängen på mig. Helt klart en sevärd match, även fast jag halvt sovit i pauserna.. Godnatt!!


the real slim shady

Inte varje dag far mig frågar om jag vill följa med på en tripp in till stan halv tolv på kvällen. Eftersom jag är väldigt snäll idag tänker jag ställa upp. Bara jag och han hemma just nu, eller mor min sover och knoll&tott är bortresta. Sedan när vi kommer hem igen ska vi se på junior vm. Vilket resulterar i att min morgon dag kommer spenderas i sängen. skönt!!

make it stop

Kom nyss hem efter att ha varit och kollat på lidstöm cup finalen. Snart kommer familjen eriksson på middag. Thaimat står på menyn. Sen filmmys resten av kvällen!

bring me to life

Tänkte bara börja med att påpeka att, har ni inte sätt abduction, så är det helt klart en sevärd film! Riktigt jävla bra. Denna dag har jag tillbringat med väldigt trevliga personer, i blandannat skogsbos ishall någon timme och sedan hemma hos Gustav. Där såg vi på film, final destination. Grym den också må jag säga. Älskar spännande filmer, sånna man bara inte kan sluta kolla på mitt i. Nu ska jag duscha och sedan mysa ner mig i min gosiga säng. godnatt!

wild ones

Riktigt trevlig kväll igår med favorit tjejer + kim och emil. Äventyr är alltid roliga. Denna dag har tillbringats på soffan till största del, men har nu bestämt mig för att ta tag i mitt liv och hänga med min bror på spinning träning. Innan det ska jag sola också eftersom jag fick ett solkort i julklapp, känns som att det är riktigt behövligt just nu!!

when you're gone

Ser på en jätte bra film just nu och när den är klar ska jag fara hem till Johanna, och sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Nått trevligt får vi hoppas på!

jag är en vampyr

Helt okej nyårsafton må jag säga. Inte världens bästa, men helt okej var den iallafall! Just nu sitter jag hemma helt själv och äter lysmelkar, om ett tag kommer Åsalinn och Hedvig hit och gör mig sällskap, och senare kommer min familj hem också. Trevlans!!

RSS 2.0