Happiest girl on the planet





Att vakna upp till detta var som en dröm . Min dag har börjat helt perfekt och ännu bättre ska den bli. Fått finaste presenterna av världens bästa familj. Ett par Buffalos och en Marc Jacobs klocka på bilden längst ner, så sjukt fint. Är så glad. 

it should be easy


Somnar som 17 vaknar som 18.
Avslutat kvällen på bästa sätt- det vill säga med några avsnitt av gossip girl. Jag bara vet att det kommer bli en bra dag imorgon. 

here comes the flood


Ätit godaste maten med fina tjejer. Firat bästa åsalinn som fyllde år i onsdags. ❤

this machine kills ravers

Hejsan. Min dag började med en sovmorgon till halv 12, det var skönt. Sen så fick jag skjuts in till skolan av världens bästa mammi. Slutade vid fyra och då for jag och pappa ner på stan och käkade på O'learys, var super gott kan jag lova. Övningskörde en timme i stan och sedan var det träning ihop med dem yngre tjejerna, så vi hann även hem och se matchen mellan Sverige och Polen. Skit match haha. Nu ska jag försöka sova. Nattiii

ROSTEDT


Tänkte tipsa er om dessa. Fick dem av min far i julklapp och förra veckan när jag var hos Malin för att slinga och klippa håret fick jag en liten introduktion om dem. Verkligen bästa schampot, man kan tvätta håret var fjärde dag och de känns fortfarande fräscht hela tiden. Luktar även supergott!! Så de är något ni verkligen borde testa. 

Idag har jag spelat match. Vinst med 23-19 mot Sundsvall, så jävla skönt. Efteråt for jag och min far ner på stan och käkade thai och sedan solade vi 30 minuter på solstudio. Under kvällen har jag skrivit klart en svenska uppsats och nu ska jag snart sova. Har dock sovmorgon till 12.30 varje måndag men skönt att sova i tid ändå. Godnatt ❤

the way I am

Denna dag har varit super. Har utnyttjat den till max. Har övningskört en hel del, klarat av riskutbildning del 2 vilket är hur skönt som helst att vara klar med, besökt Ikea i Borlänge för första gången, städat på dt i två timmar och sedan en två timmars skapligt tuff träning direkt efter. Min kropp känner av det nu efter kan jag lova. Tänk om alla dagar kunde vara som denna. Nu ska jag sova så jag orkar kliva upp tidigt imorgon. Godnatt!! 

if I lose myself


Medans Nellie bakat dessa supergoda kakor har jag och mammi varit duktiga och använt oss av vårat gym. Helt sjukt vad dålig kondition jag fått. Inte tränat på lite mer än två veckor nu. Nu ska vi kolla på ett avsnitt av the vampire diaries sen ska jag försöka plugga lite körkorts frågor. 

cozy myz time




hands up!


Idag släpptes min brors låt på spotify och iTunes, den är riktigt bra tycker jag faktiskt! Så in och lyssna eller varför inte ladda ner den på iTunes. 
Idag har varit en bra dag. Har övningskört lite bil med farmor, jobbat två timmar, pluggat körkorts frågor och badat och myst hos viccis. 

RSS 2.0