horisontkanten, kung

Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev någonting, men har inte varit hemma någonting sen i torsdags. Har haft en jätte mysig helg med massor av goa personer. Om ni vill veta vad jag gjort så kan ni läsa Börjessons eller Steingrubers blogg. Igår natt öppnade jag en rim studio tillsammans med Börje, så vill ni läsa våra rim om ni inte redan fått dom på sms så ska ni cheka in här. Under dagen idag for jag och mamma till västerås. Ett par skor till skolavslutningen, ett linne och en bh var det jag fick med mig hem. Känner att det börjar bli dags att avsluta nu, ni får ha det toppen. Bilder från helgen kanske jag slänger in i något inlägg imorgon.

Morgonfika på café stinsen

med far min. Jordgubbs smoothie och wienerbröd, underbart.

mchorndal, grymt.


Ja, som ni kanske förstår har jag varit på kabaré. Mycket bättre än vad jag trodde faktsikt. Ska snart ta en dusch, men först tänkte jag berätta att det är tur att jag har en bror med samma intressen som jag själv. Kommer slänga upp lite mer bilder nu, hoppas jag iallafall, för nu har mathias skaffat sig en green screen!

jag och mina älsklingar


Funderar på att säga godnatt nu, och ja så får det bli. Blir lite sovmorgon för mig imorgon, hehe fast stiger upp sju ändå och kikar på bigbrother som jag inte orkat kolla på nu ikväll. ha det göttt.

Grattis till min farfar som fyller år idag. ♥

och snart ska vi till stugan och gratta honom. Tänkte berätta lite snabbt om min helg som jag spenderat tillsammans med Johanna och Denice. Började med att vi gick på småbarns disco i fredags. Vi var där för att hjälpa till men de vet jag inte om vi riktigt gjorde, haha. Senare fick vi skjuts hem till mig av Camilla, Johannas syster. Hade värsta myskvällen med bad och lite film och tacos. Dagen efter, alltså igår kom Johannas pappa och hämtade oss och vi for till Denice. Tälta i maj är inte något jag kan rekomendera. Efter några timmar utan sömn tog vi oss till altan eftersom vi inte hade någon nyckel och var därmed utelåsta. Tände lite ljus och tillslut lyckades vi somna. Vid 12 tiden idag kom mamma&pappa och hämtade mig för då var de dags för fotboll. För min syster alltså, tyvärr så förlorade dom. Nu är jag tvungen att plugga lite kemi för annars tippar det mot ett ikke godkänt imorgon. puss&hej

kan inte säga nej

Ska snart stänga ner datorn för imorgon ringer klockan halv sex. Taggga match!

sjukt kul dag med två söta flickor!

Ja, precis så har min dag varit. For iväg till kupolen vid 12 tiden idag. Eftersom det regnade en hel del var vi tvungna att komma på en lösning för att inte bli dunderblöta när vi skulle gå mellan resecentrum och kupolen, så på bilderna här neranför ser ni hur vi gick till väga. Men ja, somsagt har vi haft superkul. Hittade faktiskt ett par jeans och tre par trosor, är riktigt nöjd. Nu måste jag plugga till musikprovet vi har imorgon. Ha det finfint!


don´t let me fall

Ska fortsätta med att plugga till musikprovet som äger rum den 18onde, alltså på onsdag. Imorgon är vi lediga, urskönt. Blir en dag i kupolen med Steingruber och kanske Börje. Trevligt trevligt. Ni får ha det bra, puss!


om sanningen ska fram


Fredagsmys med naturgodis och jordnötsringar. Underbart. Imorgon spelas tredje seriematchen för iår, mot gustafs/säter på hemmaplan. Hoppas på att det går bättre än igår då vi förlorade mot avesta med ett ynka mål. Tycker vi var helt okej bra ändå. Nu ska jag ta en snabbis dusch och sedan titta på bigbrother♥ puss&kram

i can't stop it now

Slutade halv ett idag, underbart. Fick skjuts hem av Håkan, och vid tre-halv fyra tiden ska jag åka med han till Fors för att jobba åt morfar igen. Nu ska jag kila ut och sola! puss&kram


äntligen! ägare av en macbook air. ♥


fest i hela huset jaaao!

Har varit en fartfylld dag/kväll men massa roligheter. Arbetandet imorse gick finfint och var klar efter cirka 2 timmar. Tog mig hem till mormor där jag duschade, sedan åkte hon och jag i till staden och handlade lite och fixade. Resten utav dagen har spenderats med Johanna. legat i soffan och kikat på Eva&Adam fram till 6 nånting, sedan traska vi ner på stan och kika på fast and the furious 5 tillsammans med Oscar och Adam. Efter filmen lyckades vi hamna i farfar Glads lägenhet. Nu ska vi fortsätta vår underbara kväll. Har en sak att tillägga, världens bästa människa i hela världen fyller år nu, idag den 8onde maj. Namnet får ni klura på. ha det toppen!

godmorgon!

Nu far jag till fors och börjar dagen med lite arbete. När jag är klar, förhoppningsvis före 12, så far jag vidare in till skogsbo och träffar Johanna där. Blir säkerligen ingenting mer uppdaterat på ett tag, finns på mobilen istället. Imorgon spelas första seriematchen, wihooo!

lite påfylling inför sommaren skulle inte vara helt fel!


you make me happier

Sitter och äter piggelin här helt ensam. Mår inte bra alls, har dunderont i halsen&örona. Men piggelin hjälper mot allt, inte sant? Blev väckt halv sju imorse och bestämde mig för att vara hemma och fortsätta sova. Tills imorgon måste jag har hunnit blivit frisk, då jag har mopedkurs och träning. Får hoppas på det. Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på blandannat gårdagens bigbrother och sedan en massa mer!

nothing in this world

Hemma efter en hel dag på vallen. Denna dag har bestått utav fotboll, fotboll och återigen fotboll. Matchstart klockan tio, och efter 40 minuter såg det inte toppen ut om man säger så. Låg under med 4-1. Men vi tog igen och när matchen blåstes av stog det 4-4. Efter tio minuters förlängning lyckades vi ta hem det, och gick därmed vidare till semifinal! grymt. Efter våran match hade killarna match, som vi slog oss ner och kikade på. Mitt i matchen började det hagla som tusan, usch. Men dom lyckades också vinna och ta sig vidare. Efter deras match hade vi idott, och kan ni gissa vad vi gjorde på idrotten? Jo självklart så spelade vi fotboll. Ikväll har jag fotbollsträning!

spotify kan ju ta sig!

Gårdagen var mycket trevlig med mycke goa personer. Natten hos Johanna var också riktigt trevlig, tråkigt nog var det bara jag och Frida som höll ut till tre nånting sånt. Chokladflankakor♥oss säger jag bara. Hehe. Nu ska jag och mamma ut och prommenera tillsammans med Mathias som ska cykla enhjuling. pussochhej!
såå söt hon är min lilla flicka!

RSS 2.0