Här har vi det bra!




Packar-inatt drar vi till Alicante


Ska bli så skönt att få komma bort ett tag och förhoppningsvis få sola lite. Vi åker inatt och kommer hem om en vecka, helt perfekt. 

ma babyboys are here

Idag kom mina favoriter hit och hälsa på. Superfint väder så vi var ute i solen hela dagen! 
 

Frozeeeen Margarita


Jag och mamma tar oss en frozen margarita och firar hennes dag! 
Hade en supertrevlig kväll igår. Firade bästa Sara som fyllt 18 med först förfest hos henne sen gick vi ut. :)

the way you look is a problem

Tog helg idag klockan halv tolv, så underbart!! Har så lugna veckor nu mer, nästan bara halv-dagar. När jag kom hem satt jag mig vid datorn och skrev lite på en uppsats och sedan tog jag det bara lugnt fram till träningen. Har insett att jag tränar så mycket bättre om jag är utvilad så jag sov 45 minuter innan jag åkte vilket var riktigt skönt. 
Missade matchen mellan Leksand och Frölunda då jag tränade när dem spelade, men en vinst blev det!! Så på lördag far jag upp och hoppas på ännu en. Imorgon är jag somsagt ledig och jag ska försöka utnyttja dagen till max. Kanske ta en promenad om det är fint väder. Hoppas
Nu ska jag försöka sova, godnatt babes 

AVICII



Det vart en lyckad kväll trots att jag inte tycker avicii levererade så pass som jag hoppats på. Men ja, det vart grymt ändå! Drog vidare ner på Berns efteråt och var tillbaka på hotellet ganska sent sen. Så idag är jag skapligt trött haha.

lay me down

Sitter just nu på partybussen påväg ner till Stockholm. När vi kommer ner checkar vi in på grand central och ikväll ska vi till tele 2 och se på avicii. Kommer bli grymt!! 

RSS 2.0