mina ord är vapen

Slutade vid halv tre idag och då åkte jag till ica och handlade mat och sånt där. Hämtade sedan Mathias och åkte hem och lagade iordning kyckling och pommes till mig och mina syskon. Kände mig som värsta mamman.. haha. Direkt då jag var klar la jag mig och sov, fick super ont i huvudet och såg knappt någonting. Så har sovit ända från fem till nu, kul liv... Ska bara duscha nu sen fortsätta sova......

heart skips a beat

Nyduschad och ska snart mysa ner mig i soffan med en påse godis och se på big brother. Min kväll har jag spenderat på klockarvallen, spelat match med u-laget. Gick hyfsat, slutade 2-2, fast jag tycker vi borde ha vunnit. Imorgon väntas ännu en match, på hemmaplan då också. Ha en fortsatt bra kväll, puss

picknick med min fina klass!



mm, underbara dag!


ingen dikkedarer

Har som tidigare nämnt vart i Göteborg från förra torsdagen och kom hem igår. Har varit riktigt roligt måste jag säga. Efter en natt i en fotölj, en på en brits, och en i mitten i en dubbelsäng var jag väldigt trött igår när jag kom hem och somnade redan klockan sju, därför hann jag inte uppdatera någonting då. Nu hade jag tänkt att gå ut och bada en sväng och sen försöka skriva några rader på min svenska uppgift. Ha en bra dag!
Hade ingen kamera så därför vart det knappt nå bilder. Sista bilden till vänster är på BT!!!! ♥

one shot!

Idag ha varit en bra dag! Full pott på muntliga i matte, vilket var riktigt skönt. Slutade vid fyra, och då tog jag med mig min bror och åkte och handlade lite smått och gott inför morgondagen. For sedan och hämtade min vän Åsalinn och efter det vidare mot tjärnsjön där vi hade beach-handbolls träning. Har nyligen firat Mathias med släkten-fin middag och snart blir det chokladtårta och massa gött. För underbart. Och för er som inte visste, så ska jag spendera de närmaste dagarna i Göteborg, på resa med min fina klass. Vi far iväg redan inatt, så måste börja packa nu känner jag, alltid sista minuten vet ni! Så ha en bra kväll, ska försöka hinna uppdatera lite under tiden då jag är bortrest. Puss!
ÄNTLIGEN är jag klar med dessa. Efter ett antal timmars jobb.. men nöjd är jag!

I wanna grow old with you

Fick en kommentar om att jag inte ska sluta blogga, och jag ska försöka bättra mitt uppdaterande! Denna dag har varit ganska seg tycker jag, gjort klart mitt geografi arbete om Nigeria, nu återstår bara jämförelserna med det land Hanna valt. Har bakat muffins som mitt lag ska sälja på fredag, dock kan jag inte vara med själv då. Ja, det är vad jag har gjort. Nu har jag inte så mycket annat att berätta förutom att det är nationella i matte imorgon.. wiho.. Börjar bli väldigt trött, så hade tänkt att sova om ett tag. ha det så bra! 
Har en sista sak att tillägga, min morfar är världens bästa morfar. Tackar så mycket för dom fina högtalarna jag fick idag!

play that game-planeta mix

Grattis fina du!
Har nyss ätit go fika och ska om ett tag iväg på en tvåtimmars träning i det fina vädret. För härligt!

call me maybeeee

vilken underbar dag! Slutade skolan vid 12, vilket var hur skönt som helst. Sätt på två avsnitt av paradise hotel, sovit en halvtimme och nu ska bikinin på. Jätte fint väder ute och över 20 grader varmt i poolen! Vid klockan 6 har jag träning också! mitt humör är verkligen på topp just nu :-)

RSS 2.0