resten av ditt liv

Ligger på sängen och väntar på bättre tider. Är jag trött? nej. Måste jag sova snart? ja. Ja precis så är det. För imorgon ska jag kliva upp efter nio för klockan elva sitter jag och Linn på en buss påväg till Peace and love, grymt! Nu tänkte jag berätta hur mina dagar denna vecka har sätt ut. Jo måndag, då for jag och Denice iväg till Stockholm. Bodde i farmors lägenhet. Igår, alltså tisdag, så promenarade vi ner till drottningatan. Vart en del saker inköpta, bland annat en tjocktröja som jag funderat över ett bra tag nu. Denna dag har jag tillbringat ute i solen tillsammans med Hanna Felicia och Amanda. Riktigt mysigt faktiskt. Har också hunnit med att spela handboll. Så jäkla skönt att jag äntligen komma igång igen, och om mindre än två veckor är jag i Danmark och spelar, helt underbart. Nu hade jag tänkt att gå upp en sväng, ha det toppen!

midsommarafton



finns det en så finns det flera

Godmorgon! Just nu ligger jag på sängen min. Hade en trevlig kväll igår med trevligt folk. Inte många timmar sömn, men jag klarar mig ändå hoppas jag. Om cirka en timme far jag, min familj, släkt&vänner till Sala och äter på måns ols. Senare ikväll åker vi alla hem till oss. Känns som att det blir en helt okej dag! ha det fint.

klicka på bilden!

Mina designade klänning på NELLY.COM


lever som i en dröm

Tänkte skriva ett långt inlägg nu eftersom jag varit väldigt dålig på att blogga nu på sista tiden, men det får bli en annan gång. Gårdagen, eller rättare sagt kvällen tillbringades i Johanssons stuga. Denna dag har jag tvättat staket, tränat, och myst med massor av trevliga människor på holmen. Sova? yes. Nattinatti, ha det gott!

not ready to make nice

Anonym om yes, ikväll kommer den hem!:
är den din egen? är det en "moppebil" alltså? :)
sv: ja de är min egen, och det är en moppebil!

Just nu sitter jag inne på Johannas rum. Klockan är tre och det känns som att dagen inte ens börjat än. Vart väckt elva av att far min ringde och bad mig komma till firman för att fylla på oljan i bilen och träffa min kusin & morfar. Var tillbaka här vid halv ett och sen dess har vi bara tagit det lungt och myst ner oss i soffan. Om någon timme eller så, far vi ut till mig, sen ikväll blir det bad och mys ute i stugan med trevligt folk. Ha det fint!

yes, ikväll kommer den hem!


äntligen.



yessss! livet äger.

Nu jävlar borde alla på vägarna vara rädda för nu ska jag ut och fara! haha. Och vet ni? vi fick hem våran nya bubbelpool idag. Jag och mina syskon gick runt och surade i någon timme eftersom vi inte tyckte det var någon större skillnad mot den förra förutom att man kan spela musik i denna. När vi sedan öppnat alla kartonger och lådor hittade vi en ipod touch och lite fler grejer! grymt. mmm, bra dag!

don´t hurt me, no more


Nu far jag och mamma till Borlänge. Ha en bra dag, puss!

nationaldagen, wiiie

Endast för att folk klagar på mig att jag uppdaterar dåligt så tar jag mig tid till att göra ett kort inlägg nu. Helgen har jag spenderat i Stockholm tillsammans med mina snyggingar. Gårdagen tillbringade vi på grönalund, inte bara vi utan med en hel del andra roliga människor. Att vara provkanin på insane var inte helt fel. Har haft en super trevlig helg iallafall. Skönt också att vi endast har 3 skoldagar kvar. Nu hade jag tänkt att avsluta, ha det gottt!

några från gårdagen!


lever livet, livet leker

Nu glider jag iväg mot träningen, och efter den så ska jag och mathilda åka moppe runt hela sverige, nej men nästan iallafall. Senare mot kvällen far jag och min familj till grådö, till mormor&morfars stuga. Grillning och åka båt, myyys!

jag älskar min barba säng!


+ två andra bilder från mitt rum. Mamma hade gjort om lite och städat nu innan jag kom hem. Ur skönt må jag säga. Ännu en sak som är riktigt skön är att vi är lediga tills på tisdag, jipppie!

pics från förra heelgen!


RSS 2.0