watch out for this



Jag o Moa skulle ut o ta en öl igår. Vart bjudna på alldeles för mycke alkohol så det slutade med att vi hamna på spy bar och kom hem imorse istället haha. Nu laddar vi om för halloweenparty idaaag

Trouble in paradise yeeee


Umgåtts med ett skönt jävla gäng i tre dagar och de har vart hur nice som helst. Nu har alla dragit och de blev väldigt tomt här måste jag säga... 

du och en annan


Älskar när man får hem paket i brevlådan och speciellt när dem är såhär fina:))
Två nya tröjor från badgaldo var det denna gång. 

you're gone



Var till Bollnäs och spela match igår, förlust med 24-16. 
På kvällen blev det partiii, och sen var vi även ner på kingen en sväng. Hehe inte så jätte mycket folk så de va lite tråkigt men vi hade kul ändåå. Sen kom en snäll kompis o hämta mig, så mkt skönare att vakna hemma.
Idag blir det lite jobb sen hem till mormor&morfar och käka. 

kingdom of zion

Igår var jag och mami ut på partaj. Var supertrevligt. Träffade på ett gäng sköna norrlänningar som jag hängde med när mamma gick hem. Vi var runt på lite olika ställen, sjukt roligt haha.

the days





I fredags när jag slutade vid tvåtiden lunchade jag med Moa och Åsalinn nere på stan. Efteråt hämtade jag och Moa Nellie och Hampus sen for vi ner till Stockholm. Vart bjudna på tacos hos Angelica och sen tog vi pendeln in till stan och vidare till lägenheten där vi drack ett par öl och umgicks med min bror och hans kompisar. Sen var vi ner på Brillo för att träffa på Henke och tog varsin öl, sen vidare till Ambassadeur. 
Igår hade jag och Moa myskväll hos mig, vi gjorde en ansiktsbehandling och badade bubbelpool.
Idag är det match som gäller. Seriepremiär och vi möter Forsbacka på hemmaplan. 

RSS 2.0