julafton 2013

 

just idag är jag stark

Sitter just nu på pendeln påväg till Solna. Ska käka lite gott och umgås med mina kusiner. Har tidigare idag varit på spa behandling på vårat hotell, de va skönt:) Har även köpt lite nya tröjor, så när jag kommer hem ska jag rensa ut lite i min walkincloset så det nya får plats. Nu ska jag kliva av så hinner inte skriva mer hehe 

händerna mot himlen



Har varit och kollat på hemvändarmatchen idag med bästa Linn. Hon har även fixat mina naglar, stort tack. Vart super bra! Har också hunnit baka donats med min donat-maker som jag fick av åsalinn, dem vart jätte goda och fina! Tänkte lägga upp lite bilder från julen senare. 

young and beautiful



Några bilder från igår. Hade en super trevlig dag på arosfortet sen en bra kväll i tråbacken. ✌

nu kan du få mig så lätt



Övre bilden är dagens julklapp i julklapps kalendern! Där i låg ett par superfina trosor. Undre bilden är ett resultat på det jag gjort sedan jag kom hem idag, slagit in en hel del paket, (detta är inte alla).
Operationen gick bra. Vart nersövd vid åtta nångång och vaknade upp 30-40 minuter senare bara. Så det har gått bra, blödigt näsblod hela dagen och är ganska svullen men annars. 

du är värd det

Sitter just nu i bilen påväg ner till Stockholm. Ska tidigt imorgon bitti till Skärholmen på operation. Börjar faktiskt bli lite nervös.. Haha. Ikväll har jag tänkt att handla klart alla julklappar, så jag hoppas jag hittar allt jag tänkt. Om inte så får jag försöka hinna ner igen under veckan som är kvar fram till jul. 

What's up suckaz



Lite kvällsfika såhär på tredje advent. 
Gick upp i tid imorse för att plugga lite inför provet jag ska skriva imorgon, sen behövdes jag i verket där mitt lag snurra på chokladhjul och grejer så vi åkte dit och var där några timmar. Jag och min far fick för oss att vi skulle sola så vi for till solstudio efteråt. Sedan jag kom hem har jag fortsatt med pluggningen, de bara måste gå bra för mig imorgon. 


come and make me feel alive


Jag och mami var på ett café för några veckor sedan och såg en tjej vid bordet bredvid som använde sig av denna. Man stoppar bara i fingrarna i den och efter bara några sekunder är allt nagellack borta. Hur grym som helst, något jag verkligen kan rekommendera. 

finaste lucian någonsin



Så jävla perfection. Längst snyggast smalast bäst. 

we got the world

Har precis kollat klart på sista avsnittet på sjätte säsongen av Sons Of Anarchy, och fyfan vad brutalt det var. Det var nog den allra brutalaste avslutningen på en säsong av en serie jag någonsin sätt. Helt sjukt. 
Nog om det, idag är det kims födelsedag!! stort grattis till honom. Han är just nu påväg till Kalifornien, kommer sakna honom. Vill också dit. 

made of steel


Igår var det min tur igen att öppna julklappskalendern. Har sedan jag kom hem idag suttit med matteboken och försökt förstå mig på allt som vi har prov på imorgon, allt har blivit så svårt på senare tider. Ska alldeles strax ta ett break och köra ett pass nere i gymmet med min far och bror, sedan ut och bada i bubblet en sväng. 

play hard

moa kör skoter för första gången! ❤
Har varit en bra helg. Umgåtts med trevligt folk och äntligen fått åkt skoter. Som jag väntat!! Helt klart det allra bästa med vintern. Eftersom mitt nyckelben förstörde nästan hela förra årets skoteråkning är jag nu hur taggad som helst att köra igen. 

live for the night



Idag var det min tur att öppna paket i kalendern. Det syns inte riktigt på bilden men det svarta skalet är superfint. Nu ska byta om och sedan fara iväg på träning. ✌

RSS 2.0