burning

Precis kollat på utröstningen på idol. Rätt som gick vidare tycker jag faktisk.
Spanska glosor som måste pluggas lite på, så nu blir det sängen!
Inte ett dugg trött faktiskt men blir väl det. Finns inte mycket att göra eftersom nästan ingen befinner sig vid sin dator. Tråkigt alltså. Jag har tråkigt, åh inte bra alls. Nej men godnatt! ♥
grym snubbe asså!
fast Olle åkte ur, de gillas inte!

get outta my way

Kom just precis hem från en sjukt skön kväll med Mathilda Dahl! haha kung vi är alltså.
Först så tog vi bussen efter skolan till busstationen och där köpte vi en såndär french hotdog eller vad det nu heter, och sen fortsatte vi mot coop där vi köpte ett varsitt wienerbröd. Gick till kopparhallen där vi tränade i en timme, och sen hade vi ingen skjuts hem till henne så vi fick gå. Haha, typ 100 grader kallt och vi hade shorts. nice. Sen hitta vi inte upp för vi fastna under månsbobacken bron. haha. Iallafall så lyckades vi ta oss till tempo där vi köpte nått, och sen gick vi till Hanna och hämta Mathildas cykel som vi trampa järnet på hem till henne då vi redan frysit ihjäl. Sen blev det tv soffan i 2 timmar och kolla på idol, halvåtta hos mig, room raiders och ja. Sen datan i nån timme eftersom pappa sa att han skulle komma runt 8 men kom 10. Typiskt han alltså. Men nu ska jag ta och byta om och så, borsta tänderna och sen sitta ett tag till här. Har sovmorgon till 12.10 imorgon så de är chilll. Fyfan vad skönt. Mathilda åker på cup så henne ser jag inte i skolan imorgon, tråkigt men sant. :(:(:(:( Förresten så är min älskade saknade bästis Nathanel här. Han sover så har inte hunnit träffa honom men det gör jag garanterat innan jag åker till skolan imorgon. Kommer nog lite små söta bilder på oss då. aja, vi hörs imorgon bitti någongång, puss och godnatt!

i love brownie


ett par nya handbolls skor, jatack!


happyface

Kom hem för cirka 1 timme sen. Vart på stan och klippt&färgat håret. Sjukt nöjd är jag faktiskt, vart ganska precis den färgen jag ville ha. Lite mörkt, men de kommer ju att bli ljusare efter att jag tvättat det nån gång bara. På stan var det ju sån här tjejkväll, så de va en hel del folk där. Köpte 2 bh:ar bara. Mamma har vart i stockholm hela dagen så hon kom hem med ett par byxor från veromoda, och en halsduk eller vad man nu ska kalla det från bikbok. Till mig alltså. snäll mamma jag har! Imorgon har jag mattet prov, det gillas inte. Hoppas på ett bättre resultat en på diagnosen iallafall. Även om inte de va sådär super dåligt då. Nu ska jg gå upp och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, får se om jag bloggar nånting mer ikväll, annars imorgon. Ha det bra!
ser inte riktigt ut så som på bilderna!

love come back to me

Nu kommer snart Lina så ska göra mig helt klar. Hörs ikväll när jag kommer hem!

godmorgon sötnos

Sitter i pyjamas här vid min dator och myser. Åh, så jäkla jobbigt att jag inte kan sova när jag får det, vaknade runt 8 nånting. De är fan vinter nu alltså, när jag kolla ut när jag vaknade så va de frost eller snö eller nått på gräsmattan! Säker 100kilo kallt ute också så måste hitta nåra varma kläder. haha. hörs!

i want


find someone like you

Sitter och blåser håret och har just kollat på idol. Idag efter skolan kom pappa och hämtade mig och Alva och skjutsa oss ner på stan. Det blev thai och sen träffa vi Emil Och Benjamin ett tag också. Trevligt värre. Haft träning, gick sådär. Kunde gått bättre! Lina hämtade mig från den så blev en pratstund med henne också, haha! :-) Imorgon blir det faktisk också stan med Alva, och så ska jag klippa och färga håret vid halv 6 tror jag. Ska faktiskt bli enormt skönt att äntligen få färga, har tagit sån tid pågrund av att vi åkte till Turkiet och allt, men äntligen så blir det! Sovmorgon imorgon också, UNDERBART. Precis just det jag behöver just nu. En sovmorgon. mmmmmm, i like. Som tur är har jag ju en VÄRLDENS BÄSTA KUSIN, som ska in till jobbet då jag börjar, så jag kan åka med henne. Ännu mer underbart. Nu ska jag gå upp med pappas mobil innan han lackar uuuur. haha puss&gonatt!
Dagens outfit
skulle mms:a in den imorse, men hade bara 2 kr kvar (a

forever and a day

Precis kikat på idol och nu blir det snart sängen. Sjukt trött efter den här helgen alltså, fast det har jag säkert redan sagt, men endå. Jag är verkligen det. Mamma gjorde nyss en fläta på mig så tog pappas underbara mobil och knäppte ett kort. hihi. Sjuuukt bra kamera är det på den iallafall, för att vara en mobilkamera liksom. Vi hörs imorgon för nu vet jag inget mer jag kan skriva. godnatt!
lite snabbt gjord så den blev lite som den blev!

no love

Hemma efter en ganska trevlig eftermiddag med mattis på stan. hihi
Fick sluta vid halv 3 då våran syslöjd var inställd. oksönt liksom. Så jag och Mathilda tog oss ner på stan för att kika lite. Hittade faktisk en kofta, brukar nästan aldrig hitta nånting när man bara åker ner sådär snabbt. Vi fikade också, inne på coop cafeet, för där brukar vi nästan aldrig fika. Börjar fundera på om jag kanske ska börja med min städning, som jag egentligen inte orkar. Men de är ett måste faktisk. Inget prov fören på torsdag och då är det matte, så det är skönt.


baby

Nu blir det sängen för jag är övertrött, eller nått. Inte sovit ett skit på hela helgen typ.
Kom nyss på att mitt rum ser förjävligt ut så det blir städning imorgon. GODNATT
finns ingen jag saknar så mycket som jag saknar henne just nu!
söt mobilbild också

doesn't mean anything

Äntligen hemma! fytusan vad skönt alltså. Åkt bil i 4 timmar och spelat en hel del handboll hela dagen! Fast har haft otroligt kul, och de gick faktiskt bättre än förväntat! Alla utom jag Frida och Alva va från Borlänge, så aa. Fast nästa gång kommer några från Ludvika och Falun också tror jag. Nu blir det bara att ta det lungt resten av kvällen iallafall, som nästan är slut, men endå! Sen imorgon ska nog jag och mattis till team och kolla vilka handbolls kläder saker vi ska ha sen. Föressten så på fredag är jag uppbokad av mammis, har inte en aning om varför eller så, men jag får iallafall inte hitta på nånting annat, för jag ska göra nått med henne! Nu kom Lina in så ska prata lite med henne. hörs, puss!

Inte hunnit blogga nånting varken igår k...

Inte hunnit blogga nånting varken igår kväll eller nu på morgonen så det får bli mobilblogg nu. Sitter i en bil påväg till edsbyn, dalaläger i handboll. Sjukt jobbigt att gå upp imorse, mamma väckte mig vid halv 7. Haha. Tycker iallafall ni som är vakna kan vara lite sociala på sms för jag har ungefär sådär 12mil kvar!


heyheyhey

Snart kommer pirrran! och pojkarna med samma bil. haha. Med min kusin!

you used to hold me

Nu är jag hemma igen. Är med Alva och vi har badat för ett tag sen.
Ikväll ska vi nog äta pizza och lekaaaa med Peyman och Emil. Får se vad vi hittar på. Sov hos Alva inatt om ni kanske inte redan har fattat det, och vi fick frukost på sängen! asnice :d
Nu måste jag fixa mig och såntdär, så vi hörs senare! puss
SÖT

be strong

Nu är jag och Maliiin hos Alva. Själva nästan, förutom hennes mamma (a
Alva och Mathilda kommer hit snart tror jag, dom ska bara hämta lite byxor på stan nånstans. Jag har nyss också vart och hämtat ett par hemma hos Kim. haha. Nu kom Alva och Mathilda, nice. Har iallafall vart en asnice dag, 3 lektioner och ett pro. Fick sluta efter det så det blev vid 2 ungefär. Höjdhopps provet saken gick iallafall OKEJ. Aja, nu ska jag platta håret mitt för vi åker vid 7. haha finns på mobilen!


jag hatar rubriker!

godmorgon, nu har jag precis ätit frulle och ska snart fixa mig.
Tar nog den senare bussen idag, för jag hinner inte annars. Ska plugga lite också så då hinner jag verkligen inte. Hänger med Alva hem efter skolan så bloggar väl när jag är hos henne. puss

raspberry & red apple

juste, idag på no'n hade vi sånhära livräddning skit och jag och nattis va kult som vanligt. så gjorde vi mun mot mun metoden. ascoolt! jag dog nästan. för jag fick övermycket luft. men nu lever jag iallafall.
hahaha. Skön hon e den där bruden! Sitter med blött hår så det bara rinner vatten på min rygg, inte så värst trevligt, så ska snart blåsa det. Kom på att jag har hundra femtioelva saker jag måste göra nu innan jag lägger mig. Ett måste är fysiken och spanska glosorna till imorgon, och att packa lite saker. En sak till jag tänker berätta är att jag är livrädd för katter, sjukt jäkla läskiga alltså. Dog nästan engång idag. Höjdhopps examinerings skit imorgon också, kommer gå åt, jag jag vet inte vad, skogen kanske. Är värkligen USEL på att hoppa höjd, kunde när jag gick i typ 5an och sådär, hoppa fan högre då än nu. Aja, får göra mitt bästa, de är ju tekniken som räknas.  Annars har jag inte så mycket mer att berätta om, sitter och smörjer in mig med bodylotion nu då jag är sjukt torr eller vad man ska säga, efter turkiet alltså. Mamma vill att jag ska lägga in nåra saker på blocket så ska göra det om jag hinner! vi hörs imorgon iallafall för dethär får bli mitt sista inlägg för ikväll. Godnatt!
han saknar jag ganska vääldigt mycket!

idol paus så blir ett snabbt inlägg!

Kom hem för ett litet tag sen. Tränade och efter det åkte jag och pappa och sola. 22 minuter i 3an, så de blev ganska nice. Har smått panik då jag har prov i fysiken imorgon. Kan inte direkt allt så blir plugg på höööög nivå ikväll. haha. Nu ska jag upp och fortsätta kolla. (mp)

:):):)

Ska snart åka och träna.
Imorgon blir det nog antagligen borlänge, om vi har nån skjuts hem därifrån sen. Tror morfar och hans bror skulle vara lite gulliga och fixa det! Ska gå ner och prata med han nu eftersom han är här. puss

dagens!

img_1030 (MMS)

.


hej

När jag kom upp nu på morgonen hade vi ingen ytterdörr. hahaha. Vi hade en stor träbit där istället.
Just nu sitter jag i soffan och dricker smootie. Får skjuts av pappa cirka 20 över 8 kanske så det är inte direkt brottom. Idag har vi såndär examinering eller vad det nu heter i friidrott, längdhopp. Toppppen att jag knappt har tränat på de! Har handbollsträning ikväll också. Nu ska jag fortsätta äta min goda frukost! ;-)

han


run away

Nu blir det snart att kolla på idol. Haha, skulle vara lite nyttig nyss och äta gröt, för de fick vi lära oss på hemkunskapen idag, men jag tog nån såndär gröt som inte alls va nå nyttig, och den va inte så god heller. Smart jag är asså. Annars har jag inte gjort annat är suttit här, börjar bli sjukt trött så ska nog bara kolla på idol och plugga lite till fysiken som jag har prov på om två dagar eller nått. Fredag mer bestämmt. finns på mobiiiiiilen



Det där va ju humoraktigt!

Sitter här med min syster på rummet och kollar lite bloggar.
Kom hem för ungefär en halvtimme sen, har hunnit spelat lite fotboll och inte så mycket mera. Blir chill framför datorn och tv:n ikväll då jag inte har någon träning. Min spotify lista har börjat blivit tråkig nu, för jag lyssnar verkligen hela tiden, och så fort jag lägger in en ny låt lyssnar jag sönder den och sen är den dålig. hahaha. Ruuuulig jag är alltså. Nellie funderar på om hon kanske vill ha en blogg föressten, så kanske ska fixa en åt na! men vi höööörs, puss
söt hon är !

i will be your hero baby

Segt att jag vaknade 8 fast jag kunde sova till kvart i 9.
Nu ska jag snart åka, eller om en kvart ungefär. Skön dag då vi har 4 lektioner.
Ingen träning idag, så bloggar direkt när jag kommer hem. puss

cobrastyle

Nu ska jag sova, för det här är inge kul. Alla sover värkar det som eller så är alla tråkiga och gör nått annat än att sitta vid datorn. Har ingen lust att blogga heller, kommer inte på nånting alls att skriva, så godnatt!

snabb

ett snabbt inlägg nu i pausen.
Kollar på idol och käkar ananas, jätte gott faktiskt. Har ju somsagt vart och tränat, jobbigaste träningen på länge tror jag. haha. Mathilda och Börje va och kollade också. Vi körde rugby och man skulle slita somfan i den som hade bollen, så nu har jag värsta rivsår på armen. Inte bra. ;-) Imorgon har vi sovmorgon, sjuuukt nice. Får sova till halv 9 nånting, skönt. Nu ska jag snart upp och fortsätta kolla, kanske bloggar senare igen om jag kommer på nånting att skriva. pusspuss

(mp)

på pappas jobb och väntar på att han ska komma, som jag brukar göra vid den här tiden dom flesta dagarna. Ska åka och äta en sväng sen har jag träning. Mamma ringde för nån timme sen och sa att jag hade internet, något glad jag blev alltså. Vart utan sen i Fredags, hemskt ju. Så det är väl de som händer resten av min dag, träning och hem till min älskade dator som jag faktiskt har setat vid även fast jag inte haft nått internet, spelat nått tråkigt jävla spel, lyssna på skit musiken jag redan hade i datorn, helt värdelöst men hade inget annat för mig. Funderar på att kanske kolla vilken tid jag hade träning, så jag inte tagit fel. haha. vi hörs när jag kommer hem!

jag älskar moa!




kommer mer sen pă fb!

shallala

är på pappas jobb. Han har bråttom och ska hem så måste skynda. Har ingen träning idag så jag ska hem och ta de chilll bara. Vi har tydligen fått hem skolkatalogen idag så ska kolla i den. Annars så tror jag inte vi har nått internet så passade på nu. Jaja, vi hörs och bilder kommer så fort jag får internet. finns somsagt på mobilen!

åååh, vad arg jag blir

för vårat internet funkar inte en! åååh. Jag tog reda på nummret till de där jävla telia, sen så fick jag aldrig snacka med nån, utan bara med en sån där jävla röstbrevlåda. jag som skulle skälla ut dom! jävla äckel internet. Nu är jag hos daffen maria och carola och lånar marias dator, för jag är beroende. Tänkte tala om att vi vann matchen idag mot smedjebacken då, med 1-0 och vi vann serien. Fast det visste vi redan innan ;-) jaja, nu ska jag kolla mailen för jag har lagt upp en sak på blocket, puss och hörs när jag får internet då, finns iallafall på mobilen. 0720100256!


från idag!

hos mormor!

Är hos mormor nu och ska snart åka till planen här då vi har match. Sista seriematchen för i år.
Mot smedjebacken är det, kom och kolla om ni vill! Vart med Moa hela dagen iallafall, och när internetet börjar funktionera hemma kommer bilder. Fan va sur jag blir, allla där jag bor har inget internet för nånting, vette fan varför. ååååh. aja, nu ska jag inte va så tråkig mer, hörs när jag har internet då, puss

Jääääävla sepe internet

Jag är sjukt arg för internet funkar inte och kommer antagligen inte göra det fören imorgon! Fyfan. Matchen idag gick som väntat, åt helvette. Efter matchen hämta vi Moa och vi åkte till mig. Vi har badat, knäppt kort som jag lägger upp imorgon när internatet funktionerar, så har vi bakat, och kika på tv, och sååååå. Pallar inte blogga mer då jag bloggar på mammis iphone. Bloggar imorn och då kommer somsagt bilderna. Puss

vad gör vi? nu kör vi!

Är hos Alva. Sover här istället för hos Felicia, haha. Ganska vädigt kul kväll faktiskt.
Om ett tag ska vi sova eftersom jag har tidig match imorgon, eller vid 10 ska jag ju vara där. Nej nu orkar jag inte blogga nå mera men vi hörs! pusshej ;*

dynamite

Skön dag faktiskt. Hade ju röstning i skolan, och jag valde centerpartiet för de är coolt.
Hade också nått typ hörtest, och jag hörde allt iallafall. Tog bussen ner på stan en sväng efter skolan, träffade mamma och fick lite kläder och sånt eftersom jag slaggar hos Felicia ikväll. Blir film med alllla brudar ikväll. asnice. Iallafall så ska jag till kopparhallen vid 10 imorgon för jag har match vid 11. Kom och kolla vetttja. Fast nej, vi möter ju Borlänge så ni behöver inte kolla, för det kommer ju antagligen ändå inte gå så bra. ;-) ¨
Hörs kanske senare, pusspuss


söt bild!

you can dance

Sitter i soffan och äter frulle. Ska snart hänga med pappppi till Horndal, för han har nån körning till dommarhagen med nåra folk från horndal. Idag händer faktiskt en hel del saker, vi har prov i idrott, eller alltså kulstötning. Sen så har vi röstning i såndär politik sak, och sen ska vi kolla på nån brandfilm i aulan, och sen vet jag ikke. Ikväll blir det iallafall myskväll hemma, sen när Lina slutar jobbet blire väl med henne ute i stugan! hörs när jag kommer hem, för nu måste jag fixa mig. puss

here in your arms

Anonym om tuggummi:
lägg up bilder på hur du såg ut på klassfottot!
fick just en kommentar som ni ser, och tyvärr har jag inte fått mina kort en. Och sluta kommentera anonymt och stå för vem ni är istället tack! :) hihi

Just kollat på idol, sjukt många bra faktiskt. Käka en glass som var allt utom god. Nogat grej i tror jag, usch.
Nu ska jag fortsätta träna på spanskan som jag snart kan, och sen om ett tag blir det sängen för min del. kyss

tuggummi

Kom nyss hem efter en handbollsträning idag igen. Ett jäkla tränande blir det när man spelar både handboll och fotboll. Mamma hade gjort tjockpannkaka som stog på bordet när jag kom hem, underbart. I skolan har väl inte hänt nått speciellt förutom att vi hade brand sak imorse, så vi fick tända eld på en docka sen släcka den med typ en matta. haha. Idrotten va hur nice som helst också, fick göra vad vi ville, så jag och Moa masserade varann och det var hur skönt som helst. hihi. Nu ska jag ta och träna på spanska glosorna och sen kika på idol. hörs kanske sen. puss
henne saknar jag!

25

Nu ska jag plugga lite spanskaaa glosor och såntdär, och sen blir det sängeeen.
MATHILDA SKA VARA FRISK IMORGON FÖR HON SKA TRÄNA MED MIG, har jag bestämmt.
haha, men godnattt


emma är söt!

written in the stars

Precis kikat på idol, och bruden från avesta va helt klart bäst!
Haft träning också, världens flum träning. Haha, för jag är alltid lika snäll mot olivia (a
Men ajaaaa, annars har det inte hänt så mycket idag, vart hos mormor och fikat innan träningen, och nu är Lina här och fixar ute i stugan eftersom hon ska bo här från imorgon och ett tag frammåt, vet inte hur länge. :)
Nu ska jag göra nånting annat, så pusspuss

yesss

Sovmorgon, fast för mig är det ingen sovmorgon, för jag sitter på västanhedetrafik och gör allt och inget. Hade ingen skjuts senare än 8 idag så fick åka med pappa då. Tror vi börjar 10.15 om jag inte har fel, så då får någon skjutsa mig dit då.

dagens, hehe kalllt.

haha, bildboooooomb ;-)

lugg kanske? HAHA
2007 tror ja, haha

aa, det blir den högst upp den 29onde då jag ska färga iallafall, inget snack om saken!

idoooooool

Sprang ner nu till datorn en sväng i idol pausen.
Vart och tränat, innan det käkade jag på thai. Annars har ingenting annat hänt.
Mathias logga nyss in på facebook som han inte vart inne på, på någon månad, och gissa hur många vänförfrågningar han hade? haha lätt över 40 vare. Nu måste jag upp och kolla för nu har det börjat. hörs kanske senare, puss

hello sweetheart

Sitter på pappas jobb och väntar på att han ska komma hit från borlänge. När han kommer ska han skjutsa mig till träningen, fast det är ju inte direkt bråttom eftersom det är 1 timme och lite till kvar. Kollar runt lite på olika sidor efter byxor, eftersom jag knappt har nåra alls känns det som. Blir jämt att man bara tar på sig ett par leggins typ. Så nu vill jag ha nåra snygga byxor, men hittar nästan inga, och dom jag hittar kostar runt 1500.

dom här tillexempel, skit snygga tycker jag men båda kostar över 1000kr ;-)
Supra Mix Mix Sharp SEK 1439, Whyred - NELLY.COMSupra Thin Stretch SEK 1149, Whyred - NELLY.COM
Nu ska jag kila ner och kolla för jag tror pappa kommit. puss

bok nästaaa

Såg på Mathildas blogg att hon läser en bok hon tycker är bra, och då kom jag på att jag faktisk också börjat läst en, för 2-3 veckor sen kanske. Men tänkte att man kanske skulle fortsätta lite nu. Ett hål i själen tror jag den heter. Så vi hörs imorgon, sovsött

tarzan boy

Kom precis hem efter en match som faktisk gick bättre än förväntat. Dock inte för mig, då jag själv inte tyckte jag spelade så bra. Gjorde nån bra hörna och nån bra frispark, fast jag spelade höger mittback hela matchen också så. I skolan idag har vi haft två prov, So provet som jag plugga till igår, och ett textilslöjds prov som jag inte pluggat till ett dugg. Fast fick jobba tillsammans med Hanna och Emma Johansson, så det ska nog gå bra ;-) SOn gick sådär, va endel frågor jag inte svarade på, eller 2-3 st kanske. Men förväntar mig ett G iallafall. Har inte så mycket mer att berätta om nu så vi höres väääääääl!
bild från i sommras
Världens bästa Alva! jag älskar dig, och kommer alltid att göra det.

PLUGG PLUGG OCH PLUGG

SO prov imorgon, och jag kan inte mycket alls. Mathilda har iallafall skickat allt som står i anteckningarna så nu kan jag lite! Ska fortsätta plugga och nu stängs datorn av. Godnatttt

hihi

Precis spelat det här spelet, sjukt kul faktisk.
Man ska ta en chokladbit, varav en utav 12st innehöll chilli. Så den va alltså jätttte stark.
Mathias var den förlorande eller vad man nu ska kalla det. haha
en bild på Nellie i hennes onepiece också.

no sunshine

Nu är heeela familjen hemma och nu blir det bubbelpoolen.
Oskönt liksom. Fick 3 par örhängen av min underbart gulliga syster!
Jag har ju köpt saker åt dom i Turkiet också, Nellie fick en onepiece och en converse väska, Mathias fick en tommy hilfigher skjorta och en G-star jacka, mamma och pappa fick en vattenpipa och godis. Till mig själv köpte jag två humör tröjor, en ring, ett par örhängen och ett thomas sabo smycke. Allt jag har och säga just nu, puss
BTW, dom har vart på lisseberg igår, och tror ni inte dom vann både en kexchoklad och en marabou eller? hihi

bumpy ride

Kims kommentar: De där är ju fan typ du och Mathilda, skulle inte förvåna mig om ni kom in så!
HAHAHAHA

bilder från turkeeeeeeey!

JENS! ♥
för mer bilder, kolla facebook!

plugggg hela dagen lång

Äter kinder schokobons och har just kollat på idol auditions, eftersom jag var borta i veckan och inte kunde kolla.
Kim har precis gått hem så nu är jag själv igen. Har inte träffat min familj på över en vecka nu, så saknar dom faktsikt. Men om nåra timmar kommer dom hem så det blir väl kul. Mindre kul är att jag har 5 saker att plugga till, eller alltså har 3 prov, och sen ska jag göra 3 sidor i matten, och en uppgift i svenskan. Klar med svenskan så det känns skönt, men resterande får jag göra under dagen. Usch vad jobbigt alltså. Nu ska jag slå över till tv och se om det har börjat igen. hörs!

drop the world

Nu ska jag och Kim kika på film på min supercoola tv.
Tror det blir weddingdate till att börja med iallafall. Mitt rum är sådär iskallt verkligen så man måste nästan ha mjukisar på sig. Jag har det iallafall. Pappa får fixa värme hit annars kommer jag ju inte klara mig ;-) Hörs imorgon, och då kommer bilderna från Turkiet också! godnatt

hemma, UNDERBART

Sån jäkla skön kännsla då jag klev in i mitt hus. Helt ensam är jag här också då restan av familjen är o Göteborg och har det skoj. Tillbaka till Turkiet nu då. Har vart en helt underbar vecka, med sol varenda dag. Åkt bananbåt, vart och handlat, solat, badat, vart och kolla på show-er eller hur det nu kallas varje kväll, träffade Felicia och dom inne i Side, ätit sånnadär sjukt goda "socker pannkakor" eller vad man nu ska kalla det. Har iallafall vart helt underbart. Flyget hem gick 05.05 inatt, och det är ju 11 september, så sjukt läskigt att flyga just idag liksom, men det gick finfint. Annars idag så har jag inte gjort mycket, Kom hem till Hanna vi 12 tiden. Mathilda kom över och vi drog ner på stan. Farmor hämtade mig vid halv 5, och nu sitter jag här hemma själv och gör allt och inget. Kim kommer över tror jag, kanske blir kvar över natten, får se. Alla bilder kommer jag ladda upp sen, pallar verkligen inte nu. puss

Veckans låtar
älskart

Hemma i sverige! På en bensinmack just nu....

Hemma i sverige! På en bensinmack just nu. Bloggar när jag kommer till Hanna. Puss


Nu väntar ännu en soldag! En sista dessu...

Nu väntar ännu en soldag! En sista dessutom. Igår kväll var vi som sagt i side och träffa Felicia och dom, köpte en del saker också. När vi kom till hotellet senare så drog jag emelie henke och adde ner på white night på stranden. Ikväll åker vi iallafall hem. 1 på natten åker vi till flygplatsen. Hörs när jag kommer hem!


Påväg ut ur planet. Sjuk resa då de va ...

Påväg ut ur planet. Sjuk resa då de va en massa jävla små barn som fick mig på dåligt humör. En sparka mig i ryggen hela vägen, en skrek när jag försökte sova, en spydde i mittgången så jag börja må illa av det, usch fyfan. Men annars äre sjukt nice. 43grader varmt ute hörde jag. Nu blire schteek resten av dagen. Förresten, glömde gubben bredvid oss som satt och bedde nånting med händerna som en jag vet inte vad. Haha. Puss


aa så äre

schnyggg (MMS)

Hehe söt bild alltså. Sitter i bilen just nu påväg till arlanda. Inte så jävla nice att vi somna ett och upp igen sen vid fem. Om cirka sådär 4 timmar sitter vi i planet. Känns helt sjukt faktiskt. Tror vi är i sala eller nått sånt nu iallafall. Vi hörs nångång. Pusspuss


hon som är king på att blogga på mobileeeN

Det får bli mobilbloggning nu på kvällN. Vi har hunnit med en hel del nu ikväll. Träffade Emma och Jennifer på willys, vi köpte godis på Pikaboo, vart vid kullen och snacka med Ebba och Vickan, satt på ett gräs och vänta på att NÅRA skulle komma som inte gjorde det, käka tacos och kollat på tv, ringde hit Edvin och Alexander som kom hit och va med oss från halv tio till halv tolv kanske. Skön kväll faktiskt. Just nu ligger jag i en säng och väntar på Hanna medans hon duschar. 5 i natt bär det av mot arlanda iallafall så va extra sociala då. Eller innan 11 för sen kostar det för varje jävla sms. Nu är mina fingrar slut och orkar inte skriva mer. Så godnatt!


denfårblibra

Hos hanna. I hennes soffa i hennes vardagsrum mer bestämt.
Slutade för cirka precis exakt 54 minuter sedan. Fast vi fick skjuts hem så det gick snabbt.
Senare kommerväl pappis hit med väskan min, och sen 5 i natt ungefär drar vi. Så ni som är vakna får gärna va sociala på sms då tack. Ikväll vet jag inte vad vi hittar på, träffar nån/nåra kanske. Emma och Jennifer ett tag tror jag nog iallfall. Får se om jag kommer blogga nått veckan, men ska försöka så mycket jag kan. Mobilbloggar väl om inte annat. Nu orkar jag inte bloggga mer, men vi hörs väl nångång. pusspuss


skosnöre

Att det kan kännas så sjukt konstigt, fast en det bara var ett år sen. Sitter på bussen nu iallafall. Nu är jag i Horndal. Hoppas jag bara inte glömt nått nu för nu är resväskan redan i stan. Aja ska fortsätta att ha sådär skit kul på bussen, Pusshej


the botten is nådd

Ny duschad, ny tvättat hår, ny rakade ben, och packat och klart inför att åka utomlands, finns det nått mer underbart? nej, jag visste väl det. Nu ska jag väl ta och käka nånting gott, sen plugga lite på glosorna tills imorgon, och kanske lite SO, även fast vi har det om 1 och 1 halv vecka, men pallar inte plugga när jag är där liksom. Already gone på högsta volym, så bra. Glad jag är nu asså. Mamma och Pappa har fixat en massa euro eller vad det heter som jag kan handla där för också, så det är skönt att jag slipper det på flygplatsen. Nu ska jag somsagt äta nånting sen lägga i handdukar som jag kom på att jag glömt lägga i resväskan. Och det sista får jag lägga i imorgon, typ som smink, tandborste, och sånt jag behöver imorgon på morgonen. jaja puss, och godnatt om jag inte hinner blogga nått mer ikväll.

inte en aning om vem pojken längst ner är, men han va ju en trevlig prick, hehe

baby your all that I want

Kom precis hem från träningen. Hunnit påbörja min packning, fast långt ifrån klar.
Ganska inte nice att jag har tre prov sen när jag kommer hem,
men får väl plugga järnet då.
Nu ska jag sätta på full volym på spotify och sen förtsätta packa, hörs senare antar jag!
heta lökpics, hehe! ;d

pearly gates

Sitter och tänker på om jag kanske skulle ha packat lite inför Turkiet idag egentligen, fast nu är det ju försent. Men Hanna hade tydligen redan börjat igår eller nått sånt. Och jag har bara imorgon kvar, eftersom jag hänger med Hanna efter skolan på fredag och sen 4 på natten drar vi. Shit, vad jag längtar alltså. Hade tänkt att lägga mig nu, sjukt trött och så. Kanske plugga en sväng på spanskaglosorna som jag inte kan en så länge. jaja, GODNATT!

funderar på någon av dom tills i vinter, vilken är snyggast?


livet leker!

Hemma nu, fick skjuts hem från skolan. Asskön dag faktiskt, har vart glad hela dagen.
Mamma skickade ett mms, på mina bikinis som kommit idag, och nu när jag kom hem testade jag dom, och dom va helt perfekta, kunde inte vart bättre. Så nu är jag glad för det också, och jag ska iväg och träna nu, de blir faktiskt skönt att röra på sig lite, men endå orkar jag inte. Aja, har lite brottom, så bloggar när jag kommer hem sen istället. pusspuss

here without you

Hos mathilda. För vi har sovmorgon, och de är inte alls nå kul när man inte har skjuts. Eller skjuts hade jag, fast vid 8 nångång. Hanna kommer och hämtar oss sen trorja, kanske vid 10 eller nått. Skönt med bara 4 lektoner idag, engelska, matte, nånting sen hemkunskap. Oskönt liksom. Efter skolan tar jag nog bussen till Fors och tränar om jag inte har skjuts eller nått, men tror jag tar bussen iallafall. Nu kommer jag inte på nånting mer att skriva, så hejdårå! 


söttt

RSS 2.0