valborgsmässoafton!

Just nu ligger jag i Moas säng med hennes dator framför mig. Har varit ganska dålig på att uppdatera med det får ni leva med. Ikväll ittar vi nog in hos Denice en sväng. Natten spenderas hos Johanna med henne Felicia och Frida. Mys! Nu ska jag och Moa fortsätta med vårat paradise tittande. Ha det superbäst!

time to pretend

Bakar kanelbullar för andra gången denna vecka. Nu står dom på jäsning så tänkte passa på att slänga in ett inlägg under tiden. När mina bullar är klara glider jag och mamma iväg till Sala.


ur läcker!


nu måste vi dra

I måndags for jag och Moa till Stockholm med morfar min. Bodde hos Angelica i två dagar, och tog tåget hem idag. UNDERBART. Nu ska jag packa upp och sedan försöka plugga lite trafikregler. ha det bäst!

something to die for


happy easter!

Ännu en underbar dag med sol&bad. Ett par shorts, en thomas sabo berlock, lite godis och 1200 kr rikare. Kan inte bli så mycket bättre.

eddie meduza! kung

Har varit en underbar dag med mycket sol, har faktiskt legat ute vid poolen nästan hela dagen. Nu far vi till fors på middag och efter det ska jag träffa Linn igen. Kanoners!

this is where the fun stops

Godmorgon! Just nu sitter jag inne i playstation rummet och kikar facebook och lite sådär. Har nyss ätit frukost ute vid poolen, mys! Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ingenting in planerat förutom middag hos mormor&morfar ikväll. Ska iallafall kila ut nu och bada bubbel med mamma. Ha det braaaaaaaaa!

summering av denna kväll hittils!


lilla hjärtat, jag tänder så på dig

Kom precis in efter att ha legat ute på våran soffa i det fina vädret. Så underbart. Stod och kollade ut över ängen på alla hästar och vart faktiskt riktigt sugen på att rida. Helt klart något jag måste göra i sommar. Nu ska jag smita upp och hjälpa mamma med tacosen till ikväll. Ha det toppen!


fallen soldiers

Sitter och lyssnar på rockklassiker, grymt bra musik faktiskt. Skönt att äntligen ha lov, ändå så vaknade jag vid halv åtta, åtta nånting sånt. Har under morgonen hunnit med att sätt på Beverly hills och nått mer program. Ska upp och fortsätta mitt tv tittande. puss

i´m gonna make it

Ska städa mitt rum alldeles strax. Kom hem efter tre någon gång idag. Hade utvecklingssamtal efter jag slutat. Och det gick super. Annars så var det inte så mycket mer. Ska försöka hinna med att bada en sväng sen efter jag har städat, riktigt underbart ute i solen. 
haha för skön brud alltså!

Bigbrother Vs Basshunter!

hahah, skön!

up all night

skulle inte sitta helt fel till sommaren!

19 grader varmt ute, underbart!

Påväg hem nu efter att ha väntat i 3 timmar på svar. Som tur var va det ingen spricka eller brutet utan bara svullet och så. Känns bra!

don´t let me go

Kom precis hem efter att ha varit inne på akuten. Har troligen en rejäl blödning i knäet så måste in imorgon bitti och röntga. Det här hade jag inte räknat med precis..

jag är kung på att köra moped

Kom hem för ett litet tag sen från ännu en dag i sala. Dock slutade inte denna dag lika bra som gårdagen. Lyckades bromsa på en grusfläck, och ja sen vart det som det vart. Märke inte av mitt ben först, men nu när jag kom hem så var knäskålen helt svullen och blå/grön nånting sånt. Kan jag knappt stödja på skiten. Åhhh. Nu ska jag ta mig ut och äta lite glass och hoppas på bättre tider.


take it to the limit

Dålig uppdatering, men har varit på moppe kurs i sala från åtta imorse till tolv. Kom hem vid halv två nångång och sen dess har jag varit ute. Haft shorts och maxxat med olja, helt underbart. Nu vill jag verkligen att det ska bli sommmmar!
Ska gå ut nu igen, ha det toppen!

what ya gonna do

Ska snart upp och lägga mig på soffan och ta´t lugnt, tänkte först bara slänga in ett inlägg. När vi slutade idag stack jag och Frida ner på stan och köpte en present som jag var tvungen att köpa, sen vidare till coop där vi fikade, sen kom pappsen och mötte oss på team där jag köpte nya fotbollsskor eftersom mina andra är för små. Konstigt nog köpte jag ett par i en storlek mindre nu som inte var för små. Efter det tränade vi och sen åkte jag hem. Hemma har jag hunnit med att laga mat, badat, sätt på tv och en massa mer. Så har min dag sätt ut. Nu får ni en bild på min underbara glass med jordgubbar som jag nyss åt. sommar♥

basshunteeeer

hallådär. Denna dag har varit helt okej, eller bättre än så faktiskt, bara kollat på film och haft idrott. Skönt. Har hunnit med en sväng ner på stan också, köpte ett linne och en glass. Sen efter skolan gick jag ner igen för då skulle jag till Dessan och plocka bryna. Skönt att ha det gjort. När jag kom hem la jag mig ute på en solstol, helt underbart väder ute ju. Ska duscha nu, vi hörs


helt okej snygg alltså

born to be wild

Kom hem för ett tag sen. Har haft träning och efter den åkte vi till mormor en sväng. Trevligt värre. Nu ska jag kila upp och så blir det tv resten av kvällen, ha det toppen!

so far away

Har nu gjort de två första stegen på min behandling för håret, resterande två ska göras imorgon bitti. Blir illa tvungen att kliva upp före halv sju, för måste hinna med att duscha, torka håret, och platta det. Har en sak på huvudet som är vit, den är helt förjävlig. Oskön, och ja, jag vet inte allt. Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa min underbara bok. Ha det gottt!

get stoned

Jag&mamma var in på bokia igår och köpte en bok, det som gör ondast heter den. Har börjat läsa den nu, och liksom alla de tidigare böckerna värkar den super bra. Har redan hunnit läst 43 sidor, hehe. Annars har jag inte gjort så mycket idag, setat ute i solen, helt underbart väder har det varit hela dagen faktiskt. Ska kika på sista delen utav gårdagens big brother nu, hörs nångång.

standing soldier

Nu blir det mys framför tv:n resten utav kvällen, så jag är kontaktbar på telefonen.
Ha det!

helt underbar låt

lips of an angel

Nu ska jag upp och äta, men skyndar mig och slänger in ett snabbt inlägg före. Mamma kom och hämtade mig vid tre när jag slutade, vi åkte ner på stan en snabbis och sen vidare hem till Alva. Veronica klippte mig, blev ganska kort, men otroligt skönt! Är super nöjd. Nu ska jag kila upp och äta, hörs någon gång!

better than me

nu



och sen..


har funnit fyra nya favvo låtar!






låt solen värma dig

Hejsan! Har varit jätte dålig på att uppdatera i helgen, men har ju somsagt vart med mathilda och om ni vill veta vad vi har gjort kan ni klicka här. Hon åkte iallafall hem för någon timme sedan och nu är farmor&erland här och grattar pappa. Vi har nyss ätit paj och nu ropar dom på mig att jag ska komma upp och fika, så lär väl göra de! Ha de toppen.

grattis vääärldens bästa pappa!


Stackarn ligger uppe och är sjuk på sin födelsedag..

dagens rätt fräna outfit!


mitt huvud snurrar

Blev ingen bloggning alls igår, men var inte hemma + att internetet inte fungerade i hela avesta. Min klass hade disco igår, hehe. Kul att de var typ jag och några till som var dom enda om hade roligt och dansade. Resten satt och dog på sidan om. Men iallafall, idag kommer Mathilda hit och leker med mig, får se vad vi hittar på. Ska åka och hämta henne nu tror ja, så hoppas hon är vaken. Vi hörs väl senare antar jag, puss!



nu är jag at home again!

sanna om ut ur min skalle:
där har vi tricket alltså!! ;) lögnare

Sv: hahahahha sanna, jag dör!

still counting

Nu drar jag på träning, och sen avslutning eftråt.
Bowling och hamburgare, wihooo.

ut ur min skalle

Slutade 12.50 idag, helt underbart! Eva kom och hämtade mig och körde mig till busstationen där jag tog bussen hem och var hemma vid två. När jag kom hem var de strömavbrott, för de blåser ju nå så förjävligt ute, så de är ju inte så konstigt. Men nu är strömmen tillbaka! Ska kika på senaste avsnittet av bb, som jag missade halva av imorse när jag skulle kolla. Hörs nångång.

Nu; sveriges mästerkok!


something to die for

Kom hem för kanske en timme sen. Har varit på syn undersökning och kikat runt lite på stan. Skönt att jag slapp profilen idag, slutade halv tre istället för fyra. Efter undersökningen gick jag och min bror och satte oss på trav in och åt glass. Daim glass med päron smak, faktsikt riktigt god. Var in på team sportia också och kollade på fotbollsskor, och dom jag hade tänkt att köpa kommer i början av nästa vecka så får vänta. Hann också med att köpa present till pappa som fyller år på söndag!

ibland är dom då alltför söta!


Like a shadow from the past


Sitter å lyssnar på musik och äter ett päron, som inte var så gott alls. Kom hem vid halv tre idag eftersom vi slutade två, så himla skönt. Har hunnit med att plugga, ätit mat, spelat kort och ja massa saker. Tänkte att jag kanske skulle ta och gå ut nu en sväng, kanske ta en promenad eller liknande? skulle behövas eftersom jag inte tränar idag. Att gå ut och springa har jag inte nån som helst lust med, verkligen ingen ork för de. För trött helt enkelt. En sovmorgon skulle sitta riktigt fint just nu, för de hjälper inte hur tidigt jag en försöker lägga mig, kan endå inte somna.. tragiskt men sant. vi hörs nångång!

jag tänker tillbaka och minns hur underbart det var

Fortsätta med detta en stund nu innan jag ska se på tv. Såg nyss klart filmen, helt underbar film tycker jag. Riktigt bra faktiskt, så för er som inte redan sätt den, är de helt klart en sevärd film. Har hunnit med att laga lite mat till mig och pappa också, pommes med grillad korv. mmmm.

för kärlekens skull

Hejsan.
Är hemma nu helt själv, och de har jag varit sen halv fem. Ganska tråkigt faktisk, för det finns verkligen ingenting att göra. När jag slutade idag tog jag mig till pappas jobb för att plugga lite och tvätta våran bil som han tvingade mig till, nejdå jag är så snäll så jag gjorde de frivilligt. Fick skjuts hem utav Monica och hennes man, skönt. Eftersom vi inte hann se klart filmen igår, och bachelorette skulle vara idag och inte igår, så blir de att se på tv ikväll istället för att sitta här. Ganska skönt faktisk. Ha de bäst!
gammal&söt

himlen är oskyldigt blå


jag kommer

Jag och Nellie har nyss varit ute på en cykel tur till farbror min och hans familj. Dock hade vi bara en cykel, utan pakethållare, så det fick bli styret. Jessica fyllde år i fredags om jag minns rätt, så vi fick tårta och lite sånt. Underbart. Nu ska jag kila upp och kika på film med resten av min familj, och efter der blir det bachelorette!

Den tror jag vi ska se!

hemmmma!

Kom hem för en timme sen lite mer. Har inte hunnit med så mycket mer än att duscha, och käkat lite. Halv åtta imorse klev jag och Emma upp för att träna, känns bra! Känns inte så bra däremot att vi bara var fyra stycken som tränade, dåligt av alla er som inte tränade tycker vi. hehe. Iallafall så har jag två stycken måste saker idag att göra. Och de första är att plugga spanska, kan ingenting och har prov på onsdag. Sen så är de andra att städa rummet, gud så fult de är nu, massa kläder och saker, nej, dom ska bort. Nu var de inte så mycket mer tror ja..

vemdalen för två år sen! 

Nu drar jag till emmma!

hahaha söta vi var.

hahaha!


danza kuduroooo!

Hemma nu efter en helt okej bra dag.
Fast hemma har jag ju varit ett tag, men har inte hunnit bloggat. Har badat, och ätit och såntdär. Har också somsagt ätit thaimat idag, en riktigt trevlig stund inne på janyas tillsammans med Frida och Carro. Vi hade så mycket att prata om så vi helt glömde bort tiden, och när de var 20 minuter kvar innan träningen skulle börja kom vi på att vi skulle ner på stan en sväng också. Brottom blev de kan jag säga, men vi lyckades faktiskt nästan hinna. Nu ska jag gå upp och se lite på tv, kanske någon bra film?

skönt med sovmorgon!

inställd spanska, så vi börjar halv tio. Daffen kommer och hämtar mig tio över nio, snällt av han! Annars hade jag varit tvungen att åkt bussen som gick vid åtta. Har redan fixat mig klart, så nu kan jag sitta här resten av tiden. Skönt. Ikväll har jag fotbollsträning, så jag och Frida tänkte ta en sväng förbi Janyas och äta lite thaimat innan träningen. hejdåååååå!

första april idag! heheh

RSS 2.0