Danmark ♥

 Sitter just nu i en volvo xc60 påväg mot Örebro. Helgen har jag som jag tidigare nämnt spenderat i Danmark. Har varit super kul och bra och trevligt på alla sätt. Inatt sov jag på det kanske sämsta hotellet jag någonsin sovit på, men hoppas att denna natt blir på ett bättre ställe! Nu ska mina syskon ha datorn så måste runda av, ha det bra! 

I love ☀.

Har varit fin väder hela dagen så har bara varit ute! Min underbara vän Åsalinn kom hit vid två och gjorde mig sällskap. Go tjej det där. Nu ska jag packa inför både en cup och en veckas semester, far iväg till Danmark inatt redan! Ni får ha det så bra här hemma. ☀
 
 

a day to remember

Bästa Gammo-Elin som fyllde 90 år igår! 
Picknick i Tällberg med nästan hela släkten.
Jag och min mor i Dalhalla. En av grundarna till Dalhalla var Elins morfar-Bud Erik Hansson. 
Besök på Rättviks kyrkogård, satt blommor i Elins föräldrar och syskons gravar.
Den helt otroligt långa bron ut i Siljan. 
Jag och bästa Vickan längst ute på bron.
Nathanel, Mathias och Liam nattbadar.
 
Har varit en riktigt trevlig resa måste jag säga. Helt klart över mina förväntningar. Jätte god mat, mysiga besök på olika ställen. Kunde inte blivit så mycket bättre. Och att Elin fick uppleva detta, var mer värt en något annat! :') 

days like this

Fint väder, solar och äter vattenmelon, fotbolls träning ikväll, en vecka kvar till Danmark.. Ibland är livet förjävla underbart!


words I couldn't say

Igår morse for jag och Mathias till huvudstaden för någon timmes shopping, efter att vi var klara tog vi tunnelbanan till Angelica och Geroges nya hus. Någon timme senare kom resten av familjen och vi firade både Jonathan och Nathanel som fyllt/fyller år denna vecka!
 
Dessa två toppar fick jag med mig hem! 
Och imorse när jag öppnade brevlådan kikade dom här underbara shortsen fram! 
 
 
 
 
 
 

a little bit stronger

Denna dag har jag tillbringat i Backa med farmor Siv och lilkusinen Wilda. Plockat jordgubbar, fikat och hälsat på djur :-)! 
 

follow me

I onsdags kom fyra stycken hel sköna brudar hit och har tills idag hållit mig sällskap. Har varit riktigt roligt måste jag säga. I onsdags var det poolen som gällde, badade minst 4-5 timmar! Igår var en chill-dag och idag har jag varit väääldigt duktig måste jag säga. Har städat mitt rum, köket och vardagsrummet. Har tvättat alla sängkläder och handdukar. Åkt och handlat mat på ica, och vattnat blommor. Börjar inse att de inte kanske skulle vara så lätt att bo ensam ändå... Under kvällen har jag umgåtts med Kim. Vi har vart ute på en moped tripp och sätt en film. Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig i tid för en gångs skull, så godnatt!  
 
Grattis Världens sötaste Jonathan. 1 år nu! ♥

don't wanna lie

                För ett antal år sedan var till och med jag intresserad! 
Nu har hela familjen farit för en veckas cross semester, och kvar är bara jag, helt ensam. Fast det är helt okej skönt det också! 

little lion man

Sedan i torsdags har jag spenderat all min tid med denna allt för goa tjej. Vi har haft massor av trevliga saker för oss. Nu ska jag fortsätta se en film-en norsk film, sen sova. Under morgondagen väntas shopping i västerås med min mor!

mi casa, su casa

Några av de bilder som togs förra veckan! Peace and love♥ 
Det var riktigt grymt. Skrillex var utan tvekan den bästa spelningen.
Topless, all in helt enkelt!
 
 
 

RSS 2.0