no woman no cry

Sitter I köket just nu och pluggar historia och dricker kaffe. Eftersom Nellie köpt en iPad 3 så var jag tvungen att testa den. Rätt grym må jag säga! Idag har varit en jobbig dag. Min iPhone har fått sig en trasig baksida och annars har det bara varit väldigt tråkigt. Nu ska jag fortsätta plugga och sedan se på paradise hotel om jag hinner innan big brother börjar. Ha det bäst!!

jag har världens bästa pappa!

Tack min kära far. Du är bäst!
kan passa på att fråga, är det någon som vill köpa ett par blåa låga converse i storlek 5? hör av er isåfall! 0720100256 :-)

lördag!!

Gårdagen tillbringades i västerås med min mor och syster. Var mycket trevligt, köpte lite kläder och käkade middag på Harrys. Blev väckt nio imorse, och vid tio for vi iväg till falun och kollade på clash of nations. Var riktigt kul, och bra. Nu ska vi iväg och grilla och så. Ha det fint. 

innan jag kände dig

Skön dag, haft en riktig lektion + en iup imorse. Slutade vid 11.50, gick och köpte en calippo shots med sanna och oscar sen for jag hem lite senare. Nu har jag en hel del att plugga, både spanska matte och historia, så kanske borde sätta igång snart.
Ha en bra dag!!!


ass back home

Har världens dåligaste samvete just nu. Vart sur på Nellie och då tog hon sin cykel och åkte och köpte massa godis till mig för sina pengar. Åh, hon är ju bara för gullig ibland. Just nu ligger jag nere på mitt rum och har det bra. Borde egentligen plugga eftersom vi har prov på andra världskriget ganska så snart, men först hade jag tänkt att kolla på paradise hotel. Hittar hela tiden på orsaker till att inte plugga och det är inte bra. Är verkligen så sjukt trött på allt som har att göra med skolan just nu. Värre än någonsin. Denna dag hade jag lika gärna kunna stannat hemma, eftersom jag ändå inte gjort någonting. Kollat på schindlers list som var tre timmar lång utan att knappt fatta någonting, helt onödigt. Nej, nu ska jag se på paradise hotel somsagt var!
Av någon väldigt konstig anledning ramlade denna lapp ut ur min väska när jag packade ur den igår, hm..

jag saknar dig mindre och mindre

Idag är en sånhär skön slapp dag. Mycket behövligt. Har städat mitt rum, setat i bubbelpoolen någon timme och om ett tag ska jag och min bror till solstudio en sväng har vi bestämt. Nu ska jag måla mina naglar, ha det fiiint!




jar of hearts

Såhär ser jag ut just precis nu. Själv torkat hår och helt utan smink! heheh
Ja, som tidigare sagt så var jag till Borlänge och spelade match idag. Gick hyfsat bra faktiskt, med tanke på motståndet. Efter matchen for vi till Ica maxi för att köpa godis och en piggelin♥ och sedan for vi hemåt. Kvällen har tillbringats på soffan. Kikat på lite resor osv, är så sjukt sugen just nu. Pappa far till USA om cirka 4 timmar, är man nå avundsjuk eller? svar ja. Eftersom jag inte fick följa med så ska han få köpa en massa saker till mig istället!!! Nu ska jag se någon film och sen sova. puss&godnatt.

saker man minns

Ligger i min underbara säng och ska snart sova. Helt slut är jag. Min kväll har spenderats i kopparhallen. Kollat på killarnas match och sedan spelat. Toppen bra kämpat av alla, och vi skulle ha vunnit. 22-24 tror jag det blev, nöjd ändå med tanke på att dom hade en landslags spelare med som gjorde 14 av deras mål. Imorgon är det match igen, blir en jäkla massa spelande nu eftersom säsongen snart är slut. Vi möter då Borlänge vilket inte känns speciellt roligt. Men vi får helt enkelt göra det bästa vi kan iallafall. Nu känner jag att det börjar bli dags att sova. Ha det så bra, pusshej!

endelig!


knock you down

Eftersom Sara fyller år idag gick vi till Ming thai och hade en jätte trevlig lunch stund tillsammans vi tjejer. Grattis ännu en gång!! hihi. Vart en jätte skön dag faktiskt, spelat teater och haft roligt. Efter skolan for jag till flotta flätor för att färga och klippa håret, vart super bra, och sedan till avestavallen på fotbollsträning. Imorgon är det nationella prov i biologi. Chansar på att det blir en ig debut för mig. wohoo!

nu ska det badas efter en skön dag i romme!


Ja, mina syskon är ganska gulliga ibland ändå. Hittat en länk där man kan ta bort tidslinjen, alltså så igen har tidslinje på facebook, endast på din egen dator.http://www.timelineremove.com/ Så om ni vill slippa den kan ni klicka in på länken, tar endast några sekunder!

a thousand years

Igår hade jag och åsalinn en toppenkväll med massa mys. Idag Har vi haft besök av tre söta små ungar + lite vuxna. Tårtkalas. Pappa fick för sig att göra en tårta för ovanlighetens skull. Nu väntas soffmys och melodifestivalen och sen sova tidigt då jag ska upp i tid imorgon. Ha en bra kväll!

if I die young

Äntligen klar med min SO uppgift. Och den vart bra enligt mig, dock lite kort men det får duga. En sak som inte är bra alls är att min bil är trasig. Påväg till skolan i tisdags började den låta konstigt och gick helt enkelt inte bra alls, så vi stannade efter vägen för att kolla vad det var, och det var så pass illa att dom fick bärga den in till stan och nu väntar vi på nya delar. Nu får jag alltså försöka fixa skjuts överallt hela tiden, för buss tänker jag knappast åka. Busskortet mitt har jag tappat bort också så det gick ju ändå inte. I skolan denna vecka har vi afrika tema, vilket inte är speciellt roligt alls. De två senaste dagarna har bestått av nästan bara filmer. Annars har det inte hänt så mycket. Nu ska jag iallafall lägga mig på soffan ett tag, under kvällen väntas både biggest loser och big brother. Två stycken bra program!
Saknar er tjejer!! ni är bäst.

whovalley ski and snowboarding

Har ingen tid till att göra något inlägg nu då jag måste bli klar med iallafall en av mina hemtenta frågor. Därför slänger jag in mitt och Emmas klipp från Vemdalen istället. Gryma vi är!

amazing

Helt sjukt vilka människor det finns alltså, som orkar lägga ner tid på att kommentera helt onödiga kommentarer. Om du vill mig något kan du gärna få stå för vem du är istället för att kommentera anonymt ett flertal gånger, för uppenbarligen är det någonting som du stör dig på och då kan du gärna stå för det och säga det till mig istället. Det var allt jag har att säga, ha det fint :)

Rock 'N' Roll dream

Sitter inne fast än det är så fint väder ute, för lite variation, med Mathias dator istället för min. Om ett tag ska jag och mammi ut och gå en lång promenad har jag beslutat. Sen ikväll far jag till Johanna&Börje, och vi ska ut på trevligheter. Så ser min dag ut. Ha det fint ohyes.

night of your life

Har varit helt underbart, varenda sekund av resan. Skulle utan tvekan kunna åka tillbaka nu på en gång. Kom hem igår kväll, före tio någongång. Sov nästan hela vägen hem så det var riktigt skönt. Idag har jag inte hunnit med så mycket, har badat bubbel och solat i det fina vädret och sen bara setat inne och inte gjort någonting. Får se vad resten av dagen har att erbjuda, sitta här hela dagen har jag iallafall inte lust med. Ha det bra!!

RSS 2.0