remember me

Helt underbar film, något jag verkligen rekommenderar till er som inte redan sätt den. Nu ska jag packa inför veckan och kolla hur vårt tält ser ut, kan behövas ett ganska bra med tanke på vädret.. Ha det fint! 

cookies with a smile

Min midsommar helg har varit helt okej! Den fick avslutas med en match mot Leksand, äntligen en vinst! Nu är det bara att ladda om för en vecka i borlänge.

Dreamer

Både igår och idag har vi jobbat jag och fillan. Tycker vi har varit duktiga faktiskt. Efter jobbet igår for jag hem till Johanna på middag. Var super trevligt, och jätte god mat!

Nu är jag klar med mitt arbetande för iår eftersom de två närmsta veckorna är uppbokade med andra trevligheter. Det hela avslutades med gräddtårta och jordgubbar ute i solen, underbart! När jag kom hem knöt jag på mig spring-dojjorna och begav mig till Linn, vi lyckades ta oss runt hela gamla banan utan ett stopp. Det tar sig! Nu ska jag försöka sova ikapp lite med tanke på hur tidigt jag klivit upp dessa två veckor.. Godnatt!!


hillbilly heart

Imorgon tar jag och Fillan ett break i vårat arbetande för att tillbringa en dag i huvudstaden med Tomas och Magnus.

Rättare sagt- de ska på möte, vi lånar plånkorna.

teenage crime

Helt slut efter först en veckas jobbande och nu en helg med både handboll och fotboll. Vart på beachhandbolls cup i Borlänge, och spelat fotbolls match i Ludvika. Gick hyfsat i handbollen ändå, även fast vi förlorade de flesta matcherna. Nu ska jag ut och bada sedan träffa Linn en sväng. Ha det bra!
världens bästa mormor

vart jag än går

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Klockan är ställd på 07.15 då jag ska upp och göra min första sommarjobbs-dag. Kvällen har jag spenderat hos Moa med trevligt folk. Kollat på fotboll och käkat ben and jerry's, helt underbart! Det var allt, godnatt!

total eclipse of the heart

Jag är så sjukt glad att jag hamnade i just denna klass, kunde inte ha blivit bättre. Ni är bäst, varenda en av er!

underbara dag

En av alla dessa bilder som tagits idag. Har varit en väldigt trevlig dag på alla sätt. Vann niornas lekar, bara det! När jag fått lite bilder från middagen så kommer jag lägga upp en hel del! Nu är det bara att ladda om för morgondagen, skolavslutning, hem och grilla med släkten, sedan klassfest! kommer sakna min klass.......

jag vill ut

Efter en mysig dag i lillsjön väntar jag nu på Diego och Alexandra som snart kommer hit och hämtar mig, och sedan far vi vidare på festligheter! Underbart. Under kvällen har jag hunnit med att färga håret, vart helt okej, inte precis som jag ville men. Nu ska jag göra mig klar.
BARA TRE DAGAR KVAR!

don't wake me up

Inte bloggat någonting på ett ganska långt tag nu, men har inte haft så mycket tid över + att jag helt enkelt glömmer bort det. Denna dag har varit riktigt bra. Vet egentligen inte varför men har varit på bra humör hela dagen. Under kvällen har jag tränat, vilket var riktigt skönt. Kändes för första gången på väldigt länge som att jag verkligen var på hemma plan, fors ip♥. Skulle inte göra mig någonting om vi tränar där lite oftare. Bättre planer och närmare mig. Imorgon väntas en dag i lillsjön, träning inför niornas lekar med klassen!
Bilden är från i fredags då jag och mina vänner var vid döda fallen och fiskade. Jag kan ju inte påstså att jag är någon fiske-människa direkt.. haha

RSS 2.0